ozaman kardeşine dünden kalan pilav yenir mi diyecegine, dün dökerken içine mutfaga gidip gizlice böyle yapman dogru degil deseydin, şimdi sorun kalmazdı ortadaOf konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.
ayrıca eviniz küçük diye yeni eve tasinmanizin, eşyalarınızı komple yenilemenizin konuyla alakasını kuramadım. Kardeşimde esimi yemeğe bekliyoduk diye baslasan yeterliydi. Belli ki kardeşinle çok zıt karakterlerinin o sizin gibi gosterisci değil. İlla yeni evinizden eşyalarınızdan filan bahsetmek istiyorsanız evim evim güzel evim topigine buyrun.Kizlar biz esimle eski evimiz kucuk oldugu icin yeni bir eve tasinalim dedik gittik herseyi yeni baştan aldık evin kombisi takilmadigi icin 3 günlugune esim beni kardesime birakti ,neyse esim birazdan yemege gelicek kardesimle yemek yapalim dedik dünden kalma pirinc vardi ben dokmek istedim kardesim izin vermedi yanina biseyler yapariz dedi bende olmaz bu kalmis kurumus bunu mu yicez esim cok yemek secer ve hemen anlar yani ne var guzel iste bisey olmamis asla dökmem dedi cok sinirlerim bozuldu fasulyeyi yaptim ciktim mitfaktan ne yedireceksen yedir dedim.ya anlamiyorum gercekten benim esim kardesimi esini bizi hep yemege göturur sinemeya goturur ve hep esim öder cok sukur durumumz yerinde ya enistem cok tutumludur bunu kardesimde soyler hadi adami anladim kardesime ne demeli hala şoktaym inanın ya ustelik evi taşirken salcadan tutun kıymaya sebzelere kadar herseyi getirdim buraya orda bozulmasn kardesim yesin dedim bidaha buraya gelmicem.
beğenmeyen lahmacun yaptırsın ,balık pişirtip getirsin ..
İnsan nasıl bu hale geliyor biri açıklayabilir mi ?
Zenginlik degil sofra adabi esimle 7 aylik evliyiz ailemi yeninyeni taniyor dikkat edilmeli die dusunuyorum dinden tabakta kalan pirincle ben misafir agirlamam evet cunku titiz biriyim herkesin agzindan yemem yedirmem de dunde misafir vardi onlarin tabagini mi yicezBir gün önceki pilavı dökmek haAllah akıl fikir versin. Beğenmiyorsan dışardan söyle zengin hatun
Of konu pilav degil ya dündeisafir vardi bu evde tabakta kalan piricler tencereye kondu herkesin kasigi degdi o pirince ve yine servis edilmesi normal mi belki titiz karsidaki.
Yok yav sen alışmışsın kebap iskender beyti hazır yemeklere kalan yemeği begenmiyonEşim zaten eli bos gelmez tatli almis ,yemek yapmadik deseydim yemekde alirdi ama ben oglen arayip aksam yemek yapcaz dedim ve kardesim dun insanlarin tabaginda kalan pirince okey verdi anlatamiyorum galiba.eşim ailemi yeni yeni taniyor kotu agirlansin istemiyorum haliyle cunku kendisi cok eli aćık misafire deger veren biri
Paraaaa , paraaa . Yattıgın yerden gelınce kıymetı olmuyor
Paramoz var evet sizde sıkınti yapti bu heralde sizde calisin sizinde olsun,hamile oldugum icin calismiyorum esim razi ben razi size ne oluyorParaaaa , paraaa . Yattıgın yerden gelınce kıymetı olmuyor
Paramoz var evet sizde sıkınti yapti bu heralde sizde calisin sizinde olsun,hamile oldugum icin calismiyorum esim razi ben razi size ne oluyor
Cok komik tabakta kalan mercimegi de tencereye boşaltip arkadasiniza icirseymissiniz keske anlamadan yorum yapanlar girubu.geçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw
Para para parabeğenmeyen lahmacun yaptırsın ,balık pişirtip getirsin ..
İnsan nasıl bu hale geliyor biri açıklayabilir mi ?
geçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw
Tüüü senin elinden su bile icilmez artik fakirsin istegeçen yeşil mercimek yaptım o da ne bereketli 1 bardaktan yaptım üç gün yedim ..
Ne kadar fakirim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?