- 30 Ağustos 2016
- 43
- 8
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorum ben artık ya yani kafa dengi .Istiyo musun istemiyo musun kkararsızsan hiç başlama bence
Ne yapcan sosyal ortamda anlamak bana zor oluyor. Asosyal insanlar böyle kendilerini daha rahat ifade ediyor .Yardımcı oluyor. Eskiden büyükler eş bulurmuş şimdi de böyle galiba.İster istemez aklıma bu paylaşım geldi..yeni neslin tanışma ve evlenme kararları artık hep sosyal ağlarda oluyor.çok komik ya..))
Öyle..hayırlısı olsun )Ne yapcan sosyal ortamda anlamak bana zor oluyor. Asosyal insanlar böyle kendilerini daha rahat ifade ediyor .Yardımcı oluyor. Eskiden büyükler eş bulurmuş şimdi de böyle galiba.
İnsanlar amma sosyal medya üstünden yaşıyor. Bakıyor mu , gülüyor mu, konuşuyor mu, flört ediyor mu ben buna bakarım beğenirsem öyle alırım.
Kesinlikle atmam ya mümkün değil öyle bir şey. Düşüncesi bile kotu. Gittiğimde belli olur .bende aynen böyle düşündüm.
bu kadar sosyal medyaya göre yorumlamayın. sürekli paylaşımlarını beğeniyorum diye o kişiden hoşlanıyorum anlamı çıksa sinir olurum.
bu kadar basit olmamalı. mesaj falanda atmayın konu sahibi. gittiğinizde görürsünüz ne olucak ne bitecek.
Haklisin bu konuyu açarken bile utandım. Yakın arkadaşlarımla bile paylaşanıyorum. Ne biliyim işte insan ümit ediyor .bende aynen böyle düşündüm.
bu kadar sosyal medyaya göre yorumlamayın. sürekli paylaşımlarını beğeniyorum diye o kişiden hoşlanıyorum anlamı çıksa sinir olurum.
bu kadar basit olmamalı. mesaj falanda atmayın konu sahibi. gittiğinizde görürsünüz ne olucak ne bitecek.
Ha gayret bu hizla giderseniz birkac aya yorum bile yazarsiniz fotograflarin altina.
Ya niye böyle tiye aliyorsunuz ki ? napalm tecrebisizim ben tamam çok da şey yapmamak lazım ama insan umutlaniyor sevgiye ilgiye açım arkadaşım bu bile beni mutlu etmeye yetiyor. Bakalım yüz yüze görünce 1 2 hafta içinde konuştu konuştu bende şey etmem .Ama benim işlerim hep tıkanık olmuyor olmuyor en çok ona üzülüyorum ya