• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cocugu anlayamıyorum

Olurmu.. Aldatmak .. Bnce. Buda sadakatsizlik. Aldatis kandırmak aldanis kandrilmak deilmi... Ama yalnis kullandı yinede cümleyi.aldattim deyince kaliplasmis olduğu için artik. Ne bska birimi var diye anlasilabilio normal tabi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadakatsizlik de aldatmak ama sizin de dediginiz gibi oyle yazmis ki insanin aklina direk baska biri Oldugu geliyor

Hayır çünkü geleceğimiz olmaz en ufak kavgada bile geçmişteki konuları açıp kavgayı büyütüyoruz bu yüzden onla geleceğim olamaz ama hiç bi zaman 4 aydan fazla ayrı kalamadık

Bakin arkadasim eger ki gelecek dusunmuyorsunuz birakin inceldiyi yerden kopsun. Kac yasindasiniz nilmiyorum ama karsiniza eminim dogru duzgun sizi anlayan deger veren biri cikacakdir

defalarca aldatmaktan kastım en ıyı arkadaslarımla konusmama ızın vermeyıp onlarla konusunca aldatmıs olmaktır yoksa bır o erkek bır bu erkek degıl

bence siz daha aldatmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz.konuşmanı yasakladığı arkadaşlarınla konuşman onu aldattığın anlamına gelmez.

Peki nasıl yapıcam bu işi yaşım 16

bu yaşta bu zeka ilerde ge....
gerçekten anlamıyorum bu yaşlarda bi erkek arkadaşınız var, sevmekten bahsediyorsunuz yetmiyor defalarca aldattım diyorsunuz..

üzülüyorum gerçekten...

bu yaşta bu zeka ilerde ge....
gerçekten anlamıyorum bu yaşlarda bi erkek arkadaşınız var, sevmekten bahsediyorsunuz yetmiyor defalarca aldattım diyorsunuz..

üzülüyorum gerçekten...

Yeni nesil kopmuş kesinlikle katılıyorum bunlar büyümüş sevmiş bide aldatmaya kadar gitmişler helal olsun masumiyet yok oluyor gitgide sonra boşanmalar neden fazlalaşıyor al işte ileride bu kafayla giderse potansiyel boşanma yoluna giden bir kadın imajı :47::47::47:

Vallahi o çocuğu anlamayı bırak ben bu ilişkiden hiç bir şey anlamadım kusura bakma hiç sağlıklı durmuyor buradan bakınca :ssz:

bu yazıyı yazan bayan olamaz büyük ihtimalle erkek yazmış..

benim 19 yaşına kadar hep platonik aşklarım oldu yaa, çirkindim herhalde o zamanlar sevdigim hiç kimsenin beni sevmesini saglayamadım :27: ama böyle şeyleri okuyunca iyi bari diyorum sevmemişler beni de erkeklerin çocukluguyla uğraşıp kendimi ezdirmemişim :34:

şimdi kardeşim ben senden 13 yaş büyüğüm dolayısıyla birazcık abla nasihatı verecegim sana. bi kere 16 yaşında bi erkekle zaten gelecek düşünülmez dolayısıyla ilerde şöyle dayak yersin böyle zulum görürsün kısmını es geçiyorum, sadece sana diyorum ki daha yaşadıgının 5 katı kadar hayat yaşayacaksın, neden güzel günlerini hakaret yiyerek geçiresin ki :31: baban sana öte git dese evde kavga çıkartACAK kadar hormonların tarafından ele geçirilmişsin de elin adamının (!) sözlerine niye katlanıyorsun :31: de get birader diyeceksin, zaten 4 ay ayrı kalıyormuşsunuz, ki 4 ay ne uzun süredir yahu, ben o yaşlarda 4 ayda birini unutup diğerine aşık olup onun için acı çekmeye başlıyordum 4 ayda, sen ondan aurı kalıp onu niye bekliyorsun, bak hayatına :34: seni ona baglayan ne bu kadar ? onu 4 ay bekleten, ondan sonrasnda sana dönüp hakaretlerini dinleten, sonrta da o saNA kurbanlık gibi kıyarken senin ona kıyamamnın sebebi nee :53::53: kendini sevmeye bu yaşından başla, hiç bir erkegin senden üstün olmayacagını kabul et ve lüytfen onu hayatından çıkar, ya sevmek sevilmek için zamanın çok senin, neden hakaret yiyerek geçiresin bu kıymetli vaktini :34:

benim 19 yaşına kadar hep platonik aşklarım oldu yaa, çirkindim herhalde o zamanlar sevdigim hiç kimsenin beni sevmesini saglayamadım :27: ama böyle şeyleri okuyunca iyi bari diyorum sevmemişler beni de erkeklerin çocukluguyla uğraşıp kendimi ezdirmemişim :34:

şimdi kardeşim ben senden 13 yaş büyüğüm dolayısıyla birazcık abla nasihatı verecegim sana. bi kere 16 yaşında bi erkekle zaten gelecek düşünülmez dolayısıyla ilerde şöyle dayak yersin böyle zulum görürsün kısmını es geçiyorum, sadece sana diyorum ki daha yaşadıgının 5 katı kadar hayat yaşayacaksın, neden güzel günlerini hakaret yiyerek geçiresin ki :31: baban sana öte git dese evde kavga çıkartACAK kadar hormonların tarafından ele geçirilmişsin de elin adamının (!) sözlerine niye katlanıyorsun :31: de get birader diyeceksin, zaten 4 ay ayrı kalıyormuşsunuz, ki 4 ay ne uzun süredir yahu, ben o yaşlarda 4 ayda birini unutup diğerine aşık olup onun için acı çekmeye başlıyordum 4 ayda, sen ondan aurı kalıp onu niye bekliyorsun, bak hayatına :34: seni ona baglayan ne bu kadar ? onu 4 ay bekleten, ondan sonrasnda sana dönüp hakaretlerini dinleten, sonrta da o saNA kurbanlık gibi kıyarken senin ona kıyamamnın sebebi nee :53::53: kendini sevmeye bu yaşından başla, hiç bir erkegin senden üstün olmayacagını kabul et ve lüytfen onu hayatından çıkar, ya sevmek sevilmek için zamanın çok senin, neden hakaret yiyerek geçiresin bu kıymetli vaktini :34:

Çok teşekkür ederim sanırım haklısınız onla konuşmadığım zamanlar hep böyle diyorum ama o gelip bana 2 güzel kelime diyince her şey değişiyor işte o suçsuz gibi davranıyorum hep

Peki nasıl yapıcam bu işi yaşım 16

Daha çok küçüksünüz ciddiyet bulmak çok zor eskiden yoktu şu devirde klasik bir laf olacak ama daha zordur yani daha ergenlik dönemi bitirmemiş insanlardan nasıl ciddiyet beklenir ki okulunuz varsa önce bunlara yönelin sonra zaten gelir yanaşacak güzel yıllar var daha :ssz:

Back
X