Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Bu da yeni çıktı; ben böyleyim diyip sıyrılıyor. Böyle falan değil, ilişkimizi emek vermeye değer bulmuyor. Ama en nihayetinde siz kendinize bundan daha çok değer veriyorsanız, olması gereken ortada…

Maalesef değerini düşürmüşsün düzfün bir erkekle ilişki yaşadığında anlayacaksın bunun sıkıntılı biri olduğunu ve sevmediğini
Seven adam 3 te yazmaz bu kadar yalan söylemez ve sağlıklı ilişkide süreli kadın ittirmez

sana defalarca küfür etmiş aramamasına mı takıldın? allah aşkına saygısızın teki, kim bilir ne işler karıştırıyor niye uzun uzadıya yazıp konuşuyorsun?

bir de bu küfürlere tepki bile vermediğine göre ilk de değil. hiç anlamıyorum sizi. dünyada tek insan bu kalsa yüzüne bile bakmam

İnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam
Ayrılık mesajı atmaya ne lüzum var ki bıra gitsin adama sürekli mesaj atma derdindesin istemiyor işte

İnan o dediğini de çok yaptım. Saatler sonra çok yazdığım oldu ama onun pekte umrunda değil. Gece de en son işte o mesajı atmış ben de görüldü yaptım. Ayrılık mesajı atsam bile onu da umursar mı sanmam

Gerçekten ayrılmak istiyorsan hiç bir mesaj atma. Her yerden engelle.

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Bu adam düzgün insanca konuşmasını bilmiyor mu. Her konuşmasında AMK diyor. Ne meraklıymış a.a . normalde de böyle konusuyorsa nasıl çekiyorsunuz. Ben eşime sıkıldım yazdığımda ı lar i olarak gitse uyarır beni 🤦🏻

sevgilisine olum, lan, amk yazan erkekten hayır gelmez. seven adam ağzından kötü söz çıkcak diye endişelenir. ben böyleyin diye bir şey yok. kimse kimsenin öküzlüğünü çekmek zorunda değil. kimseye bu töleransı tanımayın. zamanınızı sizi gerçekten sevecek, geliştirecek size çiçek gibi bakacak erkeğe verin.

Belli ki bir güvensizlik var, kendinize göre haklı yanlarınız var ve belki ki aradığınız insan bu değil boşuna vakit kaybetmeyin.
Sizin güvensizliğiniz neden kaynaklı bunu bilemeyiz ama hayatınızdaki insan buna göre davranmalı sizi kaybetmemek için. Ve çok üslupsuz lan diyor kufurler yazıyor boşverin aman dünyada adam mı kalmamış yenisine saglik

Güvenmiyorsanız ayrılın sürekli yatmamı kalkmamı mesajın tek tik olmasını takip eden birinden bir süre sonra sıkılıp ben ayrılırdım yani.adama güvenmiyorsunuz,ilgi seviyesini yetersiz buluyorsunuz,adamda ben böyleyim değişmem diyor o zaman ayrılın.büyük ihtimal düzensiz yaşayan bir insan olduğu için ne yattığı saat ne kalktığı saat belli.kısacası adamla uyuşmuyorsunuz uzatmaya gerek yok ara vermeyin direkt ayrılın zaten kaba saba biri.

Sizin orda bir yerlerde durduğunuza emin oldugu için sizi takmıyor sizi kırmayı uzmeyi umursamiyor saygı göstermiyor bence güzel bir mekana gidin eğlence mekanı olsun story atin msjlarina aramalarinada kesinlikle dönmeyin ararsa küfür ederse üstüne cevab vermeden bir tanede selfie patlatın cevap vermeye tenezzül etmeden g... tekmeyi koydugunuzu anlasın yoksa öyle yerlere gidecek çevreniz pinteresten fake hikayeler alın birini atın iki üç gün sonrada kendinize çiçek sepetinden bir çiçek söyleyin onla selfie atın kudururu emin olun sizde değerinizi düşürmeyin bu adamla devam edip emin olun sizi değersiz gördüğü için hiçbir erkeginde size bKmayacagini değer vermeyeceğini düşünüyor bende böyle bir araizla zamanında birlikte olmuştum ordan biliyorum dediklerimi yapin

Ayrıca kimse öğlen üçe kadar uyumaz yemiş bir haltlar yok sen kafanda kurmuşsun diyorsa bir erkek bil ki yapmıştır bir şeyler . Seni bir yerlerine takmıyor

Gece konuşuyoruz bana diyoki sabah erken uyanıcam uyuyalım öğlen 3-4 de mesaj atıyor işe gitmedim. Gece ne yaptığını bilmiyorum siz olsanız bunu olumlu mu karşılarsınız
Ya ben acikcasi gece ne yaptigini bilmiyorum diye bozulmazdim. En fazla ne yapabilir yani? Ben de surekli birbirini arastirip darlayan iliskileri sevmiyorum. Her an har dk nerede ne yaptigini bana rapor etmesin, ben de etmiyim. Surekli mesajlasmanin zorunluluk oldugu bir iliskiyi yurutemem mesela. Bulusun guzel vakit gecirin boyle sms le birbirinizi yiyeceginize. Sonra herkes kendi hayatina isine gucune baksin.
Ama sunu da eklemem lazim; aksamin 4une kadar yatan, ise gitmeyen biriyle sevgili falan olmak istemezdim.

Back
X