Bu çocugu artık kaldıramıyorum !

şimdi senin içindeki asıl ses neden gelmedi ben geldim o niye gelmedi şimdi bununla ugrasıyorsun.. eskıden sevıyomussunuz sımdı ıse soruyosun artık sevmıyor mu dıye.. keşke gelseydi içimdekileri söyleseydim ama asıl amaç içindekileri söylemek değil onu görmekti..

ya bakın ben onu 4 senedir tanıyorum ve beni bu zamana kadar çok üzdü !
ben bu zamana kadar onun gibi basitlik yapmadım
facemden sildim , hayatımdan sildim
sevsemde onu karakterinden dolayı unutmaya calıstım
ama o ona hiç karşılık vermediğimden olsa gerek
bundan cesaret almış ve
beni o kadar ezmeye calısıyorki!
bu size verdiğim en basit örnek!
bende gidip onunla ciddi ciddi konusmayı planlamıştım
belki biraz konuşmalarımdan bişeyler öğrenir sanmıştım ne biliyim kendimde bir güç hissettim bir an..
çocuksun vs. tarzı şeyler yazmayın lütfen !
bunlar insanın kalbini kırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor..
yardımcı olacaksanız yorum yazın lütfen.

Yasiniz kac bilmiyorum ama onun sizle urastigindan cok siz onunla urasmissiniz.
" karaktersiz v.s" dediginiz insan birakin resminize yorum yapmayi, yüzünüze karsi söylese bile muhattab olmadan gideersiniz yolunuza.
Rahatsiz oldugunuz zaman, kuzenizin facebook sayfasina girdiginizde ona cevap yazacaginiza resmi silseydiniz toptan.
Ayrica belliki adam laf olsun diye " gel yarin falan " demis. Siz kalkip gitmissiniz ve hatta gelmedi diye tekrar satasmisiniz.
Fikrimi söyleyeyim, siz bu cocugukla birlikte olmayi istiyorsunuz hala.

bana hakaret eden bir insanla birlikte olmak isteyecek kadar salak değilim kusura bakmayın
ben ona onun yaptıgı gibi küfürle vs. karşılık vermedim hakaret etmedim ki,
sadece o benle kavga etmek için çağırmış olsa bile
ben onunla konusmak için
ona karşı olan düşüncelerimi söylemek için gittim oraya
ve ilk defa yapıyorum bunu belirtiyim..

bana hakaret eden bir insanla birlikte olmak isteyecek kadar salak değilim kusura bakmayın
ben ona onun yaptıgı gibi küfürle vs. karşılık vermedim hakaret etmedim ki,
sadece o benle kavga etmek için çağırmış olsa bile
ben onunla konusmak için
ona karşı olan düşüncelerimi söylemek için gittim oraya
ve ilk defa yapıyorum bunu belirtiyim..

Estafurullah..
Kesinlikle, salak oldugunuz imasinda dahi bulmadim.
Sadece davranislariniz normal gelmedi ve bu davranislarinizin acikmasini yaptim kendimce " o kisi ile tekrar birlikte olma istegi" dedim.
Hala da fikrim degismedi, cünkü davranislariniz " karaktersiz" olduguna karar verilen bir insana karsi sergilenecek davranislar gibi gelmedi.
Kendi düsüncelerim!!

Son düzenleme:

Estafurullah..
Kesinlikle, salak oldugunuz imasinda dahi bulmadim.
Sadece davranislariniz normal gelmedi ve en bu davranislarinizin acikmasini yaptim kendimce " o kisi ile tekrar birlikte olma istegi" dedim.
Halada fikrim degismedi cünkü davranislariniz " karaktersiz" olduguna karar verilen bir insana karsi sergilenecek davranislar gibi gelmedi.
Kendi dücüncelerim!!

sizin düşünceniz bende saygı duyuyorum
ama herşeyi detaylı olarak bilmediğinizden dolayı böyle düşünüyosunuz..
bilseniz böyle düşünmezdiniz
birde üstteki yorumları okursanız belki neden oraya gittiğimi anlarsınız..

bence de hala o çocuğa ilgin olmasaydı onu muhattap alıp da cevap yazmazdın,polemiğe girip de buluşmaya gitmezdin. bunu bize değil kendine itiraf et bence :31:

bence de hala o çocuğa ilgin olmasaydı onu muhattap alıp da cevap yazmazdın,polemiğe girip de buluşmaya gitmezdin. bunu bize değil kendine itiraf et bence :31:

sevdiğim insan zaten konunun başından beri diyorum :)
kendime itiraf zaten ediyorum :)
ama karakterini sevmıyorum diye görüşmemi uzun zamandır kesmiştim
ama birde dünkü olay olunca sinirlendim ne biliyim işte. :)

lıselılerın klasık bı replıgı vardır o da şu; "çıkışa gel çıkışa " sızın durum da aynen bu !

cocuk resmen dalga gecmıs senınle ,sen de cıddıye alıp cıkısa ayy pardon randevulastıgınız

yere mı gıttın !:55:

lıselılerın klasık bı replıgı vardır o da şu; "çıkışa gel çıkışa " sızın durum da aynen bu !

cocuk resmen dalga gecmıs senınle ,sen de cıddıye alıp cıkısa ayy pardon randevulastıgınız

yere mı gıttın !:55:

çıkışa gel demedi zaten .
yarın görüşelim gel dedi
ayrıca dalga mı geçmeye çalışıyorsun ?

çıkışa gel demedi zaten .
yarın görüşelim gel dedi
ayrıca dalga mı geçmeye çalışıyorsun ?

haha.. yok bı'de cıkısa gel deseymıs :1:

durumunuzu anlatan bır ornektı o canım :1:

dalga gecmeye calısmıyorum uzgunum durumunuz

aynen verdıgım ornekden ıbaret ;)

Son düzenleme:
Unuttun ya da unutamadın bunları bir kenara bırakalım, sonuçta altından kalkmayı başarmışsın, çocukla ilişkini kesmişsin.
Gitmen hata değil bence, sonuçta senin ondan korkmayacağını göstermiş olacaktın evet.

Amaaaaa gelmeyince mesaj atmayacaktın.....

Takmamış gibi hatta belki de o bile merak edecekti gidip gitmediğini ama soramayacaktı.............

Neyse olan olmuş, kuzenine rica et silsin onu. Herhalde senin üzülmeni istemez..

Kaldığın yerden birşey olmamış gibi yoluna devam et! :10:

Back
X