Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Valla bacım seni anliyorum sen istiyorsun ki sevdigin kisi mesajina cevap versin. Ilgisini hissettirsin falan seni şuan dusunduren sey eminim ki mesaji tek tık gordukten sonra ne yaptigi kafanda kurdugun seneryolari az buz tahmin edebiliyorum. Valka sal gitsin. Zaten seni istemiyorsa ayrilma konusuna gayet olumlu bakacaktir.

Valla bacım seni anliyorum sen istiyorsun ki sevdigin kisi mesajina cevap versin. Ilgisini hissettirsin falan seni şuan dusunduren sey eminim ki mesaji tek tık gordukten sonra ne yaptigi kafanda kurdugun seneryolari az buz tahmin edebiliyorum. Valka sal gitsin. Zaten seni istemiyorsa ayrilma konusuna gayet olumlu bakacaktir.
Zaten ayrıl barış çok oldu bizde. Bu sefer biterse geri dönüşü olmayacak ikimiz içinde

Zaten ayrıl barış çok oldu bizde. Bu sefer biterse geri dönüşü olmayacak ikimiz içinde
Bitir gitsin harcadigin zamana yazık. Bir kez geldigimiz şu dünyada birilerinin duzelmesi icin zaman harcamak gercekten boşa bacım. Rabbim herseyi gonlune gore yasamayi nasip etsiiiiin

Sizin konuları takip ediyorum bu çocuktan gerçekten olmaz sen beni seviyorsun diyerek dönmüştü.Evlilik düşünmediğimi bile bile hala beni istiyor musun demişti.Yaşınız küçüktür evlilik için şartlar uygun değildir tamam ama bu çocuğun söylediği şey bambaşka.
Sizinle telefonda konuşup sabah işe gideceğim deyip sizin arama ihtimalinizi bitirdi geceyi başka yerde geçirdi.Sizi aramamış olsa uygun olmadığı anda arama mesaj atma ihtimaliniz olurdu bunu istemedi.Sizden çekindiği için değil yanındaki bunu görsün istemedi.

Aksine sıkmıyorum bile 5-10 saatte bir yazıyor bunu kim kabul eder ki
E kabul etme?
Önceki konularında da herkes aynı şeyi söyledi, farklı olarak ne söylenmesini bekliyorsun? Sen kendine bu muameleyi layık görüyorsun ve belli ki devam edeceksin. O zaman sorun çıkarma, sesini çıkarma ki bu vazgeçilmez erkek, bu küfürbaz haydo sinirlenmesin.

Olay şu gece saat 11-12 gibi konuştuk yarım saat. Sonra dediki işe gidicem uyuycam kapatalım. Sabah günaydın mesajı atıyorum öğlen 4 de yazıyor işe gitmedim. Bana aceleyle telefonu kapattırıyor ama. Güvenemiyorum yani
İlişkide güven yoksa nereye kadar yürüteceksin. Bu kadar sorgu sual de yanlış. Sana net değilse biter kimseyi çekmek zorunda mısınız bu yaşta?

Siz biraz gereksiz yükselip kızmışsınız ama karşı tarafın da küfürlü konuşması çok itici üstelik size karşı olsanız da olur olmasanız da olur gibi bir üslubu var sanki bilmiyorum ya seven erkek böyle olmaz bence :(

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Nerede yapıyoruz biliyormusun hatayi isteklerimizi dile getirerek aslinda onun yaptigini seninde yapman lazim rahat olman lazim ki karsi tarafa aynalama olsun neden tüm hayatınız ilişkiniz gibi davranıyorsunuz msj bekledigini bile söyleme kendine ait hayatin oldugunu bilmeli ki sana saygı duysun adam alenen saygısız

Back
X