biraz daha kavisli yapılabilir dr.olarak kimi düşünüyorsun
kızma yaaa oluruz tabii ne warmışş
bak benimki hiç öyle resim falan çekmemiş, sadece ben kendime geldikten sonra yanıma geldi, beni meraklı görünce ' güzel oldu' dedi gülümsedi bana sonra gitti.. onun sözünden başka elimde hiç bişey yok.. bak seninki kemiklide değilmiş o zaman neymiişş, şişmişşşpeki masaj werdimi sana tatlım?
canım ben bugün dr.a gittim güzelce konuştum ve rahatladım biraz...Dr. benim çıkıntılı yere zamanla eriyen bi madde koymuş ve ben oraya hiç masaj yapmıyırdum en azından bastırarak yapmıyordum bugün nasıl masaj yapmamo gösterdi ve eriyeceğini söyledi :)) erlimezse bi iğne yaparız en fazla revizyona gerek kalmayacak dedi :)) Mayıs ayının sonunda gideecem bakalım ne olacak inşllah düzelir canım ikimizinki de ....Sen naptın bu arada ??
canım ben bugün dr.a gittim güzelce konuştum ve rahatladım biraz...Dr. benim çıkıntılı yere zamanla eriyen bi madde koymuş ve ben oraya hiç masaj yapmıyırdum en azından bastırarak yapmıyordum bugün nasıl masaj yapmamo gösterdi ve eriyeceğini söyledi :)) erlimezse bi iğne yaparız en fazla revizyona gerek kalmayacak dedi :)) Mayıs ayının sonunda gideecem bakalım ne olacak inşllah düzelir canım ikimizinki de ....Sen naptın bu arada ??
bende bugün sana baktım sevindim revizyona gerek kalmadığına inş düzelicek umarım bu ödem süresi hepimiz için sorunsuz geçer
aa ne güzel, çok sevindim canım.. benim doktorumda kıkırdak koydum, henüz erimemiş demişti.. ben de nisanda gidicem kontrollerime, inşş düzeliriz hep birliktee :13:
fıstık haklısın, cerrahın gerçekten çoook doğal çalışmış!!!!
benim aklıma başka bişey geldi,acep burun kemiğin çok inceydi de beceremem diye cesaret mi edemedi doktorun? böyle bi durumu duymuştum daha önce,burun kemiği çok ince olunca çok dr beceremezmiş, senin film filan çekildi mi?
ben senin yerinde olsam çok sakin davranırım,giderim beceriksiz dr.a isterim tüm talil filmlerimi, 'siz ne düşünüyorsunuz ne yapmayı planlıyorsunuz' diye sorarım, ters bi cevap mı verdi ya da seni tatmin etmedi mi, hem hastanesini hem kendisini şikayet etme hakkın var, ne imzalamış olursan ol!! ama şikayet etmeden belirt şikayet edeceğini.. revizyonu bence de o yapmasın, o da girsin ameliyata ama işlemi başka cerrah yapsın,elbet vardır çalıştığı yerde başka cerrah.. geçirdiğin operasyondan dr kadar hastane de sorumlu sonuçta revizyonu karşılamak zorundalar!!
sakın dert etme,herşey olacağına varır..
nasılsın cnm nasıl oldu burnun gelişme ve değişme var mı ayda bir resim çek karşılaştır değişimi daha kolay anlarsın ben her ay çekiyorum ameliyat olduğum haftayla bugün 3. ay epey fark var ama hala istediğim şekle gelmedi senin nasıl oldu :13:
tatlımm aynen duruyor wallaa, hele sabahları tam bir patatesayda bir resim ne demek, nerdeyse her gün çekinip karşılaştırıyorum ama çok minik bir fark war.. bandajlı hali bundan kat kat iyiydi, nasıl bu hale geldi hiç anlamıyorum.. masajla falan biraz iniyorr ama şekil yine aynı şekil maaleseff..
slm cnm fotolarını gördüm.bencede hafif bir kavisle tasarımdan daha hoş olur diye düşünüyorum.ben de 3 yıl önce oldum ilk aylar gayet güzeldi sonradan biraz ucu düştü nede olsa eski halinden iyidir diye düşündüm ve tekrar bir ameliyatı da göze alamadım.zaten şimdi de farklı bir şehirdeyim istesemde artık o doktora revizyon yaptıramam
bu arada yeni bir resim eklesene ordaki resim kaçıncı haftaydı eminim değişme olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?