Bu cimrilik değilde nedir siz söyleyin ben mi yanlıs anliyorum ..

Iyi valla gelin bize sofrada tabakta kalan pirincide koyayim tencereye diger gun ısıtaym afiyetle yiyin.
Sen kardeşisin
Heralde yabancı bi misafir gelse bi çok yemek yapılır
Bi önceki kalan yemek dolapta bekletilir pat diye çöpe dökülmez
Heralde para size biyerden akiyo
İyi valla artan yemeği hemen çöpe atalım

Kardesim abla yemek yap dedi keske bende yorulmasam ama o mutfaga soktu eşime sabah aç gel yemek yapicaz demistim simdi nasil bi bahane bulabilirim ki

Ye de gel yaz tekrardan , sen dokturuyorsun dıye o yapmak zorunda değil . Tamam tabaktakı pırıncı koymak yanlıs ama bunu soyle tabaktakı yemeklerde koyuldu hepsı karıstı de . Fasulye yersınız .

Esimle ikizmizin tabaginda kalmis olsa dahi artan yemegi tencereye geri dokmem.. ama oyle artiklar tencereye dokulmus olmasaydi dunden kalan yemek yenir..

Siz hiç aç kalmadınız herhalde ..
Vallahi yerden toplayıp yiyen insanlar var..
Bir ikincisi saygısız ve sevgisiz buldum sizi
Kardeş bu ya ,bir daha gelmicem ne demek ?
Her işini ben yapıyorum ne demek ?
Gelmezseniz gelmeyin ...

Bir günlük pilavı yese kocanın incileri dökülmezdi herhalde ..
Ne buldumcuk olmuşsun farkında değilsin !!!

Kardesiyim ama evliyim kocamda var ya hayir bide sofrada yedigimiz tabakta kalani da boşaltti gördum ben utanirdim bundan bilmiyorum herkes farkli

bir gün eşiniz pilav yemese ölmez ya..
cimrilik değil.. israf yapmamış ne güzel..
sizin yaptığınız ayıp.. kardeşte olsa başkasının evi..
misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler..
bir iki gün idare ediverin bişey olmaz

Bi tam okuyun ya bi okuyun dünde misafir vardi herkes tabaktan yedi ve o tabakta kalan da tencere bosaltildi bu saygisizlik sen evinde boyle mi yapiyorsun misafirine belki karsidaki adam titiz.

Iyi valla gelin bize sofrada tabakta kalan pirincide koyayim tencereye diger gun ısıtaym afiyetle yiyin.
ya allah aşkına kardessiniz siz yabancı bi misafir gibi stres yapsa size yedirecegi yemekler konusunda üzülmez misiniz niye bize böyle mesafeli davranıyor kasiliyor diye. Ne güzel aile içinde nasıl davraniyorsa oyl e davranıyor. Yeri geliyor anneme kardeşime filan gittigimizde yumurta kırıp makarna yapıp gecistiriyoruz. Yabancı misafir ile aileye hazırlanan sofrayı kiyaslamaniz sacmalik. Çok boğazına düşkünseniz hiç kıza yük olmasaydiniz bi pide yaptırıp gelseydi esiniz.

Of konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.

Kardesiyim ama evliyim kocamda var ya hayir bide sofrada yedigimiz tabakta kalani da boşaltti gördum ben utanirdim bundan bilmiyorum herkes farkli
Yani bu çorba yada sulu bi yemek degil ki pilav sonuçta

yabancı yoksa kardeşinizde anlayışla karsilayacaginizi beklemiştir o yüzden bunu ısıtalım demiştir

Bi tam okuyun ya bi okuyun dünde misafir vardi herkes tabaktan yedi ve o tabakta kalan da tencere bosaltildi bu saygisizlik sen evinde boyle mi yapiyorsun misafirine belki karsidaki adam titiz.

Siz hepiniz bir tabaktan mı yiyorsunuz ?
Diyelim ki bugün pilav yemedin nolur ?
.okunda boncuk var herhalde bu adamların ,kardeşini bile unutturuyor insana ,vayy beee

Of konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.

Ya kardesım bıze cemkırecegıne soylesene hepımız yedık olmaz boyle dıye . Ayrıca sen dokturuyorsun ama ne bıleyım kardes sonucta mısafır gıbı davranmak sacma bır makarna bır corba bıle yeter bence . Zaten kocan zengındı değil mi senın ? Çık gıt otelde kal kendını de kadınıda strese sokma .

Eşim zaten eli bos gelmez tatli almis ,yemek yapmadik deseydim yemekde alirdi ama ben oglen arayip aksam yemek yapcaz dedim ve kardesim dun insanlarin tabaginda kalan pirince okey verdi anlatamiyorum galiba.eşim ailemi yeni yeni taniyor kotu agirlansin istemiyorum haliyle cunku kendisi cok eli aćık misafire deger veren biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…