Bu çocuğu nasıl durduracağız.. kahroluyorum..

dilaralinka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
42
12
3
34
Kızlar kardesimle ilgili konu acmistim gecen gun. Konu basligi hatirlarsaniz " Annemden saklıyorum... Kardeşime nasil fikir vermeliyim"

Kardeşim sabahlari kusuyor sitrese girmis durumda. Abla cok seviyorum ama gelecegim icin ayrilmak zorundayim diye. Kiz mesaj atmis uzunca. Ne tam ayrilik ne de birlesme. Kardesimi suclamis bir cok yerde. Kendisinin surekli Argo konusmasini daha once kardesimin kizin tahrikleri ile sinirlenip küfür etmesine baglamis.

Yani kiz ne hata yaptiysa yada sunu bunu yapacam diye cocugun yuzune soylediyse bir bahaneye bağlamış. Kizin kardesime guveni yok bunda emin oldum. Bu konuda kizin hakli oldugu yanlar var ama affedilmicek gibi de degil. Hani sevgiliyken aldatma v.b bir sey yok. Kardesim tanisma donemlerinde aynanda karsisina iki kiz arkasinda kalmasi ve diger kizla konusmasi ama sonra o kiza sevemedigini soyleyip bu kizla bir sevgililye baslayip diğer kizla asla konusmamasi...
L

Kizlar ne yapacaz kardesim diyor abla hem dengesiz, o kadar kufur etti aylarca bana her olayda, iftira atti, yolun ortasında tartismada tanimiyormus muamelesi yapip beni rezil etti, bir sise su istedim yere firlatti al ic diye.., cevremde bir tanr bayan arkadasim.kalmadi bana resmen farkli bir adammisim imalarinda bulundu, yillar gecse icimde keske olsaydi bu kizla neden bu hale geldik diye uhte kalacak diyor..

Karismam asla istemiyorum geliyor derdini analatiyor kendi halinede birakamiyorum asla KİZİ DA TAMAMEN SUCLAMİYORUM hani klasik abla rolu olarak görmeyin.

Sizden ricam nasil bir yonlendirme yapayim karsima aldim biraz konustum ama farkli fikirlerede ihtiyacim var ayrilik acisini biliyorum...

Kızın psikolojisi iyi degil bunu kabul ediyorum ama sizlerde iyi degilsiniz.

Kardesiniz artik kendi kararlarini alabilecek yasta. Neden yemeden icmeden herşeyi size yetistiriyor, neden problemlerini kendi çözemiyor?

Siz neden bu iliskiye bu kadar mudahilsiniz?

Siz bir yandan, sevgilisi bir yandan cocugu edilgen, pasif bir birey yapmissiniz.

Hemen hemen aynı durumları yaşamış bir abla olarak yazayım ortalama bir ay içinde geçiyor. Özgür hayatın tadını alınca tekrar emin ol unutuveriyor. Benimki spora başladı. Arkadaşlarıyla gezip tozuyor. Neşesi yerine geldi çocuğun. Eğer bir süre daha devam ederse bir danışmanla dertlessin . Ama sakın ha kıza dinmesin ve hatta engellesin ki kız mesajla ya da arayarak ona ulaşamasın. Istersen benim yorumumu okut kardeşine. Eğer devam ederse hayatı kararacak. Çevresinde tek insan kalmayacak.

Ya ben böyle saygısız, psikopat, dengesiz birine aşık olsam da hemen soğurum hayatta ilişkiyi ilerletmem. Her zaman mantık daha önemli aşk bi yere kadar.
Kardeşin bu kızın neyinden vazgeçemiyor anlamadım. Böyle bi kadından çocuk sahibi olmak istermiydi? Bu kadının yetiştireceği çocuklarada yazık. Eğer konu tamamen anlattığınız gibiyse.

Başlık, "bu kızı durduramıyoruz" olmalıydı..

İkinizede öyle bir korku salmış ki..ayrılsın evinizi basıp, kardeşinizi nikahlayacak değil ya..

Bence kardeş bu kızla birlikte oldu onun vicdani sorumluluğu olabilir..bu kadar strese girmesinin başka manası olamaz.

Ayrıca kardeşinize sadece yol gösterebilirsiniz ama onun hayatı üzerinde abla olarak karar verme yetkiniz yok..bunu kafanıza sokun..evlenmek istiyorsa evlenecek,yaşayacak,görecek.

Yorumunuz icin teşekkür ederim

Bana sunu soyledi. Abla cevremde tek bir bayan arkadasim kalmadi. Ben asiri sosyalim diye ilk basta hata mi yapiyorum dedim ama sonra baktim herkese bir kulp buluyor. Bir sekilde beni suclu cikartiyor. Tamam bende istemedigi seyleri yaptim bazen ama bir not almam buyuk bir olay oluyordu. Kim nereli kis guzel ki gibi sacma seyler soruyordu dedi..kpss kursuna hazirlaniyor ablasi

Valla artık bu konuyla birlikte sizin ablası değil de kızın tam kendisisiniz diye düşünmeye başladım.
Kız konuları abla ağzından anlatıyor gibi geldi.
Yoksa bi abla artık "kk üyelerinin fikir veremeyeceği" bir durumu hala ısrarla konu olarak açmaz sanırım o kadar mantıksız davranmaz diye düşünüyorum. Adam ayrılmıyor biz napalım?

Gittikçe kardeşinizinde sütten çıkmış ak kaşık olmadığını anlamaya başlıyorum. Küfürler, başka kızlarla konuşmalar.. Sizin “sevgiliyken aldatma yok” diye belirtmenizde ayrılık dönemlerinde başkalarıyla konuştuğu anlamına geliyor.

Bence kardeşinizin flörtöz bir karakteri var, kızda bunu kaldıramıyor. Öyle ayılıp bayılacak bir şey yok. Sizde bir şey yapamazsınız. Onlar daha çok barışır ayrılırlar.

Vay be gerçekten de doğruymuş şu develi laf. Kardeşiniz de mazoşist gibi kopamıyo kızdan ama çok daha başı ağrır. Bence siz kardeşinizi ikna edin bu iş ileri dönük olursa hepinizin başı ağrır. Allah kolaylık versin..

Orda anlatmak istedigim ilk basta daha iliskilerine baslamadan once olan bir durum. Ondan sonra oyle bir durum yasanmamis. Sanirim yalnis izah ettim konuda

Siz neden bu kadar ilişkilerinin içindesiniz?? Bırakın ayrılan ayrılsın birleşen birleşsin, sevgili olacak yaşta olan ilişki yürütmeyi de bilir. Bu kaçıncı konu Allah aşkına??

İçim şişti

Yazık bu çocuğa. Hayatını kadınlar yönetiyor. Adam olması için kendi haline bırakın. Sorunlu ilişkisinden çıkış yolunu kendisi bulsun.

Bence kız da kardeşiniz de sağlıklı değil. Alın kardeşinizi doktora götürün. Okuyamıyorum bile konuları. Kardeşinizde evlenince tam bir görümce olacaksınız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…