Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnun kotu durmuyo bence
yine de fotoyu gördünmü areli
canımm göremedim yaa, bir video izliyordum.. tekrar resim eklemen mümkün müü??
areli mail adresini yazdıysan gelmedi tekrar gönderebilirmisin?
canım ben sadece ilk sayfadaki tasarım resmi görebildim ama onun gibi olmamış sanırım..acıkcası iyide olmus cünkü tasarımdaki burnu hic begenmedim tuhaf bir düzlügü var yüzünün güzelligini kapatmıs acıkcası yandan hos durmuyo eminim suan sikayet ettigin hafif kemerli burnun cok daha hos ve karakteristik duruyodur ama cok kafana taktıysan revüzyon isteme hakkını kullan bende yıllar önce oldum hic gidip sikayetimi bildirmedimde ama simdiki aklım olsa kesinlikle ücretsiz revüzyon isterdim! olan arkadaslarm var ücretsz revüzyon..
Ben sadece tasarım remini görebildim. Beni arkadaşın olarak eklersen diğerlerini görmek isterim. Ama bana sorarsan sanırı çenen biraz geride duruyor sankive burunu daha önde gösteriyor.
canım resımlerıne baktım evet cenen gerı de ama bence cenene hıc elletme ( cene ameliyatı olmus bırı olarak soyluyorum) mademm kı revızyon olcaksın cenene uyumlu bı burun yapsın dr un kı cenen bu kadar gerıde kalmaz umarım ıstedıgın burna kavusursun tekrar gecmıs olsun
agız ıcınden de gırılebılıyor ama ben cene altından oldum daha guvenlı bı yontem enfeksyon kapma acısından sorun etmıyorsan hıc dusunme sorun edenlerde ıyı dusunsunler derım:)))
canım ben koydum resimlerimi bakabilirsin offfffffff dur hemen revizyon olmayı düşünme 6 ay geçsin bakalım zaten beklemek zorundayızzz öyle ya da böyle(((
canım fotoya da yazdım benim dr. ameliyatım bitince ben baygınken fotomu çekmiş çok güzeldi o buun böyle kemikli değildi yaa burunlarımız kendi kendine kemik oluşturacak değil ya ben kendimi biliyorum elimdeki bi yara bile 6 ayda iyileşir bu da öyle olacak sanırım amaaann olmazsa da olmaz bida oluruz ya başlarım moral bozma artık sen de ...![]()