Bulamıyorum canım hiçkimse söylemiyor ki günlerce çabaladım yoksa bulsam ahhBaşkasının sozune inanıp sizinle yolunu ayıranlar bırakın zaten gitsinler. Üzülecek bir şey değil.
Ama siz neden bu kadar pasifsiniz ?
Ben olsam kim olduklarını bulur o lafları tersten yedirirdim bir güzel.
Hasetlik canim iste evlenmemi istemiyorlar insanlarin gözü cok üzerimde bende anlamiyorum hep kiskanildim hayatim boyuncanasıl iftiralar? neden atıyolar ki?
Iftira atani bulamiyorumki sorun o canmNe diyorlar mesela? Ya da dedikleri zaman “sana ne ulan” diyemiyor musunuz? Onlara ne sizin hayatinizdan?
Canim bilmiyorum iftira atani araştırdım günlerce bulamiyorumKendinizi ifade edin,hatta çirkefe bağlayın,bir sinir krizi de işe yarar,hakkınızda duyduğunuzda..siz kendinizi biliyorsanız insanları da sallayın,valla hiç kimse benim umrumda değil.
Peki ne diyorlar hakkınızda ?Bulamıyorum canım hiçkimse söylemiyor ki günlerce çabaladım yoksa bulsam ahh
Canim kim olduklarini bulsam sence susarmiyim herseyi yaparim ama kimse demiyor herkes gizliyor ne hikmetseMadem memursunuz gidip de dilekce verin. Soruşturma yapilsin onlar kimse hesap sorulsun. Bu ne biçim iş ağzi olan konuşuyor! Bir insana iftira atmak namusunu ağzina almak bu kadar kolay olmamalı.
Onlarin karşisında dik durun ki güçlü olduğunuzu görsunler. Suspus oturursanız o zaman onlar güçlenir. Ya gercekten dilekçe verip şikayet edin. Konu böyle devam etmemeli
Hayir anlamadim yani kucuk bir yerde yasayan bir memursunuz,birileri sizle ilgili laf cikariyor. İcerik nedir? Evlenmenizi istemiyorlar sizi kiskaniyorlar deyince bir hmmm diyesim geldi bir anIftira atani bulamiyorumki sorun o canm
Iftira şu ben bi erkekle basilmisim güyaBu kadar dedikodu nasil cikti. Ne iftirasi atiyolar. Olayi tam anlamiyla anlatsaniz ya hic bisey anlamadim.
Canim ben birisiyle basilmişim yakalanmisim benle evlenmek dogru olmazmiş diyorlarmisHayir anlamadim yani kucuk bir yerde yasayan bir memursunuz,birileri sizle ilgili laf cikariyor. İcerik nedir? Evlenmenizi istemiyorlar sizi kiskaniyorlar deyince bir hmmm diyesim geldi bir an
Bunlar iş yerinizde mi konuşuluyor yoksa yaşadığınız muhitte mi ?Canim ben birisiyle basilmişim yakalanmisim benle evlenmek dogru olmazmiş diyorlarmis
Yaa tamam bulamıyorsunuz anladım da,orta yerde ,durduk yere bir sinir krizi geçirin,duyduklarınızın hepsini,ağzınıza geleni söyleyin..kendinizi ifade edin,insanlar maalesef sustukça ,kabullendiğinizi ve sizi pasif sanıyorlar.Canim bilmiyorum iftira atani araştırdım günlerce bulamiyorum
Siz de oyle bir sey olmadigini soyleyin gecin,o cevreden olmayan birileriyle tanisirsiniz. Ben anlam veremedim sahsen kim kimi basabilir bu devirde? Evinize giden gelen oluyorsa da bekar insansiniz kime ne istediginizle takilirsinizCanim ben birisiyle basilmişim yakalanmisim benle evlenmek dogru olmazmiş diyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?