• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çıkmaz artık beni boğuyor

zaten çekincelerim var mesela çok sinirli. beni kalabalık caddenin ortasında itip kaıyor.. sonra da ağzını burnunu kırarım senin diyor.. kötü iken çok çok kötü, ve aşırı inat. ama iyiyken de çok iyi.. ben iyi olunca sen tepeme çıkıyosun dedi geçen gün, ama ben onu sevip merak etmekten başka bi zarar vermedim ki ona. düzelir diye bekliyorum, bir de 3.5 yıl diyorum ama sanırım boşuna :'( annesine çok kırıldım,bide çok fazla oturup konuşmuşlugumuz var. söz olucaktı bu yaz düşünün.. ama öyle kırgınım ki ağlamaktan ve sizlere danışmaktan başka da bi yolum yok :(

Bence çok dikkatli düşünüp sevgini bir kenara koyup mantığınla karar ver. İlişki dediğin seni mutlu etmeli bu duruma düşürmemeli. Tabii ki söylemek kolay sevince çok başka oluyor ama bu insanla ömür geçirmek ister misin bu huylarıyla onu düşün.

bana baştan ayrılalım bitti demişti ne güzel ben de yolumu çizmeye karar vermiştim ama 4 gün sonra okula gelip düşünücem sen de ilişkini kaldırmıcaksın ordan dedi... sanki ben suçluyum gibi kızlar :( burnumu mu sürttürmek istiyo ki :( ama bu şekilde ben mahvoluyorum :(

zaten çekincelerim var mesela çok sinirli. beni kalabalık caddenin ortasında itip kaıyor.. sonra da ağzını burnunu kırarım senin diyor.. kötü iken çok çok kötü, ve aşırı inat. ama iyiyken de çok iyi.. ben iyi olunca sen tepeme çıkıyosun dedi geçen gün, ama ben onu sevip merak etmekten başka bi zarar vermedim ki ona. düzelir diye bekliyorum, bir de 3.5 yıl diyorum ama sanırım boşuna :'( annesine çok kırıldım,bide çok fazla oturup konuşmuşlugumuz var. söz olucaktı bu yaz düşünün.. ama öyle kırgınım ki ağlamaktan ve sizlere danışmaktan başka da bi yolum yok :(

Seni bugün itip kakan evlenince ağzını burnunu kırar. Aşk sevgi tamam da kendini böyle ezdirme bence iyi düşün.

Seni bugün itip kakan evlenince ağzını burnunu kırar. Aşk sevgi tamam da kendini böyle ezdirme bence iyi düşün.

Canım herşeyden önce bu çocuk sana sevgiliyken ağzını burnunu kırarım diyorsa evlenince olaylar sözde kalmayabilir.
Biz şuan aşığız seviyoruz mantık çalışmaz ama sana şunu söliyim
Dışardan gelen önerileri dürtüleri kesinlikle dikkate al.
Mantık aşk oldu mu tatile çıkar
Gördüğüm kadarıyla o bitirmiş kafasında herşeyi
Ve o geceyi hiç bi suçunun olmadığı o geceyi belki önceden ayarlayıp planlayıp bahane etti.
Sebep arıyordu belkide.
Maşallah çok sabırlısın
Aynen devam et hayatımızda acılar da sevinçlerde elbet oluyor Rabbim tüm acıları kişinin kaldırabilme gücüne göre verir.
Bekle bunun da çaresi var
O çare gelene kadar bekle cnm
Burda sevgilini bekle demiyorum cnm.
Onu bence silmeye başla derim ben.

Bak güzelim iyiyken iyidir herkes ama önemli olan kötüyken de vicdanlı olabilmek, şimdi genciz güzeliz daha ciddi birşeyler yok ve sana bu lafları ediyor. İlerde güzellik gittiğinde, ilişkiden sıkıldığında neler neler yapar bu adam düşünsene bir. Bence sen biraz agırdan al, senin içinde sevgi, aşk gerçekten çok olabilir ama lütfen ttyche'cim sen kendi değerini düşürürsün bu şekilde tavırlarının devamını sağlarsın.
Hem o gece ne olmuş öğrendin mi, neden öyle tepki vermiş? Bence biraz kendini geriye çek, okulda görüş konuş yada bir karara bağlayın ama asla kendinden ödün verme. Hiçkimse kendine saygını yitirmene değmez. Umarım tüm kararlarında mutlu olursun.

Dışarıdan söylemesi kolay belki ama bu ilişki yara almış,şimdi devam etse bile kısa süre sonra tekrar bozulur gibi duruyor.aslına bakarsan erkek arkadaşının annesinin yaptığı da çok üzücü. Anneler biraz daha olgun davranmalı.Ve erkek arkadaşın da ilişkide baskın karakter ben istersem devam ederiz, istemezsem biter modunda. Lütfen kendini bu kadar ezdirme.Daha fazla üzüleceğini düşünüyorsan sen noktayı koy bu ilişkiye.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız, sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmedim ve şuan yazılarınızı okudugumda ilk kez gülümseyebiliyorum. Rabbim, sizler için hayırlı olacak olan herşeyi sunsun hepinize inşallah :( çok haklısınız, ama dediğiniz çok doğru, şuanda mantıgım tatilde :( o da muhtemelen zaten bu kız beni bırakamaz diyerek bu şekilde rahat davranıyor. bu olayın bir bahane oldugu durumu ben de düşündüm aslında ve bu da beni çoook üzdü :( kafasını dinlese idi yine ben tek kelime etmezdim ama bütün 1 gün de merak etmese idim.. arkadaşyla oturmuş tüm gün, onun eşyalarını taşımışlar. :((( her zaman sen merak etme sen mutlu ol diye ugraşamam dedi.. bu o kadar kötü bi durum ki canım kızlar, kendimi bi çöpten farksız hissediyorum, onun için herşeyi yapan ben kendimi feda eden ben ve önemsenmemek :( iyi ki de mesaj yazmamışım karar verdin mi die :( suç ben de değil, hem olsaydı da sevgi bi şekilde kapatmalı idi. çünkü o bana ne yaparsa yapsın ben hep ılımlı oldum :( küfür de işittim ama affettim ben ona kıyamadım kii ama bana kıydılar :(((((

üzülme sakın ve bana kızma da.bence onun sıkıntısı senden yana değil.ve sanırım gönlünde başkası var,ve senden önce de vardı..bir takım çıkmazlara girdi,sen iyisin seni de kaybetmek istemiyor ama bunalımda,dengesiz davranıyor.diye bir tez düşündüm canım senin yazını okuduğumda.ilişkiniz de çok yeniymiş,belki bi ayrılığın üzerine başladı ilişkiniz,belki kafasından atamadığı bir şey vardır..ama umarım yoktur!

ya son mesajını okudum kafam iyice bozuldu.üzülme ya salla gitsin,inşallah daha iyileri nasip olur boşver.

Dışarıdan söylemesi kolay belki ama bu ilişki yara almış,şimdi devam etse bile kısa süre sonra tekrar bozulur gibi duruyor.aslına bakarsan erkek arkadaşının annesinin yaptığı da çok üzücü. Anneler biraz daha olgun davranmalı.Ve erkek arkadaşın da ilişkide baskın karakter ben istersem devam ederiz, istemezsem biter modunda. Lütfen kendini bu kadar ezdirme.Daha fazla üzüleceğini düşünüyorsan sen noktayı koy bu ilişkiye.

bir de benim suçumun olmadıgı bir durumda ya da durumu bu kadar abartarak üstünlüğünü ispatlıyor bana :( çok kötüyüm kızlar :( istemezse biticek isterse devam edicek bu onu gururlandırıp bulutların üstünde gezdirtiyor ve şuan çook mutlu dertsiz tasasız :(

Hayatına onsuz da devam edebileceğin görüntüsünü de vermelisin ona ki edebilirsin de. Yoksa çok kendini beğenmeye bensiz yapamaz demeye başlar.

Hayatına onsuz da devam edebileceğin görüntüsünü de vermelisin ona ki edebilirsin de. Yoksa çok kendini beğenmeye bensiz yapamaz demeye başlar.

zaten ben sana yüz verince tepeme çıkıyorsun dedi.. ama bu kadar sabrı da hiçbi kız göstermezdi ona. belki kaybedince değerimi anlar ama çok geç olur.. aa bide, ben başka birisiyle birlikte olursam beni öldürürmüş.. ciddi olamaz herhalde :(

inşallaaah canım herşey güzel olur hepimiz için ağlamayalım artık :( biraz da onlar düşünsünler :(:43:

yahu ne olacak dünyanın sonu mu.sen gözünde büyüttüğün sürece,o sana hep ulaşılmaz gelecek,ve o da bunun farkında olacak havaya girecek iyice.okulda filan görüp görüp hayatını kendine zindan edeceksin boşu boşuna..bi kere üniversite okuyorsun,sana bi abla tavsiyesi bak,derslerini de elden bırakma..çık dışarı arada gez toz hava al arkadaşlarınla biyerlere git eğlen film izle,okulun kulüplerine git..şu zamanı iyi değerlendir,üni yılları öyle birine takılıp günlerce yorgan altında ağlayarak geçirilecek zamanlar değil.hiç yalnız değilsin değilsin aslında,bir sürü insan var çevrende,yaşamaya bak..sen varsan herkes var sen yoksan kimse yok unutma bunu.ne kadar dik ve güçlü olursan düşmanı o derece çabuk ezer geçersin.silinir herşey sen gözünde büyütme yeter.unutursun..

zaten ben sana yüz verince tepeme çıkıyorsun dedi.. ama bu kadar sabrı da hiçbi kız göstermezdi ona. belki kaybedince değerimi anlar ama çok geç olur.. aa bide, ben başka birisiyle birlikte olursam beni öldürürmüş.. ciddi olamaz herhalde :(

Değerini bilmiş mi de başkasıyla olursan öldürürmüş :47:

yahu ne olacak dünyanın sonu mu.sen gözünde büyüttüğün sürece,o sana hep ulaşılmaz gelecek,ve o da bunun farkında olacak havaya girecek iyice.okulda filan görüp görüp hayatını kendine zindan edeceksin boşu boşuna..bi kere üniversite okuyorsun,sana bi abla tavsiyesi bak,derslerini de elden bırakma..çık dışarı arada gez toz hava al arkadaşlarınla biyerlere git eğlen film izle,okulun kulüplerine git..şu zamanı iyi değerlendir,üni yılları öyle birine takılıp günlerce yorgan altında ağlayarak geçirilecek zamanlar değil.hiç yalnız değilsin değilsin aslında,bir sürü insan var çevrende,yaşamaya bak..sen varsan herkes var sen yoksan kimse yok unutma bunu.ne kadar dik ve güçlü olursan düşmanı o derece çabuk ezer geçersin.silinir herşey sen gözünde büyütme yeter.unutursun..

ne güzel ifade etmişsin tomris55 :) bu yıl mezun oluyorum zaten son 2-3 ayım o okulda yeni ortam iş hayatı vs derken geçip gidicek seneler ve inşallah karşıma iyi birisi çıkıcak :( beni her güçsüz gördüğünde daha da ezmeye çalışıyor, ben yalnız değilim aslında ailem var,sizler varsınız.. ben onu gözümde büyüttükçe o beni gözünde küçültmeye devam ediyor :( ve ben daha önce peşinde kul oldugum için şimdi bana eziyet çektirip akşamları rahat uyuyor.. bi insan ne hata yapars ayapılsın bu eziyet çektirilmez ki.. bitti desin bitsin razıyım, ama okulda gelip yakın konuşup eve geldiğimde kötü şeyler okuyorum netten. inanın kötü bir hastalık çıkacak diye üzülüyorum bende. çünkü tüm gece sıçrayarak uyanıyorum tüm gece :((((

Değerini bilmiş mi de başkasıyla olursan öldürürmüş :47:

yaniii... ilk yılımızda her ay mektup yazardı bana hediye alırdı. günlük buluşmada bile çiçekle gelirdi elinde.. 1 yıldan snra herşey bitti. sordugumda ise, cicim ayları geçti dedi :( of kızlar :(

yaniii... ilk yılımızda her ay mektup yazardı bana hediye alırdı. günlük buluşmada bile çiçekle gelirdi elinde.. 1 yıldan snra herşey bitti. sordugumda ise, cicim ayları geçti dedi :( of kızlar :(

Düşünüyorum da aşk yüzünden nelere katlanılıyor. Bence artık kendine değer ver. O kadar yıl hep onun gölgesinde yaşamışsın. Zor olacak acı çekeceksin ama ilişkiyi daha da ilerletmekten iyidir sanırım.

Back
X