Bu çocuğun amacı nedir sizce

Sadakat için sadece evli olmak mı gerekiyor?Kişi sevgisinin ağır bastığı tarafa gitsin onunla bi ilişkiye başlasın evlensin peki ya geride kalan?Ona ne ümitler verildi,ne hayaller kuruldu,belki o ilişkisi için birçok fedakarlıkta bulundu.?Birinin yıkılmış hayalleri ve kırılmış gururu üzerine kurulan bir yuvadan ne hayır gelir?Başkasına ilgi duyuyorsa adam gibi sonlandırır mevcut (!) ilişkisini (!) sonra ne yaparsa yapar.
Herkes ilk çıktığı kişiyle mi evleniyor peki? Kader kısmet denen birşey var.
Hayatınıza birçok insan girebilir ama sonunda sizin için en özel olan insanla hayatınızı birleştirirsiniz.

Pekiii o zaman kızlar sevgiliniz olunca en baştan söyleyin ama “Senin tapun bende değil ben varken başkalarına da bakabilir kur yapabilir hatta ilişki bile yaşayabilirsin. Nihayetinde kimi seversen onla evlenirsin” diye olur mu :KK70:
Bak söyleyeceksiniz ama...
Bunu söylemenize gerek yok ki. Sevmeyen insan zaten yanınızda kalmaz ve ilişki biter böylece. ;)

Size ne niyetle bakıyor bilemeyiz. Diyelim ki size aşık. Biz ne yapacağız ki. Sevgilisi var. Az ya da çok görüşüyor. Sevgilisine aşık mı? Değil mi? Cidden bizim yorunlarımıza göre mi belli olacak.

Yardım etmek istemiş, bence siz gereksiz ümitlendiniz sevgilisiyle az görüşmesinden falan umutlanmışsınız ama bence ondan size gelen birşey yok. İyilik olsun diye yapabilir insanlar böyle şeyler aşık olmak gerekmiyor illa

Hayatınıza birçok insan girebilir ama sonunda sizin için en özel olan insanla hayatınızı birleştirirsiniz.
Her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil ki.Kimisi beraber bir hayatı paylaşmayı resmiyete dökmeden de seçiyor çocuk bile yapıyorlar.Düşüncenize saygı duyuyorum ama bir erkek veya kadın ilişkisi varken ona göre davranmalı bence.Konu sahibinede gereksiz yere havaya giriyormuş kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi yazanlar olmuş o da yanlış.Diyelim o kişi ilişkisini bitirdi konu sahibiyle aralarında bir şeyler başladı o ilişkide güven olur mu sizce?”Bu kişi sevgilisi varken benimle ilgileniyordu,benim için onu bıraktı acaba aynısını bana yapar mı?” şüphesi olmayacak mı?

İş yerindeyken bizde çok görüşmüyoruz eşimle. Biri karısıyla da çok konuşmuyor gün içinde diye bi anlam çıkarmasın sakın? Ama aynı evde kalıyoruz allahtan.

Iki bakmadan ya da yardim etmek istemesinden bir anlam cikarmak sacma olur. Umitlenmeyin bosuna.

Kalbindekinide-aklındakinde Allah bilir. Biz ne desek Yalan olur.?

Merhaba iyi günler kızlar.Ben bir gümrük müşavirliği firmasında Sekreterlik yapıyorum .İthalat kısmında bir çocuk var .Tarayıcı fotokopi makinası onların olduğu kısımda.O yüzden taramam gereken bir şey varsa oraya gidiyorum.Her gittiğimde bu çocuğun sürekli bana baktığını gördüm bir kız arkadaşım da bunu fark etti.Bu çocuğun bir sevgilisi var .
Bu hafta iki olay yaşadım.Birincisi bizim Patronu biri aradi telefona cevap vermedi ben de ithalat bölümünde benim samimi olduğum bir kız var ismi Ayşe olsun.Bizim patronun konuşması bitince söyler misin dedim.Kiz tam tamam olur der demez.O çocuk ordan atladı ne söyleyeceksin Ali beye ben odasına gideceğim söylerim.Ben de ben söylerim gerek yok dedim.
Hayır ne alaka sekreter sen misin ben miyim.Patrona niye söylüyorsun.
İkinci olay ben Ayşeye benim kargolarımı halletmem lazım.Sen şu bir sayfalık yazıyı antetli kağıda kopyalar mısın dedim.O hemen ordan hallederim dedi ben kıza söylüyorum o ordan hemen atlıyor.Antetli kağıda döktü bana getirdi.
Sizce bu çocuğun amacı ne kızlar.Cidden merak ediyorum.
Bu arada sevgilisi ile gün içinde fazla konuşmuyorlar kiz Anadolu yakasında bu da Avrupa yakasında oturuyor.
Hafta içi pek buluşmuyorlarmis.Bizim öğle arasında konuşurlarken duydum.
Ben ne yaptığını anlayamadım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar .

Bekarken bende böyleydim. Zannederdim herkes bana aşık🤣
Kız ne alaka çocuk yardım etmek istemiş. Sürekli bakıyor demenizde ne bileyim. Benimde kendi birimimde aşina olmadığım biri gelip gitse dikkatimi çeker bakarım. Çok sık karşılaştığım içinde muhabbet kurmak isteyebilirim. Ne var bunda?

Belki iş arkadaşlığı kurmak istiyordur. Sevglisi varsa detaylara takılmayın amacı neyse ne.

Merhaba iyi günler kızlar.Ben bir gümrük müşavirliği firmasında Sekreterlik yapıyorum .İthalat kısmında bir çocuk var .Tarayıcı fotokopi makinası onların olduğu kısımda.O yüzden taramam gereken bir şey varsa oraya gidiyorum.Her gittiğimde bu çocuğun sürekli bana baktığını gördüm bir kız arkadaşım da bunu fark etti.Bu çocuğun bir sevgilisi var .
Bu hafta iki olay yaşadım.Birincisi bizim Patronu biri aradi telefona cevap vermedi ben de ithalat bölümünde benim samimi olduğum bir kız var ismi Ayşe olsun.Bizim patronun konuşması bitince söyler misin dedim.Kiz tam tamam olur der demez.O çocuk ordan atladı ne söyleyeceksin Ali beye ben odasına gideceğim söylerim.Ben de ben söylerim gerek yok dedim.
Hayır ne alaka sekreter sen misin ben miyim.Patrona niye söylüyorsun.
İkinci olay ben Ayşeye benim kargolarımı halletmem lazım.Sen şu bir sayfalık yazıyı antetli kağıda kopyalar mısın dedim.O hemen ordan hallederim dedi ben kıza söylüyorum o ordan hemen atlıyor.Antetli kağıda döktü bana getirdi.
Sizce bu çocuğun amacı ne kızlar.Cidden merak ediyorum.
Bu arada sevgilisi ile gün içinde fazla konuşmuyorlar kiz Anadolu yakasında bu da Avrupa yakasında oturuyor.
Hafta içi pek buluşmuyorlarmis.Bizim öğle arasında konuşurlarken duydum.
Ben ne yaptığını anlayamadım.Fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar .
Sen niye sevgilisi olan adamın her hareketini takip ediyorsun niyetin neki senin ?

Sizi beğeniyor olabilir, samimiyet kurmak için atlıyordur her işinize bence.
Bu arada sevgilisi olması evli olduğu anlamına gelmiyor. Burada yorum yazanlar abartmış resmen. Sevgili olunca adamın tapusunu aldıklarını zannediyorlar heralde:) Gönül bu kime sevgin daha ağır basıyorsa onun yanında olursun, bu kadar basit.
Vay be ne kadar basit elinizden sevgilinizi eşinizi aldıklarında da bu kadar sakin kalabilicekmisiniz acaba ? sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar böyle kendilerini bir halt sanıyor işte sevgilisi varken başkasını yürüyen adam yarın bir gün başkasına da yürür ve bu kısır döngü böyle gider niye çünkü kadın kabul ediyor sonra aldatıldım diye burda konular konular

sevgilin sen varken başkasıyla sevgili olsun seni aldatsın öyle o şekilde mi ayrılıyorsun birlikte olduğun kişilerden ya da sen sevgilin varken başka adamlarla da sevgilimi oluyorsun önerdiğin tam olarak nedir ?

Back
X