• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmaz artık beni boğuyor

düşüncelerin ne kadar olgun maşallah sana canım, hayran kaldım hakkaten. sanki tüm hayatı anlamış zihnine oturtmuş gibisin maşallah sana :) o kadar güzel yazmışsın ki o kadar mantıklı yazmışsın ki diyecek cümle bulamadım inan.. sevi de aşk da bi yere kadar götürüyor insanı, belli bir zamandan sonra o yükü taşıyamıyorsun. amacı ne canım inan bilmiyorum, bu olayı bahane yapmış olması muhtemel. belki çok önceden ayarlamıştı kafasında ayrılmayı benden. belki bazı zamanlarda rol bile yaptı bana oyun oynadı. ama benim onsuz bir saniyem geçmedi ki canım. diyeceksin ki o hiç bişey mi yapmadı sanki. ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, ben bana karşı herhangi bir çaba hiç görmedim. bunu söylemek çok acı ama en ufak iyiliği dahi unutmayan biri olarak çok iyi gözlem yaptıgıma da eminim.tek suçum sevmek ve merak edip üstüne düşmek oldu. benim çevremde o kadar çok garip olay dönüyor ki, kızlar aldatıyorlar, inan bana erkekler kendileri peşinden gidip kıza yaranmaya çalışıyorlar. bu hayatın kuralı mıdır inan ki bilmiyorum :( ben geceleri sıçrayarak uyanıyorum, pijamamın kolları e yastıgım hep ıpıslak oluyor, sürekli kendimi sorguluyorum sürekli.. bir defa daha ayrılmştık biz 2 ay boyunca hiç görüşmedik en sonunda dayanamayıp ben aradım :( bu da onun bi getirisi sanırım ki kendinden çok emin ve şuan belki de burnumu sürttürüp dediklerini yaptırtmak için bunu gerçekleştiriyor. bu saatten sonra ona dair bi hayattan mutluluk beklemiyorum canım yeter ki rabbim kalbimdeki acıyı söküp alsın ve ben ağlamayayım. ben değersizliğime üzülüyorum, bu kadar nasıl değersiz olabilir bi insan, napar da bu kadar gözden düşebilir, çıldırabilirim..... bu vakitten sonra olmaz canım, zaten o da muhtemelen bitsin diyecek inşallah daha da ağır konuşup kırmaz beni tek dileğim bu..

canımm bugün aktara gittim, sarı kantaron açık sekilde armış ama yarın sallama şekilde olanını geliceğini söyledi :( ben de sen dün o daha iyi dediğin için almadım bugün ama yarın 15 sularında elimde olucak süppperr :54::54:

canım bence onun kararını bekleme, o biraz fazla şımarmış..
ne kadar da özgüveni var öyle..senin onu bırakmayacağından ne kadar da emin..
ondan bir cevap beklemiyormuş gibi davran..feyste ilişki durumunuzu sil..
ayrıldı yaz..zaten şu anda sizin bir ilişkiniz yok..
alttan alma..sen haklısın çünkü..haklı olduğun konularda alttan almamalısın yoksa karşındakinin saygısı kalmıyor sana..
onu beklemeden sen bitirmelisin bu ilişkiden sana hiçbir hayır göremiyorum:19:
lütfen kendini üzme buna değicek biri yok karşında, baksana senin canın yanarken sana değer vermiyor..
merak ediyorsun öldü mü kaldı mı sana kızıyor..
normal davranışlar değil bunlar..
umarım çok mutlu olursun ama onunla bir yere varamayacağın açık ne yazık ki :(

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız, sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmedim ve şuan yazılarınızı okudugumda ilk kez gülümseyebiliyorum. Rabbim, sizler için hayırlı olacak olan herşeyi sunsun hepinize inşallah :( çok haklısınız, ama dediğiniz çok doğru, şuanda mantıgım tatilde :( o da muhtemelen zaten bu kız beni bırakamaz diyerek bu şekilde rahat davranıyor. bu olayın bir bahane oldugu durumu ben de düşündüm aslında ve bu da beni çoook üzdü :( kafasını dinlese idi yine ben tek kelime etmezdim ama bütün 1 gün de merak etmese idim.. arkadaşyla oturmuş tüm gün, onun eşyalarını taşımışlar. :((( her zaman sen merak etme sen mutlu ol diye ugraşamam dedi.. bu o kadar kötü bi durum ki canım kızlar, kendimi bi çöpten farksız hissediyorum, onun için herşeyi yapan ben kendimi feda eden ben ve önemsenmemek :( iyi ki de mesaj yazmamışım karar verdin mi die :( suç ben de değil, hem olsaydı da sevgi bi şekilde kapatmalı idi. çünkü o bana ne yaparsa yapsın ben hep ılımlı oldum :( küfür de işittim ama affettim ben ona kıyamadım kii ama bana kıydılar :(((((

Canım Allah razı olsun duaların için..
Rabbim sanada en hayırlı eşi nasip etsin.
Ama bu çokcuktan uzak dur lütfen artık
Sil at artık nolursun.
Bu sana acı vermekten başka bişey yapmıyor.
Seni sevmiyor
Şuan bunları konuşmamıza bile gerek yok aslında
Bu onuda hak etmiyor.

canım bence onun kararını bekleme, o biraz fazla şımarmış..
ne kadar da özgüveni var öyle..senin onu bırakmayacağından ne kadar da emin..
ondan bir cevap beklemiyormuş gibi davran..feyste ilişki durumunuzu sil..
ayrıldı yaz..zaten şu anda sizin bir ilişkiniz yok..
alttan alma..sen haklısın çünkü..haklı olduğun konularda alttan almamalısın yoksa karşındakinin saygısı kalmıyor sana..
onu beklemeden sen bitirmelisin bu ilişkiden sana hiçbir hayır göremiyorum:19:
lütfen kendini üzme buna değicek biri yok karşında, baksana senin canın yanarken sana değer vermiyor..
merak ediyorsun öldü mü kaldı mı sana kızıyor..
normal davranışlar değil bunlar..
umarım çok mutlu olursun ama onunla bir yere varamayacağın açık ne yazık ki :(

sorma gitsin canım, özgüveni öyle gelişmiş ki, o suçlu oldugu halde o isterse devam edicek istemezse deam etmicek. yok böyle bi dünya.. gerçekten kendim için çok üzülüyorum ve esasen tüm ağlamalarım da burda odaklanıyor, beki benle oyun oynadı belki çok önceden aklında idi bu fikir, zaten belli ki böyle saçma bir olayı sadece bahane yaptı.. şuan belki de başka kızlar olmazsa bana gelme planları peşinde beni elinde tutuyor ki gerçekten olmamalı, çok günah yaptıgı, her gece sıçrayarak uyanmanın, her saniye telefona bakmanın, dışarda yolda ailemin yanında ve banyoda kapanıp saatlerce ağlamak nedir ben bilirim. en önemlisi de yatagın içinde saklanıp hıoçkırıklara boğulmayı gözyaşım kurumuş olarak kalkmayı. Allahın terazisinde hesabını vericek bundan eminim ama içim çok acıyor gerçekten gerçektenn :( ne yaptım da bu kadar değersiz oldum, o kadar sevgilisini insandan saymayan kız baş tacı edilirken, ben ''geç kalmayalım eve dönmek için'' bile diyemezken, kırmızı ojelerimden süsümden dar pantolonlarımdan onun için vazgeçmişken neden ben... isyan etmiyorum asla ama içim paramparça.. yıkık,dökük..

Canım Allah razı olsun duaların için..
Rabbim sanada en hayırlı eşi nasip etsin.
Ama bu çokcuktan uzak dur lütfen artık
Sil at artık nolursun.
Bu sana acı vermekten başka bişey yapmıyor.
Seni sevmiyor
Şuan bunları konuşmamıza bile gerek yok aslında
Bu onuda hak etmiyor.

Canım benim, Allah senden de razı olsun bu güzel dileğin için. Şuanda zaten tek sığınagım Rabbim, inanki ettiğim duaların sayısı belli değil, bu azaptan kurtulmak istiyorum artık ama bunu yaparken de gözyaşlarımın hakkını asla helal etmiyorum. Kul hakkı çok önemli, hele de gerçekten sevmiş, uğrunda ölebilicek kadar, kendinden bile çok sevmiş bi kız için.. ( abartmıyorum sevgimi.. ) bana sadece acı veriyor ve umursamaz tavırlarıyla beni yerle yeksan ediyor sürekli.. her gün.. geziyor, sinemalara gidiyor, sonra facebook.ta hepsini yayınlıyor. arkadaşlarında kalıyor geziyor tozuyor eğleniyor.. herşey yolunda onun açısından ama ben.. bana bencil diyen çocuga bakar mısınız kızlar.. ve ben diyorum ki çok iyi göz boyuyorlar, o çocuk değişti ise herkes değişiri herhalde.. inanın o kadar ''seviyormuş'' gibi yaptı ki, şuan onun etkisini yaşıyorum ben. sindiremiyorum, ağlıyorum ama Allah'a sığınmaktan başka hiçbi çarem yok :( bir de sizlerle paylaşıp fikrinizi almaktan başka.. Allah hepinizden razı olsun.:43:

canım artık üzgün olma o değmezmiş bu da sana bi deneyim oldu belki kötü bi deneyim ama elden ne gelir . düşünmcksin onu ya valla bak senin bu yazdıklarını okuyunca inan ki üzülüyorum bırak terbiyesiz herifi sana zaten bunca yıl bi iyilk göstermemiş hep sen çabalamışsın kendine gel lütfen canım abdest al dua et biz de ediyoruz sana . bu kadar hırpalama kendini harab etme hayat çok çok kısa şu çoçuğa üzüldüğün bu günleri böyle üzgün geçirdiğine üzlceksin sonra toplan artık tatlım :) bak burda bi sürü kız sana yazıyoruz toplanman için bu satten sonra o çoçuk olur dese bile senin dönmen çok yanlış olur unutma bunu. sen gelinlik modelim bile belliydi diyorsn gerçkten zor ama kadınlar klubnde nelee nelr okuyozr benmde bi arkadşımn 3 yıllık ciddi bi ilişkisi vardı bu çoçuk başka bi kızı kaçırdı kız hayata:17: küstü resmen ama kız bu olaydan 3 ay sonra hayatının aşkını buldu çoçuk ona evlenme teklif etti şu anda çok mutlular :)yani hayata küsme kısmetin nerden gelceği belli olmaz doğru insanın değerini anlaman için bi hata belki de bu çoçuk üzgün olma canım ya valla kıyamam :)

canım artık üzgün olma o değmezmiş bu da sana bi deneyim oldu belki kötü bi deneyim ama elden ne gelir . düşünmcksin onu ya valla bak senin bu yazdıklarını okuyunca inan ki üzülüyorum bırak terbiyesiz herifi sana zaten bunca yıl bi iyilk göstermemiş hep sen çabalamışsın kendine gel lütfen canım abdest al dua et biz de ediyoruz sana . bu kadar hırpalama kendini harab etme hayat çok çok kısa şu çoçuğa üzüldüğün bu günleri böyle üzgün geçirdiğine üzlceksin sonra toplan artık tatlım :) bak burda bi sürü kız sana yazıyoruz toplanman için bu satten sonra o çoçuk olur dese bile senin dönmen çok yanlış olur unutma bunu. sen gelinlik modelim bile belliydi diyorsn gerçkten zor ama kadınlar klubnde nelee nelr okuyozr benmde bi arkadşımn 3 yıllık ciddi bi ilişkisi vardı bu çoçuk başka bi kızı kaçırdı kız hayata:17: küstü resmen ama kız bu olaydan 3 ay sonra hayatının aşkını buldu çoçuk ona evlenme teklif etti şu anda çok mutlular :)yani hayata küsme kısmetin nerden gelceği belli olmaz doğru insanın değerini anlaman için bi hata belki de bu çoçuk üzgün olma canım ya valla kıyamam :)

sevgili diyabul, ne güzel yazmışsın yine, okurken kendi cümlelerimi gördüm :) bugün onu gördüm okulda yine ama karşısında dik durdum, bu kez o ağladı! bu olayın sadece bi bahane oldugunu düşünüyorum, aslında ayrılık fikri kafanda daha önceden yerleşmişti dedim.. annene çok kırıldım dedim, benim de annem babam vardı ama sen hep karıştın bana dedim.. ben beyfendiyi sıkmışım, onu öyle merak etmemem gerekiomuş, ben ondan hesap sormuşum... hayatımdaki insansan tabiki hesap vericeksin dedim.. saatlerce arama sonra da gel sana ne de.. yok böyle bi dünya canım.. bideee neymiş annesi haklı imiş, ona annesi bişey dememiş o gece. ama anlamadıgı şu ki ben onu azarlamadım, bi yazsaydın ya canım dedim. o kadar hastnaeyi polisi aradım telaştan migrenim azdı inan ki sevgili diyabul :((( hala da annem haklı deyip ahkam kesiyor.. sinir oldum bugün şuan baş ağrısından ölüyorum :((((:43::43: dualarınız için Allah hepinizden razı olsun canım, beni hiç yalnız bırakmadınız ve dünyada gerçekten fikirleri ve karakterleri çooook kaliteli insanlar varmış, sizler sayesinde gördüm bunu.. bi insanın yüzünü dah, görmeden içi bu denli güzel okunabiliomuş, iyi ki varsınız ve ben artık tek değilim aslaaaa siz varsnız :)))) :24::24::24::24:

güzel sözlerin için sağol canım benim ben de bu yüzden seviyorum burayı dışarda görsek belki birbirimizi aman ne havalı şey der gıcık olurz ama burda öyle değil:1: aman anneci tırsak kedi. annesinin dolduruşuna gelmiş işte hayır gelmez bundan yahu tamam biz de çoçuk sahibi olcaz ama kendi kararını vermeli bu çocuk sen de bi suç yok ki. insan olsa bu çocuk ya bak kıyamam ya nasılda seviyo beni çok korkmuş der ama bu arkadaş olayı ayrılma bahanesi yaptı boşver hayırlısı olsun sen kendine bak güzel ol tatlı tatlı şirince giyin git de hırsından çatlasın seni gördğünde pişmanlıktan üzüntü duysun ben ne kaçırmışım desin tamam mıı:40:hem sen yalnız değilsin hep yazabilirsin bana canım :42:

güzel sözlerin için sağol canım benim ben de bu yüzden seviyorum burayı dışarda görsek belki birbirimizi aman ne havalı şey der gıcık olurz ama burda öyle değil:1: aman anneci tırsak kedi. annesinin dolduruşuna gelmiş işte hayır gelmez bundan yahu tamam biz de çoçuk sahibi olcaz ama kendi kararını vermeli bu çocuk sen de bi suç yok ki. insan olsa bu çocuk ya bak kıyamam ya nasılda seviyo beni çok korkmuş der ama bu arkadaş olayı ayrılma bahanesi yaptı boşver hayırlısı olsun sen kendine bak güzel ol tatlı tatlı şirince giyin git de hırsından çatlasın seni gördğünde pişmanlıktan üzüntü duysun ben ne kaçırmışım desin tamam mıı:40:hem sen yalnız değilsin hep yazabilirsin bana canım :42:

aynen canım diyabul :)) bir de herkesin fikirleri bir yani aynı çerçeveden bakabilmek çok hoş, beni çok mutlu ediyor. bu siteyi ve sizleri asla bırakmam bundan böyle ki ben yeni üyeyim :) benim psikolojim o kadar kötü oldu ki ben bile kendimi suçlamaya başladım artık, acaba bende mi suç diyorum o kadar kötü oldum... ama annem de çok konuşuyor benle sağolsun :( bende suç yok ki canım, hadi tut ki sıkıldı bunaldı diyelim bunu doğru düzgün dille söyle. böyle yapma canım bak ben senden vazgeçemem de mesela, ben de insanım.. :( çok sevdiğime göre düzelirim zaten. ama telefonu kapatmalar yüzüme ne ki :( ki snra günlerce aramamak :( şuanda zaten garip yani diyabul :( ağladı ama umursamaz da davranıyor, belli ki annesi laf soktu buna bi iki tane.. amaan canım, hayırlısı ne diyeyim.. :( ilişkide tek taraflı vermek olmuyor malesef. canımm, tabiki yazarım tabiki, hiç yalnız değiliz, hiçbirimiz, her zaman ben de bi bilgisayar kadar uzaktayım sana unutma :)):54::54:

tatlım özel mesaj yazmam için 100 mesaj sınırı varmış galiba ondan buraya yazıyorum.

tavsiyemin işe yaradığına çok sevindim tatlım :) bende seni öpüyorum :)

tamam canım yazarım tabiki :) durum karışık annesi belki başka bi kız yapmaya çalışıyodur o da bahane arıyormuş zaten bu arada erkeklerin göz yaşına inanma yaparlarmış öyle arada bana teklif ederkende böyle göz yaşı dökmştü biri ki aman yalan dolan yani :)sen boşver artık canım unutmaya çalış zaten yazdığn mesajlardan da anlıyorum daha iyicesin . sen yalnız kalmamaya gayret et komedi filmleri izle çok üzme kendini geçiçek onun sevgisi olsaydı zaten böyle bi sebpten bu tarz olaylar yaşanmazdı üzme artık kendini Allah gönlüne göre versin inşallh iyi bi kızsın sen gelişmeler olursa yine haberdar et bizi tamam tatlım :40:

tamam canım yazarım tabiki :) durum karışık annesi belki başka bi kız yapmaya çalışıyodur o da bahane arıyormuş zaten bu arada erkeklerin göz yaşına inanma yaparlarmış öyle arada bana teklif ederkende böyle göz yaşı dökmştü biri ki aman yalan dolan yani :)sen boşver artık canım unutmaya çalış zaten yazdığn mesajlardan da anlıyorum daha iyicesin . sen yalnız kalmamaya gayret et komedi filmleri izle çok üzme kendini geçiçek onun sevgisi olsaydı zaten böyle bi sebpten bu tarz olaylar yaşanmazdı üzme artık kendini Allah gönlüne göre versin inşallh iyi bi kızsın sen gelişmeler olursa yine haberdar et bizi tamam tatlım :40:

tabiki canım ne gelişme olursa olsum yazıcam :)) iyi ki varsın sahiden çok moral buldum:)) inşallah çok güzel seyler olur hayatımızda.. evet bugün çok daha iyim ben :)))) yalnız kalmıcam ki siz varsınız :) çok daha da iyi olucam ben :)) annesinde var bişeyler bence de :( of canım inşallah herşey yoluna girer ne diyeyim :'( :54::54::54::54:

sorma gitsin canım, özgüveni öyle gelişmiş ki, o suçlu oldugu halde o isterse devam edicek istemezse deam etmicek. yok böyle bi dünya.. gerçekten kendim için çok üzülüyorum ve esasen tüm ağlamalarım da burda odaklanıyor, beki benle oyun oynadı belki çok önceden aklında idi bu fikir, zaten belli ki böyle saçma bir olayı sadece bahane yaptı.. şuan belki de başka kızlar olmazsa bana gelme planları peşinde beni elinde tutuyor ki gerçekten olmamalı, çok günah yaptıgı, her gece sıçrayarak uyanmanın, her saniye telefona bakmanın, dışarda yolda ailemin yanında ve banyoda kapanıp saatlerce ağlamak nedir ben bilirim. en önemlisi de yatagın içinde saklanıp hıoçkırıklara boğulmayı gözyaşım kurumuş olarak kalkmayı. Allahın terazisinde hesabını vericek bundan eminim ama içim çok acıyor gerçekten gerçektenn :( ne yaptım da bu kadar değersiz oldum, o kadar sevgilisini insandan saymayan kız baş tacı edilirken, ben ''geç kalmayalım eve dönmek için'' bile diyemezken, kırmızı ojelerimden süsümden dar pantolonlarımdan onun için vazgeçmişken neden ben... isyan etmiyorum asla ama içim paramparça.. yıkık,dökük..

canım lütfen kendini daha fazla üzme, ona karşı da güçlü görün..
feyste ilişki durumunuzu değiştirdin mi ? naptın gelişme var mı hiç ?

canım lütfen kendini daha fazla üzme, ona karşı da güçlü görün..
feyste ilişki durumunuzu değiştirdin mi ? naptın gelişme var mı hiç ?

yok canım haber hiç, ki aramaz sormaz da :( sanırım amacı beni kendi kalıbına sokmak çünkü kendisi de kaldırabilir pekala ilişki durumunu ama bilgisayarım bozuk dedi.. bahane buldu gibi geldi. bugün okula gitmedim onu görmedim de :( sanırım artık çok yoruldum ben :43::43:

yok canım haber hiç, ki aramaz sormaz da :( sanırım amacı beni kendi kalıbına sokmak çünkü kendisi de kaldırabilir pekala ilişki durumunu ama bilgisayarım bozuk dedi.. bahane buldu gibi geldi. bugün okula gitmedim onu görmedim de :( sanırım artık çok yoruldum ben :43::43:

canım bence bu ilişkiye noktayı koyması gereken sensin..

ya vallahi şaka mı yapıyorsun yoksa dediğin gibi kör kütük aşıkmısın anlayamadım ama bak canım birincisi bence senin bu sevgilin ana kuzusu annesi demiş ya onun anası babası var felan diye emin ol o gece bunu doldurup yollamışlardır tipik erkek annesi ya şimdiden sıyrıl bu tipten sonra daha acı ödersin...DEĞMEZZZZZZZZ

slm canım yazdıklarını okudum ve kendimi gördüm sende sana şunu yap bunu yap diyemicem bi önerim olmayacak çünkü kelin ilacı olsa kendi sürermiş derler ya öyle gerçekten ben nişanlıyım ama tek fark bu bende üniv yılımda tanıştım bizimde tam 3 sene oldu ama bizimki senin olayının tam tersi ünivdeyken her dakika birlikteydik ve okadar güzel günlerimiz olduki hiç de sıkılmadık birbirimizden 1 saat arkadaşlarıyla biyerlere gitsin hemen arardı beni seni yalnız bıraktım diye o derece onu çok fazla sevdim onun ağzının içine baktım resmen halada öyleyim ve ayrı olduğumuzdan dolayı galiba bende şuan aynı durumdayım ayrı olduğumuzdan bana güvenmiyor benim onu aldattığımı düşünüor nerden çıkarıyor böle imkansız şeyleri anlamıorum sevgilin sana nasıl davranııyorsa o da şuan bana öyle davranıyor hergün senin gibi ağlıyorum üniversitedeyken güzel bi kızdım mutluluktan o yanımda diye ama şuan kendimi tanıyamıyorum gözlerimin feri söndü ağlamaktan gözlerimin altı hergün şiş durumda gören kesin esrar içio bu kız diordur ama mutsuzluk esrardan da kötü bişeymiş onun için yapmadığım şey kalmadı ve her seferinde onu nekadar çok sevdiğimi anlatıorum ama o ona ihanet ettiğimi düşünüor ona bunu hissettiricek hiçbişey yapmadım ben benimde hatalarım oldu elbet ama seven insan bu ufak hatalrı gözünde büyütmez kendimden biliorum o bana nasıl davranırsa davransın ben onu hep alttan aldım herşeyi benden beklior 1 saat aramasam nie aramadın bir saattir napıosun neler karıştırıorsun fln böyle sözler söylüor çok üzülüorum onu kaybetmeyi hiç istemiorum eskisi gibi hep yanyana olduğumuz mutluluktan uçtuğum günlerimizi özlüyorum ha bu arada şuan üniv bitti o mersinde ben antalyadayım nişanlı olsakta 2ayda bir görüşebilioruz onu öyle çok seviorum ki hayırlısı olsun bile demek gelmior içimden tek isteğim ömrümün sonuna kadar onunla olmak ama o bana güvenmior bu hakaretleri hakedicek bişey yapmadım ben hep ona körsün sen hiçbişey göremiosun diordum ama bu yazdıklarınızı okuyunca kör olanın ben olduğumu farkettim ne yazıkki:(

Back
X