kbb doktorunun yanında kbb doktorumu olacak :S bana garip geldi biraz. plastik cerrah + kbb ikilisine alışığım ama seninki enteresanmış. inş iyi geçer ameliyatın..
öyle zaten.birinci ameliyatta öyle oldu dediğin gibi plastik cerrah artı kbb.ama şimdi bilmiyorum nefes sorunu yoğun ya hem o adam estetiği de güzel yapıyormuş yani
hıımm, haklısın bazı kbb ciler plastik cerrahlardan daha becerikli bu konuda. hem de ünlü bir isim diyorsun. aman nefesin düzelsin de şekli illa hallolur..
kızlar valla benim çok ciddi nefes problemim vardı ama kbb ci ye değil plastkçiy yaptırdım, çok reklam olsun istemiyorum ama çok memnunu 2. günden itibaren çok iyi nefes de alıyorum görüntü de gayet tatmin edici bence çünkü çok kemerliydi 3 kez kırılmıştı burnum baya kötüydü.
canım özel msj atamıyorum bir de foto eklemeye çalışıyorum ama fotoların çözünürlükleri çok yüksek bi türlü ekleyemedim sinir oldum nasıl küçültülüyodu bu yaaaaa eşim göstermişti unuttum öfffffff uyuyo şimdi offffffffff pofffff
mtrn kime ameliyat oldun sen?özelime yaz burda yazman reklam olursa
ben prof dr aydın saray' a ameliyat yaptırdım
canım özel msj atamıyorum bir de foto eklemeye çalışıyorum ama fotoların çözünürlükleri çok yüksek bi türlü ekleyemedim sinir oldum nasıl küçültülüyodu bu yaaaaa eşim göstermişti unuttum öfffffff uyuyo şimdi offffffffff pofffff
hangi şehirde?bir de ücret aralığı nedir
ya zaten çok bişey istemiyorum.yamukluğu düzeltilsin yeter bunun için güvneilir sanırım adamlara.ne kemer alınacak ne ilceltilecek falan o zaman durum riskli oluyor bilirim.
kızlar valla benim çok ciddi nefes problemim vardı ama kbb ci ye değil plastkçiy yaptırdım, çok reklam olsun istemiyorum ama çok memnunu 2. günden itibaren çok iyi nefes de alıyorum görüntü de gayet tatmin edici bence çünkü çok kemerliydi 3 kez kırılmıştı burnum baya kötüydü
canım çok gecmiş olsun...
gecmıs olsun arkadaslık yolladım resımlerını gordukten sonra yorum yapıcaktım ama tasarımda bıle burun ucu düşük canım bellıkı dr beklentılerını karsılayamamıs
areli düzelmicek bir burun değil .sen içini ferah tut,hallolacak emin ol
revizyon ile hallolacak biliyorum, keşke ilk seferde olabilseydi.. desteğin için teşekkürler..
revizyon ile hallolacak biliyorum, keşke ilk seferde olabilseydi.. desteğin için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?