Onunda benimde selam verirken bile kaçamak bakışları oluyordu .Ama bir ara ben orada farklı sorunlar olunca herkesten uzaklasmistim. Bir arkadaşımın da diktiniz çekmiş ne oluyor diye her paylaşımını beğeniyor bu çocuk diye .Göz teması benim için daha önemli ve bi insanın ne hissettiğini bakışlarından iyi sezebiliyorum.
Yani iş yerindeki davranışlarına göre heveslenip heveslenmemeye karar vermelisiniz bence
Ben olsam 3-5 beğeniden anlam çıkartmazdım.
Alalım birbirimı artık okulda bir o bir ben kaldım bekar en uygun. İşte umarım memleket farkı söz konusu olmaz . Benim için sorun değil ama küçük yerin insanı sorun eder mi bilmem .Şimdi heveslenme.
Git bi yüz yüze ifadesini gör.
Sonra heves mi yaparsın ,gider alır mısın çocuğu sana kalmış
Kız öyle deme , göz göze gelmekte iyidir amaaİnsanlar amma sosyal medya üstünden yaşıyor. Bakıyor mu , gülüyor mu, konuşuyor mu, flört ediyor mu ben buna bakarım beğenirsem öyle alırım.
Anlatimim saçma oldu farkındayım. Ben 2 yıl önce de bu çocuktan hoslanmistim. Ama yaklaşmadik. O çocuğu düşün diyen arkadaalarmda vardi. Ne biliyim arkadaşım yillardir kalbim kurudu heyecan arıyor işte .Yok o benim tek resmimi beğenirken şimdi ailemle olan resimlerime ağırlık verdi.
Ben onun tek resimlerini beğeniyordum şimdi dikkat çekmesin diye yiğeniyle olanları beğeniyorum.
Başım döndü arkadaşım böyle mi belirliyorsunuz hislerinizi?
Bekleyin bakalım beğenileri artarsa adım atarsınız.
Her beğeni duygusal nitelik taşımaz ki, konuş görüş tanı öyle heveslen.Anlatimim saçma oldu farkındayım. Ben 2 yıl önce de bu çocuktan hoslanmistim. Ama yaklaşmadik. O çocuğu düşün diyen arkadaalarmda vardi. Ne biliyim arkadaşım yillardir kalbim kurudu heyecan arıyor işte .
Öyle girişimde ben pek bulunmam. Yasadugimiz ilçe küçük bir yer. zaten ben Büyükşehir gelmişim iki dk dedikodusu çıkar .erkekler egosu yükselir bu konuda diye düşünüyorum. Kendi bilir bu aşamadan sonra cunku biri daha var boyle somut zaten onlardan başKa erkek beğenmiyor. Samimi olduğum arkadaşlar bile. Ne biliyim boşluktan da böyle hissetmiş olabilirim.Burada benle dalga geçenler olacaktır .Ama benim gonul islerim hep tıkanık özgüvenim yerlere yaş 30 a gelmiş insan ümit ediyorHer beğeni duygusal nitelik taşımaz ki, konuş görüş tanı öyle heveslen.
Beğenilere göre umut bağlama üzülürsün bak.
Beğeni yapmadığı günler üzülüyorsundur dimi? Bi arkadaşım da böyleydi çünkü, aylarca böyle umutlandı. Somut şeyler görmemişsin henüz, yazmayı denesen?
bende ekranlarda ,sokakta gördüklerimi beğenirimMerhabalar 2 yıldır aynı yerde çalıştığım biri var. Son zamanlar muhabbetimiz olmaya başladı. Yaz dönemi facebook ekledim ben önce. Sonra bu arkadaş paylaşımlarimi beğenmeye başladı. Bir dönem tek resimlerimi ağırlıklı paylaşiyordu.Son zamanlar aile ile birlikte olanları beğenmeye tek onları pek beğenmeme başladı. Ama komik duygusal guncel paylaşımlarını gene beğeniyor .Bende onun hepsi değil tabiki hoşuma gidenleri çok dikkat çekmesin diye paylaşıyorum Tek resimleri yigeni ile resimlerini beğeniyorum Bilmiyorum ne olacak.20 gün sonra görev yerine gideceğim. Fena çocuk değil .Hiç samimi muhabetimiz yoktu bir anda böyle oldu.Bakıyorum diğer arkadaşkların resimlerini öyle beğenmemiş. Bundan bir anlam çıkartıp hevelenmilimiyim. Olsa fena olmaz hani.Beyimiz çekingen pasif biraz .
Yaşadığımiz yer çok küçük ufak bir laf olsun istemez . İlçe de bile gorusecek yer yok hergün yuzyuze bakıyoruz. O adım attıkça bende atayım ki gelme cesareti bulsun.Çekingen erkek diye bir şey yok öncelikle. Hoşlandıklarına yaldır yaldır açılıyorlar valla
Bu sebeple adım ya da ışık bekle sosyal medyayı es geç diyorum.
Konustok tabi.en son seminere gittik hatta uzak diye araba ile götürdü .gerçi araba da bir arkadaş daha geldi. Ama ortamimiz oldu.ben çok kasiliyorum yanındabende ekranlarda ,sokakta gördüklerimi beğenirim
ama sadece beğenii,kadın ,erkek fark etmez güzel derim
yakışıklı derim........
beğeni sözcüklerini sıralarım ...
bu beğeniler duygusal kapıya kadar gelmiyor,,,
resim beğenmekten başka iletişimiz
olmadı mı? böyle ise ben bu işi zor gördüm
hiç mi konuşmadınız ağzınızı açıp ?
hmm o zaman bu sosyal medya da beğeni durumundan çıkKonustok tabi.en son seminere gittik hatta uzak diye araba ile götürdü .gerçi araba da bir arkadaş daha geldi. Ama ortamimiz oldu.ben çok kasiliyorum yanında
Kasma yaa. Kastıkça berbat oluyor her şey.Konustok tabi.en son seminere gittik hatta uzak diye araba ile götürdü .gerçi araba da bir arkadaş daha geldi. Ama ortamimiz oldu.ben çok kasiliyorum yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?