- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi newyorker_
Ben de hiç biri yoktu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsine birer tane kumbara al.Herkese merhaba. Tam olarak dert denir mi bilmiyorum ama kendimi bildim bileli annem, anneannem, babaannem bana çeyiz hazırlama peşindeler. Saçma sapan dantelleri, yelekleri, patikleri zaten söylemeye gerek duymuyorum ama kullanırsın deyip de hayatta evime sokmayacağım bardakları, fincanları hatta özel günlerde insanların herkese dağıttıkları tabakları vs de çeyizine diye saklamaya başladılar. Yaşlı insanlar kırmak da istemiyorum ama almaya devam ediyorlar. Ne zaman evlilik kararı alırız bilmiyorum ama böyle şeyler benim sinirlerimi bozuyor. Ayıp olur yapmak lazım diyorlar. Çok mu gerekli bu çeyiz olayları? Olmazsa ev olmuyor mu? Ben evime sokmam çünkü ne danteli, ne o kaşındıran yelekleri ne de zevkime uymayan tabak çanakları.
Evlenirken ayıklarsın.Herkese merhaba. Tam olarak dert denir mi bilmiyorum ama kendimi bildim bileli annem, anneannem, babaannem bana çeyiz hazırlama peşindeler. Saçma sapan dantelleri, yelekleri, patikleri zaten söylemeye gerek duymuyorum ama kullanırsın deyip de hayatta evime sokmayacağım bardakları, fincanları hatta özel günlerde insanların herkese dağıttıkları tabakları vs de çeyizine diye saklamaya başladılar. Yaşlı insanlar kırmak da istemiyorum ama almaya devam ediyorlar. Ne zaman evlilik kararı alırız bilmiyorum ama böyle şeyler benim sinirlerimi bozuyor. Ayıp olur yapmak lazım diyorlar. Çok mu gerekli bu çeyiz olayları? Olmazsa ev olmuyor mu? Ben evime sokmam çünkü ne danteli, ne o kaşındıran yelekleri ne de zevkime uymayan tabak çanakları.