- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Engelledim su an. Kesinlikle bu degil yaptigim tamamen aptallikti benim. Bir an once donmek istiyorum. Bir yerden ulasacagini sanmiyorum ki umarim ulasmaz. Gercekten sag olun kibar anlayisli tavsiyeniz icin.
gitmeyeceğim zaten. sağ olun abla.
Haklisiniz gercekten. Kendim kasindim. Engelledim su an. Iletisimi bitirdim. Umarim birakir pesimi.
Allah Allah evinden çıkmayan kız, elin yabancı sapiginin evindeMerak etmeyin. Ona kadar benim de böyle bir hayatım yoktu. Başıma bela aldım diye kendim söyledim. Zaten ben öyle dışarı çıkmayan bir insanım. Evimde mutluyum.
Sag olun siz gibi iyi niyetli insanlar olmasa ne yapardim bilmiyorum. Bazen gercekten saflastigimi ve onumu goremedigimi dusunuyorum. Su siralar ben bayagi dengesizdim. Onceki konuyu da hatirlarsiniz, aldatilma falan filan derken. Hic olmadigim kisi gibi davranmaya basladim. Boyle su an cocuk engelledin mi beni diye sms atmis biraz korktum dogrusu.Aferin bence sen aklı başında bir kızsın, 20 30larında adamların arkasından salya sümük ağlayanlar var, sadece biraz desteğe ihtiyacın varmış hemen ayıktın bak
O kadar seyden buraya takildiniz dimi. Tamam ben sucluyum. Siz gibiler boyle yaparsiniz zaten. Cikmiyorum evet evcimen bir insanim normalde. Genelde kutuphaneye gider gelirim molalarimda kahve icmeye bi yere otururum. Onunla da boyle tanistik. Tamam hanimefendi siz haklisiniz.Allah Allah evinden çıkmayan kız, elin yabancı sapiginin evinde
Haklisiniz. Cok sag olun ciddenBirakir birakir merak etme hic karsilasmamaya bak. Allah hepimizii korusun da Birazda bizim aklimizii ve irademizide kullanmamizi ister yaradan unutma.
Sag olun cidden dikkat edecegim <3Kendine yazık etme güzel arkadaşım ya ilerde bela olursa başına kendini en başta ifade edip belli etmiş zaten bırak gitsin güzel günlerini heba etme
Sag olun siz gibi iyi niyetli insanlar olmasa ne yapardim bilmiyorum. Bazen gercekten saflastigimi ve onumu goremedigimi dusunuyorum. Su siralar ben bayagi dengesizdim. Onceki konuyu da hatirlarsiniz, aldatilma falan filan derken. Hic olmadigim kisi gibi davranmaya basladim. Boyle su an cocuk engelledin mi beni diye sms atmis biraz korktum dogrusu.
anal yapsak denemeden bilemezsin falan beğenmezsen yapmayız dedi
Arkadaşım bu konu gerçekse, sene olmuş neredeyse 2020, ben bu devirde nasıl bu kadar saf kalırım diye geç aynanın karşısında kendini en az bir yarım saat sorgula. Gözlerin içine bak hiç kaçırmadan.Yemin ederim konu gerçek. Uydurma bir şey değil. İnanıp inanmamak size kalmış.
yok biraz kendim için korktuğumdan ben uçuk çıkardım. midem bulandı artık. bu tavırlarından. tamamdır sağ olun.
Ilgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.Arkadaşım bu konu gerçekse, sene olmuş neredeyse 2020, ben bu devirde nasıl bu kadar saf kalırım diye geç aynanın karşısında kendini en az bir yarım saat sorgula. Gözlerin içine bak hiç kaçırmadan.
Nasıl hiç tanımadığın bir insanın evine tek başına gidersin. O evde seni yalnız bekleyemiyor olabilirdi. 3 kişinin saldırısına uğrasan bundan sonra nasıl bir ruh halin olurdu iyi bir düşün.
Hee seninle hiç bir bağlılığı, sevgisi olmadığı halde, gel hayvanlar gibi sevişelim diye ısrara devam eden bir pislik ile hala konuşmaya devam etmen ayrı üzücü. Bu kadar mı ilgilye açsın? Bu pislikden ne umuyorsun?
Anan, baban, kardeşin, arkadaşın sana değer veren kimse mi yok hayatında? Yazık valla yazık, en çok da 19 yaşına yazık..
Bence devam et de bul belanı yoksa başka türlü akıllanacak birine benzemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?