Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kbb doktorunun yanında kbb doktorumu olacak :S bana garip geldi biraz. plastik cerrah + kbb ikilisine alışığım ama seninki enteresanmış. inş iyi geçer ameliyatın..

öyle zaten.birinci ameliyatta öyle oldu dediğin gibi plastik cerrah artı kbb.ama şimdi bilmiyorum nefes sorunu yoğun ya hem o adam estetiği de güzel yapıyormuş yani

öyle zaten.birinci ameliyatta öyle oldu dediğin gibi plastik cerrah artı kbb.ama şimdi bilmiyorum nefes sorunu yoğun ya hem o adam estetiği de güzel yapıyormuş yani

hıımm, haklısın bazı kbb ciler plastik cerrahlardan daha becerikli bu konuda. hem de ünlü bir isim diyorsun. aman nefesin düzelsin de şekli illa hallolur..

hıımm, haklısın bazı kbb ciler plastik cerrahlardan daha becerikli bu konuda. hem de ünlü bir isim diyorsun. aman nefesin düzelsin de şekli illa hallolur..

ya zaten çok bişey istemiyorum.yamukluğu düzeltilsin yeter bunun için güvneilir sanırım adamlara.ne kemer alınacak ne ilceltilecek falan o zaman durum riskli oluyor bilirim.

kızlar valla benim çok ciddi nefes problemim vardı ama kbb ci ye değil plastkçiy yaptırdım, çok reklam olsun istemiyorum ama çok memnunu 2. günden itibaren çok iyi nefes de alıyorum görüntü de gayet tatmin edici bence çünkü çok kemerliydi 3 kez kırılmıştı burnum baya kötüydü.

canım özel msj atamıyorum bir de foto eklemeye çalışıyorum ama fotoların çözünürlükleri çok yüksek bi türlü ekleyemedim sinir oldum nasıl küçültülüyodu bu yaaaaa eşim göstermişti unuttum öfffffff uyuyo şimdi offffffffff pofffff

mtrn kime ameliyat oldun sen?özelime yaz burda yazman reklam olursa

paintten yapabilirsin belki,emindeğilim tabi

resimlerin uzantılarını değiştirerek yapabilirsin canm. neyse sağlık olsun. uyanınca sorarsıni yaparsınz birlikte. bekliyrm meraklaa

hangi şehirde?bir de ücret aralığı nedir

özel mesaj atamıyormuşum :)
istanbulda acıbadem kozyatağı hastanesi prof dr aydın saray, benim ameliyatımda kitleler falan da alındı vücudumun farklı yerlerinden o yüzden ben 9500- 10000 arası bir miktar ödedim, fakat sadece burun tahminimce 6000'i geçmez.

ya zaten çok bişey istemiyorum.yamukluğu düzeltilsin yeter bunun için güvneilir sanırım adamlara.ne kemer alınacak ne ilceltilecek falan o zaman durum riskli oluyor bilirim.

eğer dediğin gibiyse zaten çok fazla estetik işine girmeyecekler. o kadarını yaparlar canm merak etme..

eğer sorun çok spesifik değilse plastik cerrahlarda tek başına halledebiliyor. ama hepsi değil. mesela benim görüştüğüm 2plastk cerrah illa kbb ci girecek derken 2 tanesi ben hallederim dedi. nitekim kbb+plastk cerrah yaptılar ameliyatımı. şu an tam iyileşmedim ama nefes almam eskiye nazaran çok iyi.

gecmıs olsun arkadaslık yolladım resımlerını gordukten sonra yorum yapıcaktım ama tasarımda bıle burun ucu düşük canım bellıkı dr beklentılerını karsılayamamıs

revizyon ile hallolacak biliyorum, keşke ilk seferde olabilseydi.. desteğin için teşekkürler..

ben napıcam bilmiyorum.şimdi benim burnum da revizyon olacak gönül isterdi ki sınıfım beni ilk tanıdığı görüntüm baki kalsaydı,şimdi değişiklik olunca frekedecekler estetikli falan dicekler diye çok çekiniyorum mesela.keşke ilkbaştan güzel olsaydı diye ben de çok üzülüyorum

revizyon ile hallolacak biliyorum, keşke ilk seferde olabilseydi.. desteğin için teşekkürler..

bir fotomu ekledim bak albümüme areli.burun ucum çok büyük kaldı benim de hiç estetik olmamış gibi,yani estetikli diyolar bari hakkını verseydim olayın diye üzülüyorum.işte daha zarif olmasını istiyorum.sence düzelebilir mi?kemerli burunlardan bir farkı yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…