canım kadıköy salı pazarında gördüm ben yalancısı ama gerçek gibi, küçk beyaz saksılarda rengarenkk... bayıldım bende ama adını bilmiyorum :/
bulabilmene çok sevindim canım =))
Şakayık diye biliyorum ben bu cicegi, bir baska ismiyse Erengül, dikensiz gül
ege_derya bahcemde bu cicegin acik ve koyu pembesinden var.
Bende cok seviyorum, almanca ismi "Bauernrosen" yada "Pfingstrosen", türkcesini bilmiyorum.
Inan bana iki avucuma sigmiyor büyüklügü ve kokusu dünya`nin tüm parfümlerine deger.
Onun icin benim mutluluk kaynagim, bahcemin kraliceleri onlar.
Simdi beyaz`indan diktim bakalim olacaklarmi?
Saksida olurmu bilmiyorum, ama bahcede cok güzel aciyorlar.
Iki üc tanesi bir vazoyu dolduruyor inan.
Sana resimlerini yollayacagim bu aksam.
Cok güzel bir düsünce, cünkü pek taninan bir cicek degil, gelinlikle muhtesem olur.
Yok elinde falan dökülmez yapraklari. Cok saglamlar.
Onlari toplayip evde vazolara koyuyuorum 1 haftaya kadar duruyor. Hele kokusu, gidip gelip koklarim.
Bu arada bugün cektim resimleri, benim profilime girip albümler bölümünde bakabilirsin.
Birde hayirlisi olsun, simdiden mutluluklar diliyorum.
iyikitopiğine bakmışım bende bu çiçeği bir ara aramış bulamamışdım senin gibi üstüne çok düşmedim birde sanırsam doğum v.b. derkende unuttum neyse bulduğuna sevindim peki tohumlarını nerden buldun bende almak isterim canımcım yada bahçesinde yetiştiren arkadaşımız OLİVİA bize yardımcı olabilirmi bu konuda acaba hoşçakalın.....Çok teşekkür ederim
Umarım bulabilirim de kullanırım.
Cok güzel bir düsünce, cünkü pek taninan bir cicek degil, gelinlikle muhtesem olur.
Yok elinde falan dökülmez yapraklari. Cok saglamlar.
Onlari toplayip evde vazolara koyuyuorum 1 haftaya kadar duruyor. Hele kokusu, gidip gelip koklarim.
Bu arada bugün cektim resimleri, benim profilime girip albümler bölümünde bakabilirsin.
Birde hayirlisi olsun, simdiden mutluluklar diliyorum.
iyikitopiğine bakmışım bende bu çiçeği bir ara aramış bulamamışdım senin gibi üstüne çok düşmedim birde sanırsam doğum v.b. derkende unuttum neyse bulduğuna sevindim peki tohumlarını nerden buldun bende almak isterim canımcım yada bahçesinde yetiştiren arkadaşımız OLİVİA bize yardımcı olabilirmi bu konuda acaba hoşçakalın.....
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ikea ve praktikerde varmış canım. Ben küçük bi ilçede yaşıyorum burada bulamadım. Ablam İstanbul'a gitmişti, o söyledi var diye. Sitelerden alışveriş yapıyorsan öyle de bulabilirsin canım. Şakayık ve Ranunculus olarak aramanı tavsiye ederim. Ranunculusu şakayık olarak da satıyorlarmış çünkü. İkisi birbirine çok benziyor dikkat et.
Bu arada ben de bakamadım fotolara mesaj sayısı nedeniyle. olivia buraya eklerse ben de çok sevineceğim.
tatlım yarın hemen gidiyorum ikeaya ama daha önce o kadar tohum almışdım ama hiç rastlamamışdım inşallah yeni geldi derlerve kokulusudur tşkler bilgin için netden araştırırken çok çeşitli olduğunu okudum dünden beri bakalım artıkım.....
maalesef İKEA başarısız gelirmi sorusuna ise cevab belli olmazİnşallah bulursun canım. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma
maalesef İKEA başarısız gelirmi sorusuna ise cevab belli olmaz( Praktiker yok zaten yakınımda birde netden araştırıcağım bakalım hayırlısı zaten ekim aylarına daha vakit varmış okuduklarıma göre inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?