daha kavisli ve daha kalkık istemiştim ben ve daha küçük eskiye göre çok iyi ama tam istediğim gibi değil bakalım doktoruma söyledim ödem dedi şuan 2,5 aylık 6 ay olsun eski yeni resim eklicem 6. ayda da istediğim gibi olmazsa artık 2. operasyonu düşünüyorum
bence doktorunun ismini saklamanın anlamı yok,herkes bilsinki diğerleri bu hataya düşmesin,tabiki memnun olmadığını söyliceksin doktoruna,revizyonda sadece narkoz parası veriliyor, fakat birdakine aynı doktora güvenebilecekmisin birda o var.resimde şişlik felan gözükmüyor ama burnu kısaltmadan yapmış şişlikler inse dahi uzunluk değişmeyecektir,senin yüzüne biraz daha kısa bir burun daha iyi gider diye düşünüyorum umarım sonunda sende memnun olacağın bir ameliyat geçirirsin, benim büyük kızımda uzun bir burna sahipti 3cü ameliyatından sonra istediği burna kavuştu şimdi çok mutlu....
iyi bari cnm bi sekilde düzeltsin yani burun bu sonucta
benim gördüğüm tek resimdeki burunsa uzun görünmüyo canım
çene yapın geride olduğu için öyle gibi gelebilir fazla sorun etme çok güzelsin
bence zamanla oturur birz bekle zamnla oturmassa yeniden yaptırır düzltrirsn
Sevgili arkadaşım kendini boşuna üzüyorsun inan şimdi fotoğraflarını inceledim inan bence yapılan burun tasarımdakinden çok daha güzel tasarım öne doğru gereğinden fazla uzun ve sivri geldi bana önceki burnun gerçekten kötüymüş ,ama dikkat et şimdiki hiçde kötü değil ve eminim zamanla çok daha hoş olacak... Deneyimliler öyle diyor en azından.
bende burun estetiği oldum biraz yamuk oldu gibi ama babamlar yamuk deil diyo dışardan belli olmuyormuş.bence bi daha ameliyat olmıyım diye diolaren sonunda rahatsız ediyo dedim de tamam yazın yine aynı doktora gidipte sorarız dedi.
bence çok abartıyosun senin burnun gayet güzel kafandaki gibi olmadığıiçin takıyosun ama , iyi düşün taşın bir ameliyat olmak da manevi olarak külfetli bişi
bu arada resim yanlış olmuş sanırım. yazımın altındaki resim tasarım resmi kızlar. eski we yeni hal profilimde
daha resimlerimi görmeden böyle bir yorumu nasıl yapıyorsunuz anlamış değilim ama yorum için teşekkürler. (bu arada konunun tamamını okumadıgınızı düşünüyorum). ben ve ailem hem maddi hem manevi olarak böyle bir yükün altına girdik. istediğim, beklediğim ve kararlaştırılan sonucu istemek hakkım diye düşünüyorum. sağolun.
ya doktorun agresif olması ne demek yaaa!beğenmediyseniz kendinizi kötü hissdiyorsanız istediğiniz yönde düzeltmek zorunda.o ne biçim doktormuş.
kimdi doktorun agresif olan kimmiş memnuniyet esastır bence yüzünün ortasında olan bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?