arkadaşlar benimde tüy problemmim var.okudumda yazıları bu çiş olayı gerçekten varmıı:roflol:.yapanlar yorumlarını yazsın lütfenn.ya bide çarpılmayalımmmdelikafadulden
tövbe tövbe :1shok: bu da suna dumankayanın işi mi yoksa :roflol: yakında dışkınızı da kullanın dicekler yapmayın etmeyin bacılar adı üstünde ya boşaltım sistemimizin bir ürünü bu yaa:tomato:
pınar gerçektenmiii ya nasıl tüylerde azalma falanmı oldu geçmi çıkmaya başladı nolduuu 1 haftada gözlemlerinn nelerralkisalkisalkisbi haftadir her aksam yapiorum ve mucize!!! hakkaten MUCIZE!!! bizim evde benim bunu yaptigimi kimse bilmio ve fark etmioda yani o yönden kokmuo, ilk basta biraz itici gelebilir sürerken ama faydasi var kizlar, emin olmasam yazman kendimde gördüm...
bi haftadir her aksam yapiorum ve mucize!!! hakkaten MUCIZE!!! bizim evde benim bunu yaptigimi kimse bilmio ve fark etmioda yani o yönden kokmuo, ilk basta biraz itici gelebilir sürerken ama faydasi var kizlar, emin olmasam yazman kendimde gördüm...
tkamısli senin bu yazdıklarının hepsünü bizde biliyoruz canımm,ama tüylü olsaydınn görürdümm o zaman canımm senii herşeyi araştırıp soruştururdunn bencüü sendea.s.ya kızlar bana mantıklı gelmıyor yapanları elestırmek adına dergılde kendı fıkrımı soylemek adına yazıyorum hıjyenden bahsedıyoruz tuvaletten sonra herkes elını yıkar yanılmıyorsam genıtal bolgemızı bıle ıdrardan temızlemek ıcın yıkarken mıkrop oldugun bıldıgımız bırseyı yuzumuze vucudumuza surersek ne ıse yarar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?