Bu çocuğu nasıl durduracağız.. kahroluyorum..

Herşey tamamda böyle bir devirde milletin içinde tanımıyormuş gibi davranmakda neyin nesi? Kardeşin askıntı oluyor diye linç dahi edilebilirdi. Boyle sacma sapan davranislari olan birisi hic saglikli degil.

Herşey tamamda böyle bir devirde milletin içinde tanımıyormuş gibi davranmakda neyin nesi? Kardeşin askıntı oluyor diye linç dahi edilebilirdi. Boyle sacma sapan davranislari olan birisi hic saglikli degil.

Zaten en cok zoruna giden bu olmuş. Ayrilik karari almasindaki en büyük etkenlerden birisi. Ki tartisma oncesi beraber yemeğe gitmişler, cafede oturmuslar sohbet etmisler. Sirf yolda bir kiskanclik yapiyor ve tartisiyorlar sonra bu hareketleri yapiyormus kendince.. cok zoruna gitmis cocugun karismadim yinede ama düşünüyorum kotu seyler olabilirdi

Bakın bu devirde kadın olmak zor bu konuda hemfikiriz, tacizi tecavuzu anlatmaya gerek yok. Ama birde her ne kadar çok konusulmasada tacizci diye iftiraya ugrayan oyle cok insan varki, açın okuyun bircok ornegini bulabilirsiniz. B isler cocuk oyuncagi degil, bir anlik sinir ile yapilacak seyler degil, bir insanin hayati sonebilir. Kardesiniz aklini basina alsin acil.

Kararini verdi kesinlikle ayrilik olarak. Sadece biraz ici burkuluyor neden boyle oldu nicin boyle oldu diye.. bizde destek olmaya calisiyoruz

Koskoca adamdan neden çocuk diye bahsediyorsunuz?
Evlense çocuğu olur.
Bırakın acısını duygularını yaşasın. Alt tarafı kızdan ayrılmış. Dünya yıkılmış da altında kalmış gibi yazmışsınız.
Kendisi baş eder bununla siz destek olun sadece her ne karar verdiyse.

Teşekkürler yorumunuz icin. Destek olmaya çalışıyorum

Kardeşiniz kızla nasıl öptüğünü sarıldığını da size anlatıyor mu? Görümceye laf taşıyan sevgiliden yaradana sığınırım.
Koca adam özel bırakmamış meydanda. Önceki konuda da demiştim madem öyle ayrılsın. Kıza yazık, sevgilisi ne var ne yok görümceye anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…