• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmaz artık beni boğuyor

ha birde bir fark daha var kayınvalidem dünyanın en iyi kadını onu çok seviorum onun kadar iyi kalplli vicdanlı bir insan olamaz sırf öle bi kayınvalidem olucak die bile evlenebilirm:16:

ha birde bir fark daha var kayınvalidem dünyanın en iyi kadını onu çok seviorum onun kadar iyi kalplli vicdanlı bir insan olamaz sırf öle bi kayınvalidem olucak die bile evlenebilirm

canım seni çok iyi anlıyorum.. benim de 4 yıllık bir ilişkim oldu ve bitti.. ünv'nin başında tanışmıştık.. cicim aylarından sonra 2 sene aynı senin yaptığını yaptım, erkek arkadaşımın davranışları da seninkinin davranışlarına benziyordu.. sonra silkindim kendime gelmeye başladım o olmadan da yapabileceğimi gösterdim, beni seven bir çocukla iki üç kez görüştüm tamamen arkadaş olaraktı, onunla görüştüğümü erkek arkadaşım biliyordu ama beni sevdiğinden habersizdi, öğrenince, bana çok kızdı, ayrılma noktasına geldik, ağladı zırladı, beni kaybedebileceğini, o olmazsa da başkalarıyla olabileceğimi anlayınca aklı başına geldi, değişti baya, o olaydan sonra o üstüme düşmeye başladı, 2 yıl kadar daha devam ettik, benim yinede ilişkimizin başından gelen kırgınlıklarım vardı ve bitirdim ilişkiyi.. onun kabullenmesi zor oldu tabii ama benim için bitmişti.. kolay olmadı karar vermek, o yüzden ilişkimiz bu kadar uzadı ama ilişkimiz bittiğnde bana söylediği şeyleri duyunca ona harcadığım zamana, verdiğim sevgiye, emeğe, herşeye acıdım ama şükrettim allaha zararın neresinden dönülürse kardır sonuçta.. ilişki bitince başlardaki tüm o kötü davranışları benim bırakıp gitmem, ayrılmam için yaptığını söyledi, benden daha iyilerini bulacağını düşünüyormuş ama o olaydan sonra beni sevdiğini anlamış.. yani seninki de büyük ihtimal bu yüzden kötü davranıyor.. ayrıldığıma çok şükür hiç pişman olmadım şu an yalnız olmama rağmen.. Hayatın sonu değil, ayrıl kurtul bence, sen bitir, senden beklemiyor ya şok olsun, inan içine oturur, sen bıraktığın için seni kolay kolay unutamaz, o ayrıldığım sevgilim hala msn'den arkadaşlık teklif ediyor ayrılalı bir seneden fazla olmasına rağmen, ama artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.. sevgi hak edene, değer bilene verilmeli.. doğru insanı bekliyorum, inş rabbim hepimize isteğimiz gibi birini nasip eder çok mutlu oluruz.. Allah yardımcın olsun çok zor durumlar biliyorum ama iz bıraksa da geçiyor....

Back
X