Bu çocuk bana yaklaşır mi

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhabalar 2 yıldır aynı yerde çalıştığım biri var. Son zamanlar muhabbetimiz olmaya başladı. Yaz dönemi facebook ekledim ben önce. Sonra bu arkadaş paylaşımlarimi beğenmeye başladı. Bir dönem tek resimlerimi ağırlıklı paylaşiyordu.Son zamanlar aile ile birlikte olanları beğenmeye tek onları pek beğenmeme başladı. Ama komik duygusal guncel paylaşımlarını gene beğeniyor .Bende onun hepsi değil tabiki hoşuma gidenleri çok dikkat çekmesin diye paylaşıyorum Tek resimleri yigeni ile resimlerini beğeniyorum Bilmiyorum ne olacak.20 gün sonra görev yerine gideceğim. Fena çocuk değil .Hiç samimi muhabetimiz yoktu bir anda böyle oldu.Bakıyorum diğer arkadaşkların resimlerini öyle beğenmemiş. Bundan bir anlam çıkartıp hevelenmilimiyim. Olsa fena olmaz hani.Beyimiz çekingen pasif biraz .

Göz teması benim için daha önemli ve bi insanın ne hissettiğini bakışlarından iyi sezebiliyorum.
Yani iş yerindeki davranışlarına göre heveslenip heveslenmemeye karar vermelisiniz bence
Ben olsam 3-5 beğeniden anlam çıkartmazdım.

Onunda benimde selam verirken bile kaçamak bakışları oluyordu .Ama bir ara ben orada farklı sorunlar olunca herkesten uzaklasmistim. Bir arkadaşımın da diktiniz çekmiş ne oluyor diye her paylaşımını beğeniyor bu çocuk diye .

Şimdi heveslenme.
Git bi yüz yüze ifadesini gör.
Sonra heves mi yaparsın ,gider alır mısın çocuğu sana kalmış
Alalım birbirimı artık okulda bir o bir ben kaldım bekar en uygun. İşte umarım memleket farkı söz konusu olmaz . Benim için sorun değil ama küçük yerin insanı sorun eder mi bilmem .

Yok o benim tek resmimi beğenirken şimdi ailemle olan resimlerime ağırlık verdi.
Ben onun tek resimlerini beğeniyordum şimdi dikkat çekmesin diye yiğeniyle olanları beğeniyorum.
Başım döndü arkadaşım böyle mi belirliyorsunuz hislerinizi?
Bekleyin bakalım beğenileri artarsa adım atarsınız.

Uzun zamandır Facebook'ta hiçbir şey paylaşmıyorum. Acaba asıl stratejik hatayı bunda mı yaptım? Kısmet belirlemek için harika bir yöntemmiş meğer. Hemen ,kimse beni anlamıyor, bakışlı bir foto paylaşmalıyım. Bakalım hangi beyler beğenecek.

Anlatimim saçma oldu farkındayım. Ben 2 yıl önce de bu çocuktan hoslanmistim. Ama yaklaşmadik. O çocuğu düşün diyen arkadaalarmda vardi. Ne biliyim arkadaşım yillardir kalbim kurudu heyecan arıyor işte .

Çekingen erkek diye bir şey yok öncelikle. Hoşlandıklarına yaldır yaldır açılıyorlar valla

Bu sebeple adım ya da ışık bekle sosyal medyayı es geç diyorum.

Her beğeni duygusal nitelik taşımaz ki, konuş görüş tanı öyle heveslen.
Beğenilere göre umut bağlama üzülürsün bak.
Beğeni yapmadığı günler üzülüyorsundur dimi? Bi arkadaşım da böyleydi çünkü, aylarca böyle umutlandı. Somut şeyler görmemişsin henüz, yazmayı denesen?

Öyle girişimde ben pek bulunmam. Yasadugimiz ilçe küçük bir yer. zaten ben Büyükşehir gelmişim iki dk dedikodusu çıkar .erkekler egosu yükselir bu konuda diye düşünüyorum. Kendi bilir bu aşamadan sonra cunku biri daha var boyle somut zaten onlardan başKa erkek beğenmiyor. Samimi olduğum arkadaşlar bile. Ne biliyim boşluktan da böyle hissetmiş olabilirim.Burada benle dalga geçenler olacaktır .Ama benim gonul islerim hep tıkanık özgüvenim yerlere yaş 30 a gelmiş insan ümit ediyor

bende ekranlarda ,sokakta gördüklerimi beğenirim

ama sadece beğenii,kadın ,erkek fark etmez güzel derim
yakışıklı derim........
beğeni sözcüklerini sıralarım ...
bu beğeniler duygusal kapıya kadar gelmiyor,,,
resim beğenmekten başka iletişimiz
olmadı mı? böyle ise ben bu işi zor gördüm
hiç mi konuşmadınız ağzınızı açıp ?

Reactions: KV_
Çekingen erkek diye bir şey yok öncelikle. Hoşlandıklarına yaldır yaldır açılıyorlar valla

Bu sebeple adım ya da ışık bekle sosyal medyayı es geç diyorum.
Yaşadığımiz yer çok küçük ufak bir laf olsun istemez . İlçe de bile gorusecek yer yok hergün yuzyuze bakıyoruz. O adım attıkça bende atayım ki gelme cesareti bulsun.

Konustok tabi.en son seminere gittik hatta uzak diye araba ile götürdü .gerçi araba da bir arkadaş daha geldi. Ama ortamimiz oldu.ben çok kasiliyorum yanında

Konustok tabi.en son seminere gittik hatta uzak diye araba ile götürdü .gerçi araba da bir arkadaş daha geldi. Ama ortamimiz oldu.ben çok kasiliyorum yanında
hmm o zaman bu sosyal medya da beğeni durumundan çık

yüz yüze birlikte vakit geçirmeye bakk... duyguları ancak bu şekilde nalarsın
kasılma , rahat oll
ne olursa olsun ,
bir insan olduğunu düşün ,,

Kasma yaa. Kastıkça berbat oluyor her şey.
Geçeeen yıllarda bir çocuktan hoşlanıyordum, çocukla aynı vapura denk geldik kalbim pıt pıt atıyordu. İndiğimizde yol yokuştu. Kasıntıdan ölürken lanet bi doğalgaz borusuna takılmamla çocuğun memesine tutunmam bir oldu bir de okşadım gibi oldu bi daha da yüzüne bakamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…