Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence doktorunun ismini saklamanın anlamı yok,herkes bilsinki diğerleri bu hataya düşmesin,tabiki memnun olmadığını söyliceksin doktoruna,revizyonda sadece narkoz parası veriliyor, fakat birdakine aynı doktora güvenebilecekmisin birda o var.resimde şişlik felan gözükmüyor ama burnu kısaltmadan yapmış şişlikler inse dahi uzunluk değişmeyecektir,senin yüzüne biraz daha kısa bir burun daha iyi gider diye düşünüyorum umarım sonunda sende memnun olacağın bir ameliyat geçirirsin, benim büyük kızımda uzun bir burna sahipti 3cü ameliyatından sonra istediği burna kavuştu şimdi çok mutlu.....

hıımm, aman kavisin benim gibi dışa doğru olmasında gerisi halledilir :90: azıcık bekle tabi canımm..

şöyle bir durum war, doktorumun genel bir hatası değil bu. yani hastaları çok memnun. sonuç olarak en iyi doktora dahi gitseniz size söylediği 10% luk bir revizyon riski mevcut. bu benim burnumun durumu ile alakalı bir durumdur diye düşünüyorum şu an we doktorumu karalamak niyetim değil. ewet ortada eksik düzeltimiş bir burun war belki ama sağa ya da sola aşırı yatık, ucu kuş gagası gibi düşük bir burnumda yok. ayrıca resimde çok büyük görünmüş olabilir ama genel itibari ile küçük bir burnum war benim, yani yüzüme ufak. o kemer we dudak bağlantısındaki fazla et büyük gösteren sanırım. gittiğim her doktor burun boyunun ellenmeyeceğini söyledi, hatta bazıları burnumun daha uzatılacagını söylemişti. desteğiniz için teşekkür ediyorum, umarım ben de istediğim güzellikte bir burun sahibi olabilirim..

iyi bari cnm bi sekilde düzeltsin yani burun bu sonucta

ewet canım yüzün tam ortasında maalesef.. göğüs falan olsa zaten görünmezz

benim gördüğüm tek resimdeki burunsa uzun görünmüyo canım
çene yapın geride olduğu için öyle gibi gelebilir fazla sorun etme çok güzelsin

benim gördüğüm tek resimdeki burunsa uzun görünmüyo canım
çene yapın geride olduğu için öyle gibi gelebilir fazla sorun etme çok güzelsin

sağol canım, o resim tasarım resmi. diğerlerini eklemeyi başaramayınca özel albüm yaptım. eski we şu anki hallerim orada.

bence zamanla oturur birz bekle zamnla oturmassa yeniden yaptırır düzltrirsn

ewett, 1 ay sonra tekrar bakalım dedi. 2 ayı geçmiş olacak. revizyon kararı için daha sağlıklı bi burnum olur o zaman.. düzelmeme ihtimaline karşılık müdahale edeceğini söyledi doktorum zaten..

Sevgili arkadaşım kendini boşuna üzüyorsun inan şimdi fotoğraflarını inceledim inan bence yapılan burun tasarımdakinden çok daha güzel tasarım öne doğru gereğinden fazla uzun ve sivri geldi bana önceki burnun gerçekten kötüymüş ,ama dikkat et şimdiki hiçde kötü değil ve eminim zamanla çok daha hoş olacak... Deneyimliler öyle diyor en azından.

bende burun estetiği oldum biraz yamuk oldu gibi ama babamlar yamuk deil diyo dışardan belli olmuyormuş.bence bi daha ameliyat olmıyım diye diolar en sonunda rahatsız ediyo dedim de tamam yazın yine aynı doktora gidipte sorarız dedi.

ewet canım, ben ilk sayfada belirtmiştim zaten tasarımı begenmediğimi. doktorum zaten tasarım yapmıyormuş uzun zamandır. tasarımı begenmeyeceğimi de baştan söylemişti. ama ben biraz nazlanınca, ağlayınca bir tasarım yapmayı kabul etti ameliyat sonrası çok daha güzel bir buruna sahip olacağımı da ekledi. ama gel gör ki o kemer kısmı canımı sıkıyor. onun dışında ucu, kalkıklığına diyeceğim yok, beğendim. ahh bir de o kısım düzelse :44: doktorum da buradaki arkadaşlar da sabır diyor ama hangimiz o kadar rahat sabredebiliyoruz kii :96:

hiç sormaa.. benim babam bandajlar çıktıktan sonra direkt şunu söyledi ' eee yani bence bundan sonrada pek değişiklik bekleme, hayatın bundan önceki gibi devam edecek sonuçta..' o an yıkıldığım andı direkt aynaya koştum incelemeye başladım ki orada çıkıntım war.. sonrasında da geçecek, daha şiş falan diyor bizimkiler ama sırf bi daha ameliyat olmiyim diye. bense şimdiden alıştırmaya çalışıyorum o çıkıntı geçmeyebilirmişte, tekrar ameliyat gerekebilirmiş miş diye anne baba işte seviyorlar bizi napalımm

canım benım yaaa.. Buraya konuda açmış ben dha yeni görüyorummm...
kndini çok yıprattın ama yapma böyle.. Herşey olacağına vrır.. sen burnunun yapısını biliyorsun ve bak ne kadr da güzel anlatmışsın tek tekk.. Benimde bugün muaynem vardı ve sana bahsettiğim sol taraftaki çıkıntı için senin doktornun dediklerinin hmn hmn aynısını duydum.. Bende kırık olduğu için onu yeniden kaynattığı için nasıl ki insanın kolu kırılıp alçılanırsa ve o alçı çıkarsa kemiğe elleğidiğin zaman o birleşme noktasında bi çıkıklık olur senin de şuan öyle zaman geçtikçe o normal kemik düzeyine kendi kendine kaynayıp oturacak.. Bak seninde böyle oraya kıkırdak eklemiş ve onun kaynamasını inmesini bekleyeceksin..
içini ferah tut aynalardan belli bi süre uzk dur.. insanlara sorma bişeyler kafan dağılmasın canın sıkılmasın yani kendi akışına bırak olurmu.. Bak doktorun dadestek vermiş oh işte her doktor yapmaz bunu emin ol bak.. Bi 6 ayın geçsi o zaman görürüz hep birlikte.. eğer memnun kalmazsan bende emnim ufak bi operasyonla oraya istediğin şekli verecektirr..
Canım arkadaşm benm içini ferah tut ve zamana bırak olurmuuu... :)

ama arkadaşım aynaya bakmadan olmaz kiii :96: doktorumdan endişeliydim ama dün içimi ferahlattı doğrusu, geçmese bile destekçi oldugunu bilmek insanı azıcık rahatlatıyor. dediğin gibi az çok tanıyorum burnumu ondan panikledim ama yanılıyorsam eğer bi kaç aya o tümsekten kurtulurum inş. benim gibi sabırsız bir insana söylenecek en son söz ' sabır'. ne yapalım beklicezz

bence çok abartıyosun senin burnun gayet güzel kafandaki gibi olmadığıiçin takıyosun ama , iyi düşün taşın bir ameliyat olmak da manevi olarak külfetli bişi

bence çok abartıyosun senin burnun gayet güzel kafandaki gibi olmadığıiçin takıyosun ama , iyi düşün taşın bir ameliyat olmak da manevi olarak külfetli bişi

daha resimlerimi görmeden böyle bir yorumu nasıl yapıyorsunuz anlamış değilim ama yorum için teşekkürler. (bu arada konunun tamamını okumadıgınızı düşünüyorum). ben ve ailem hem maddi hem manevi olarak böyle bir yükün altına girdik. istediğim, beklediğim ve kararlaştırılan sonucu istemek hakkım diye düşünüyorum. sağolun.

ya doktorun agresif olması ne demek yaaa!beğenmediyseniz kendinizi kötü hissdiyorsanız istediğiniz yönde düzeltmek zorunda.o ne biçim doktormuş.

kimdi doktorun agresif olan kimmiş memnuniyet esastır bence yüzünün ortasında olan bir şey

ya doktorun agresif olması ne demek yaaa!beğenmediyseniz kendinizi kötü hissdiyorsanız istediğiniz yönde düzeltmek zorunda.o ne biçim doktormuş.

kimdi doktorun agresif olan kimmiş memnuniyet esastır bence yüzünün ortasında olan bir şey

doktorum we ben biraz agresifiz, yani gergin. bir görüşmemizde öyle bir sorun yaşamıştık ona mahsuben öyle dedim, burnumun durumundan memnun olmadıgım we korktuğum için. bir kaç sayfa önce yazdım zaten doktorumla görüştüm, gayet güzel ilgilendi benimle, geçmeyecek bir durum olursa eğer müdahale edeceğini, korkmamamı we her türlü yanımda oldugunu söyledi. şimdilik bir problem yok yani kızlar doktorla ilgili ama burun yine aynı burun maalesef. aynen duruyor masaja rağmen

canım takma kafana bu kadar daha çok yeni ödemler de var şu 6 ay bir geçsin nasıl olsa doktorun da yanında olucanı söylemiş ne güzel gerisini ona bırak ama bu kadar takma kendini yıpratıyorsun o kadar da kötü değil burnun zaten tamam aklındaki değil ama zamana bırak biraz bu zamanda da düşünmemeye çalış benimde burnum eskiye göre iyi ama istediğim gibi değil şuan 3 ay oldu hala akşamları ve sabahları şişiyor yüzüm şuan şiş mesela umarım daha fazla üzmezsin kendini bu süreyi beraber atlatıcaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…