Hayır işyerimde degil bulunduğum çevredeBunlar iş yerinizde mi konuşuluyor yoksa yaşadığınız muhitte mi ?
Eskiden calistigim bi yer vardi güya işte hemde basilmisim aklım almiyor ya çıldıracam resmenSiz de oyle bir sey olmadigini soyleyin gecin,o cevreden olmayan birileriyle tanisirsiniz. Ben anlam veremedim sahsen kim kimi basabilir bu devirde? Evinize giden gelen oluyorsa da bekar insansiniz kime ne istediginizle takilirsiniz
Canim ben onlari eğer yaparsam adim deliye çikar bu sefer burasi cok lanet bi yerYaa tamam bulamıyorsunuz anladım da,orta yerde ,durduk yere bir sinir krizi geçirin,duyduklarınızın hepsini,ağzınıza geleni söyleyin..kendinizi ifade edin,insanlar maalesef sustukça ,kabullendiğinizi ve sizi pasif sanıyorlar.
Evinizi değiştirseniz ? Kim olduğundan emin değilsiniz ve belli ki çok dert ediyorsunuz.Hayır işyerimde degil bulunduğum çevrede
Bunlari haber getiren de cogu akrabam ama demiyorlar birazdan yine ariyacagim zorlaycamSana gelip bunu diyene deki ya kim sana söyledi söylersin yoksa seni iftira etmekten mahkemeye veririm sen yanarsın bu kadar basit.
Hiç üşenmem kim olduğunu bulmaya bana gelip yüzüme söyleyeni veririm o da kendini aklamak İçin mahkemede kimden duyduğunu söyler çorap söküğü gibi çözülür
Canm burasi o kadar küçük yerki köy gibi resmen farkli eve gecmem bi anlam ifade etmezEvinizi değiştirseniz ? Kim olduğundan emin değilsiniz ve belli ki çok dert ediyorsunuz.
Tayin aldıramıyor musunuz pekiCanm burasi o kadar küçük yerki köy gibi resmen farkli eve gecmem bi anlam ifade etmez
O zaman eski caistiginiz yere gidin mudurle yetkiliyle gorusun,bu lafin oradan ciktigini ve savciliga suc duyurusunda bulunacaginizi soyleyinEskiden calistigim bi yer vardi güya işte hemde basilmisim aklım almiyor ya çıldıracam resmen
Akraba olsun ne fark eder ki zaten iyi niyetli olsa sana bu lafı getirmek yerine ağzının payını verir sen ara mahkemeye vericem orda artık hesaplaşırız hepinizin başı yanar de çık işin içindenBunlari haber getiren de cogu akrabam ama demiyorlar birazdan yine ariyacagim zorlaycam
Çabalayacağim tekrarTayin aldıramıyor musunuz peki
Hasetlik canim iste evlenmemi istemiyorlar insanlarin gözü cok üzerimde bende anlamiyorum hep kiskanildim hayatim boyunca
Kuruma durumu izah etseniz belki bi yol bulurlar. Umarım çözüm bulursunuz.Çabalayacağim tekrar
Vermis zaten kızmış ama bana sonucta demeleri lazımAkraba olsun ne fark eder ki zaten iyi niyetli olsa sana bu lafı getirmek yerine ağzının payını verir sen ara mahkemeye vericem orda artık hesaplaşırız hepinizin başı yanar de çık işin içinden
Ya insanlar pislik işte muhtemelen belkide benle görüşmek isteyen birisidir ulasamayincaniye sizi kıskansınlar? durup dururken değil heralde.
Canım kurum felan iyce karismadan ke dim bulmaya calisicamKuruma durumu izah etseniz belki bi yol bulurlar. Umarım çözüm bulursunuz.
Lafi size getiren akrabanizsa o akrabanizin fikridir kesin,asla guvenmem o akraba denilen kesime. Guzelce tehdit edin o akrabayi,veriyorum mahkemeye seni,orada aciklarsin isimleri deyin. Gorun nasil tutusacakVermis zaten kızmış ama bana sonucta demeleri lazım
Sizin söylemek istemediğiniz birşey var gibi duruyor. Yanı bi olay üzerine söylenmiş ama siz burda izah etmek istemiyorsunuz gibi.Canım kurum felan iyce karismadan ke dim bulmaya calisicam
Kimse şu kişi senin hakkında iftira atıyor demez çünkü söylediği şey yenilir yutulur degil illaki kendi söyledikleri de ortaya çıkacağı İçin yüzleştirmesen kaçarlar ses kaydı alıp ver mahkemeye bak olayı kökten çözersin çünkü insanlar sonunda ceza alacakları bir şeye bulaşmak istemezlerVermis zaten kızmış ama bana sonucta demeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?