misafir umduğunu değıl buldğunu yer. sen döktüruyorsun dıye aynısı yapmak zorunda degılkıYa bakin kardesim beni mutfaga sokup abla yemek yap diyor madem öyle o sokmasn mutfaga her isini ben yapiyorum zaten ne bilim onlar geldiginde ben döktürüyorum yemekleri hamile halimle ayni ilgiyi bekliyorum haliyle.
sen cok şımarıksın kusura bakma allah başka dert vermesın begenmıyorsanda gıt dışarda yeIyi valla gelin bize sofrada tabakta kalan pirincide koyayim tencereye diger gun ısıtaym afiyetle yiyin.
Kardesim abla yemek yap dedi keske bende yorulmasam ama o mutfaga soktu eşime sabah aç gel yemek yapicaz demistim simdi nasil bi bahane bulabilirim kiOrası onun evı karısamazsınız , mısafırsınız ayıpta olsa onun evı sonuctta . Cimrilik veya değil . Esınızde dısarda yeyıp gelsın ıstersenız .
Kardesim abla yemek yap dedi keske bende yorulmasam ama o mutfaga soktu eşime sabah aç gel yemek yapicaz demistim simdi nasil bi bahane bulabilirim kiOrası onun evı karısamazsınız , mısafırsınız ayıpta olsa onun evı sonuctta . Cimrilik veya değil . Esınızde dısarda yeyıp gelsın ıstersenız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?