Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız, sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmedim ve şuan yazılarınızı okudugumda ilk kez gülümseyebiliyorum. Rabbim, sizler için hayırlı olacak olan herşeyi sunsun hepinize inşallahçok haklısınız, ama dediğiniz çok doğru, şuanda mantıgım tatilde
o da muhtemelen zaten bu kız beni bırakamaz diyerek bu şekilde rahat davranıyor. bu olayın bir bahane oldugu durumu ben de düşündüm aslında ve bu da beni çoook üzdü
kafasını dinlese idi yine ben tek kelime etmezdim ama bütün 1 gün de merak etmese idim.. arkadaşyla oturmuş tüm gün, onun eşyalarını taşımışlar.
(( her zaman sen merak etme sen mutlu ol diye ugraşamam dedi.. bu o kadar kötü bi durum ki canım kızlar, kendimi bi çöpten farksız hissediyorum, onun için herşeyi yapan ben kendimi feda eden ben ve önemsenmemek
iyi ki de mesaj yazmamışım karar verdin mi die
suç ben de değil, hem olsaydı da sevgi bi şekilde kapatmalı idi. çünkü o bana ne yaparsa yapsın ben hep ılımlı oldum
küfür de işittim ama affettim ben ona kıyamadım kii ama bana kıydılar
((((
canım bence onun kararını bekleme, o biraz fazla şımarmış..
ne kadar da özgüveni var öyle..senin onu bırakmayacağından ne kadar da emin..
ondan bir cevap beklemiyormuş gibi davran..feyste ilişki durumunuzu sil..
ayrıldı yaz..zaten şu anda sizin bir ilişkiniz yok..
alttan alma..sen haklısın çünkü..haklı olduğun konularda alttan almamalısın yoksa karşındakinin saygısı kalmıyor sana..
onu beklemeden sen bitirmelisin bu ilişkiden sana hiçbir hayır göremiyorum
lütfen kendini üzme buna değicek biri yok karşında, baksana senin canın yanarken sana değer vermiyor..
merak ediyorsun öldü mü kaldı mı sana kızıyor..
normal davranışlar değil bunlar..
umarım çok mutlu olursun ama onunla bir yere varamayacağın açık ne yazık ki![]()
Canım Allah razı olsun duaların için..
Rabbim sanada en hayırlı eşi nasip etsin.
Ama bu çokcuktan uzak dur lütfen artık
Sil at artık nolursun.
Bu sana acı vermekten başka bişey yapmıyor.
Seni sevmiyor
Şuan bunları konuşmamıza bile gerek yok aslında
Bu onuda hak etmiyor.
canım artık üzgün olma o değmezmiş bu da sana bi deneyim oldu belki kötü bi deneyim ama elden ne gelir . düşünmcksin onu ya valla bak senin bu yazdıklarını okuyunca inan ki üzülüyorum bırak terbiyesiz herifi sana zaten bunca yıl bi iyilk göstermemiş hep sen çabalamışsın kendine gel lütfen canım abdest al dua et biz de ediyoruz sana . bu kadar hırpalama kendini harab etme hayat çok çok kısa şu çoçuğa üzüldüğün bu günleri böyle üzgün geçirdiğine üzlceksin sonra toplan artık tatlım :) bak burda bi sürü kız sana yazıyoruz toplanman için bu satten sonra o çoçuk olur dese bile senin dönmen çok yanlış olur unutma bunu. sen gelinlik modelim bile belliydi diyorsn gerçkten zor ama kadınlar klubnde nelee nelr okuyozr benmde bi arkadşımn 3 yıllık ciddi bi ilişkisi vardı bu çoçuk başka bi kızı kaçırdı kız hayataküstü resmen ama kız bu olaydan 3 ay sonra hayatının aşkını buldu çoçuk ona evlenme teklif etti şu anda çok mutlular :)yani hayata küsme kısmetin nerden gelceği belli olmaz doğru insanın değerini anlaman için bi hata belki de bu çoçuk üzgün olma canım ya valla kıyamam :)
güzel sözlerin için sağol canım benim ben de bu yüzden seviyorum burayı dışarda görsek belki birbirimizi aman ne havalı şey der gıcık olurz ama burda öyle değilaman anneci tırsak kedi. annesinin dolduruşuna gelmiş işte hayır gelmez bundan yahu tamam biz de çoçuk sahibi olcaz ama kendi kararını vermeli bu çocuk sen de bi suç yok ki. insan olsa bu çocuk ya bak kıyamam ya nasılda seviyo beni çok korkmuş der ama bu arkadaş olayı ayrılma bahanesi yaptı boşver hayırlısı olsun sen kendine bak güzel ol tatlı tatlı şirince giyin git de hırsından çatlasın seni gördğünde pişmanlıktan üzüntü duysun ben ne kaçırmışım desin tamam mıı
hem sen yalnız değilsin hep yazabilirsin bana canım
![]()
tamam canım yazarım tabiki :) durum karışık annesi belki başka bi kız yapmaya çalışıyodur o da bahane arıyormuş zaten bu arada erkeklerin göz yaşına inanma yaparlarmış öyle arada bana teklif ederkende böyle göz yaşı dökmştü biri ki aman yalan dolan yani :)sen boşver artık canım unutmaya çalış zaten yazdığn mesajlardan da anlıyorum daha iyicesin . sen yalnız kalmamaya gayret et komedi filmleri izle çok üzme kendini geçiçek onun sevgisi olsaydı zaten böyle bi sebpten bu tarz olaylar yaşanmazdı üzme artık kendini Allah gönlüne göre versin inşallh iyi bi kızsın sen gelişmeler olursa yine haberdar et bizi tamam tatlım![]()
tatlım özel mesaj yazmam için 100 mesaj sınırı varmış galiba ondan buraya yazıyorum.
tavsiyemin işe yaradığına çok sevindim tatlım :) bende seni öpüyorum :)
sorma gitsin canım, özgüveni öyle gelişmiş ki, o suçlu oldugu halde o isterse devam edicek istemezse deam etmicek. yok böyle bi dünya.. gerçekten kendim için çok üzülüyorum ve esasen tüm ağlamalarım da burda odaklanıyor, beki benle oyun oynadı belki çok önceden aklında idi bu fikir, zaten belli ki böyle saçma bir olayı sadece bahane yaptı.. şuan belki de başka kızlar olmazsa bana gelme planları peşinde beni elinde tutuyor ki gerçekten olmamalı, çok günah yaptıgı, her gece sıçrayarak uyanmanın, her saniye telefona bakmanın, dışarda yolda ailemin yanında ve banyoda kapanıp saatlerce ağlamak nedir ben bilirim. en önemlisi de yatagın içinde saklanıp hıoçkırıklara boğulmayı gözyaşım kurumuş olarak kalkmayı. Allahın terazisinde hesabını vericek bundan eminim ama içim çok acıyor gerçekten gerçektennne yaptım da bu kadar değersiz oldum, o kadar sevgilisini insandan saymayan kız baş tacı edilirken, ben ''geç kalmayalım eve dönmek için'' bile diyemezken, kırmızı ojelerimden süsümden dar pantolonlarımdan onun için vazgeçmişken neden ben... isyan etmiyorum asla ama içim paramparça.. yıkık,dökük..
canım lütfen kendini daha fazla üzme, ona karşı da güçlü görün..
feyste ilişki durumunuzu değiştirdin mi ? naptın gelişme var mı hiç ?
yok canım haber hiç, ki aramaz sormaz dasanırım amacı beni kendi kalıbına sokmak çünkü kendisi de kaldırabilir pekala ilişki durumunu ama bilgisayarım bozuk dedi.. bahane buldu gibi geldi. bugün okula gitmedim onu görmedim de
sanırım artık çok yoruldum ben
![]()