Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben resimleri görmedim ama bencede erken biraz daha bekleyin isterseniz bide düzeltmeye tekrar para alıcaktır sizden eger öyle olursa baska bi doktora gidin cünkü ameliyattan önce bircok belge imzalatıyolar yani kötü bir durum olursa cokta hak talep edemiyosunuz umarım istediginiz gibi olur gecmiş olsun...

bugün gittim görüştüm doktorumla. kemer kısmındaki çıkıntıyı şöyle tanımladı: orada burnumdan alınan kıkırdaklar sağa ve sola yerleştirilmiş. burun ucundaki şişler tamamen inmiş ( burun ucu derimin altında yağ olmadığı için) fakat o kısımdaki kıkırdaklar henüz erimemiş. ek bir masaj daha önerdi. çoğunlukla o şişlerin geçtiğini fakat geçmemesi durumunda ufak bir müdahale ile o kısmın düzelteceğini söyledi. her türlü yanımda oldugunu we sabretmemi söyleyerek 1 ay sonra gelmemi istedi. şimdilik duurm böyle kızlar. yani 1 ay daha bekleyeceğimm..:44:

şu anki hali bu canım, bi kaç gün önceki resmim gördüğün.. kavis benim burnuma çok yapılamazmış zaten bende çok kavisli bir burun istememiştim ama şu durum canımı sıkıyor işte. doktorum ekstra bi masaj daha werdi bugün, bakalım..

sevindim canim cevabi icine sinmistir umarim

ekledim kızlar sizi..
peki canım bir çok belge derken? yani ameliyatı kabul ettiğime vs. dair belgeler imzaladım ama hepsini didik didik okuyamadım sonuçta. ne gibi şeyler yazıyor mesela hak talep edememem için??

sevindim canim cevabi icine sinmistir umarim

ewett bu defa içime sindi doğrusu. çünkü bu defa kimseyi dikkate almadan girer girmez atağa geçtim. orada çalışan kadınlar ' aa ne güzel bak doğal görünüyorsun' diyince ' ewett yaa doğal, ama fazla doğal, baksanıza kemerim eskisi gibi doğal duruyor' dedim tabi bu çıkışa şaşırdılar onlarda. orada bekleyenlere anlattım durumumu, hepsi şaşırdı tabi doktorun bu sonucuna. o arada asistan doktorun yanına kaçıp anlattı heralde sağolsun doktorumda beni pek sahiplendi bu defa

:) az degilsin sende isi biliyorsun sevindim senin adina

:) az degilsin sende isi biliyorsun sevindim senin adina

canım ne çektiğimi ben bilirim, bıRakta o kadarda olsun insanın beklentilerinin suya düşmesi çok kötü bir durum. düşünsene her gün aynada o burunu ben görüyorum, ben bekliyorum biraz daha düzelsin diye.. bugün çok kalabalık değildi şansına yoksa ohoo daha neler anlatırdımda kurtardı şaka bi yana bugün hissettirdi yanımda oldugunu içime su serpildi biraz. şu 1 ay bekleme süresi benim için daha rahat geçecek en azından..

en iyisini yapmışsın sanıırm anlattın doktora..tahminim doktor düzeltecek şişliklerin indiğinde revizyon yapar..istediğin burna kavuşursun..ama bence revizyon öncesi doktora tam olarak neden rahatsız olduğunu nasıl bişey istediğini anlat..sen hastasısın seni dinleyecektir.sakın çekinme..sağlık bu sonuçta ve en öenmlisi psikolojiin..inşallah istediğin burna kavuşursun..

mutlaka doktora net olarak anlat beklentini..:)

herhalde canim hakkindir

sağol canım, ewett bu defa bayaa konuştumm..:86: kimsenin farketmediğini falan söyledim. gerçi o bunun güzel bişey oldugunu, ne kadar doğal çalıştıgını falan söyledi ama yemezlerr revizyon olursam eger bu defa en ince detaya kadar konuşucam, bir daha o masaya yatamam zatenn

inan çok üzüldüm canım haklısın sanki kemeri hafif alıp törpülemiş bırakmış gibi tasarım bile daha güzelmiş ne kadar ödem olursa olsun burun şeklini biraz da olsun belli eder ama bu kemerli görünüyor şuan, zaten 6 aydan önce gidince hep ödem derler inşallah ödemdendir doktorun verdiği masajı yap bakalım nasıl olucak şuan dava falan düşünme 6. ayında hala aynı durumdaysa düşünürsün doktorunla tekrar konuşursun inşallah ödemdendir daha çok yeni bazı burunlarda 1. ay ile 3. 6. ay arasında dağlar kadar fark oluyor ödem indikçe güzelleşiyor burun inşallah seninkide öyle olur canım çok üzülüp yıpratma kendini zamana bırak bu zaman içerisinde burda yanında arkadaşların var şuan hepimiz ödemliyiz benimde 2,5 ay hala tam istediğim gibi değil

Doğru olanı yapışsın, paçaları tutuşmuş:))

ekledim kızlar sizi..
peki canım bir çok belge derken? yani ameliyatı kabul ettiğime vs. dair belgeler imzaladım ama hepsini didik didik okuyamadım sonuçta. ne gibi şeyler yazıyor mesela hak talep edememem için??

bende tam okumadım ama mesela bende son sayfada kalıcı ödemler falan yazıyodu bu gibi durumları kabul ettiğimize dair imza atıyosun sonucta keske okusaymısım hepsini bak söylerdim simdi sana ama bildiğim kadarıyla öyle yani ameliyattan önce bunların hepsini kabul etmiş oluyosun...

sağol canım, doktorum da o çıkıntının ödem we kıkırdaklardan kaynaklandıgını söyledi. 6ay-1sene içinde oturur dedi hatta bazı hastalarda 2 yıla kadar çıktıgı bile olurmuş. ama insan kaygılanıyor işte. burada ne 10günlük burunlar gördüm. çok şiştiler belki ama böyle kemerli değillerdi. insan az çok ileride nasıl olabileceğini kestiriyor. doktorumun dediği yerlerde şişlikler onun dediği gibi inerse güzel olacak. gerçi istediğim burun olmayacak ama olsun. 1 aya kadar daha netleşir durumum çünkü kalın derili değilim, burun ucumda da yağ yokmuş. yani iyileşmem hızlı ilerliyormuş. kısmett, çok şanssız bi insanımdır bu ameliyat hayatımda dönüm noktası olurda şansım açılır diyordum ama ı ıhh yine şaşırtmadı beni bahtsızlığım senin ne sıkıntın war canım, neden istediğin gibi değil? baktım ama resim göremedim.

Doğru olanı yapışsın, paçaları tutuşmuş:))

ewett, bandajlar çıktıktan sonra hep mutsuz çıkmaya başlamıştım muayenehaneden birazda onlar tutuşsun çünkü hep referansla çalışıyor, kötü reklam istemezz

deme yahuu, zaten bi dünya kağıt imzalattılar ilk bi kaç sayfaya baktım ama sonra ben de okuyamadım hepsini işte.. kendi elimizle kabul ediyoruz desene :26: neyse ki dün kalıcı olabilecek o ödemlere karşılık düzeltme yapabileceğini söyledi. azıcıkta olsa güvende hissettim

canım kendine çok stres yapma 6 ay geçmeden burun gerçekten anlaşılmıyor hergün farklı geliyor bana doktorum en gerçek burnun atel cıktıktan sonra daha şişmeden gördüğün burun olduğunu söylemişti yani 6 ay 1 sene sonra burun o forma gelecektir masajlarını ihmal etme zaten ameliyat çok stresli bir süreç umarım tekrar ameliyata gerek olmaz ödemden dolayı burun tam anlaşılmıyor ve odem kolay kolay geçmiyot geçtiğimizi sansakta biraz rahat olmaya çalış inan hepimizde benzer sorunlar oluyor... sabretmek gerekli 6 ay en azından içini rahat tut... masajlarını ihmal etme arkdaşlık teklifinde bulundum resimlerinden sadece yan profilni görebildim diğerlerinide görürsem daha sağlıklı yorum yapabilirim kendine iyi bak sevgiler

kabul ettim canım.. benim atel çıktıgında o kısım çok az daha şişti zaten. ama genel şişlerle birlikte uyum içindeydi. yani şiş olmasına rağmen düz bir sırt we ucu kalkık bi burundu( tabi burun ucum aşırı şişmiş şu an o halinden eser kalmadı). o zamanlar ben de çok memnundum ama sonradan genel olarak şişler inince böyle bir durum çıktı işte.. senin burnunun resimlerini görmüştüm mesela çok güzeldi. şimdide öyle olduguna eminim her ne kadar şişlerin olsada. ama benim durumum sizlerden farklı sanırımm. bakalımm bekliyorum işte. :18:

daha kavisli ve daha kalkık istemiştim ben ve daha küçük eskiye göre çok iyi ama tam istediğim gibi değil bakalım doktoruma söyledim ödem dedi şuan 2,5 aylık 6 ay olsun eski yeni resim eklicem 6. ayda da istediğim gibi olmazsa artık 2. operasyonu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…