- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorumMaalesef değerini düşürmüşsün düzfün bir erkekle ilişki yaşadığında anlayacaksın bunun sıkıntılı biri olduğunu ve sevmediğini
Seven adam 3 te yazmaz bu kadar yalan söylemez ve sağlıklı ilişkide süreli kadın ittirmez
Sevmemiş ki işte tek sen sevmişsin tek sen değer vermişsin mesaj bile atmadan terk et. Genelde böyle tipleri terk edince çok ilgili erkekler çıkıyor insanın karşısınaAyrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorum
Canı isterse sana ulaşıp seninle sevgili olabileceğini biliyor, niye üzülsün ki?Ayrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorum
Ayrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorum
Alışkanlık belki de benimki çünkü en uzun ilişkim bu çocukla oldu benimYanlış anlama ama, sen bu çocuğu sevmiyorsunki. Belliki onlayken zaman geçirmek sana iyi geliyordu bu yüzden birlikteydin. Bu adamla yaşadığon sevgililik, gerçek bir ilişki, sevgililik değil.
Aklı başında insan, böyle yanlış giden, kendisine zararı olan ilişki bitince üzülmüyor, hele ayrıl barış ilişkilerinde bitince insana bir ferahlık "en sonunda doğru olanı yaptım" hissi geliyor. Üstelik ayrıl barışlarda, kırıldıkça karşı tarafa sevgi azalıyor gittikçe.
Ben niye ömür törpüsü oluyorum. Adamdan çok bişey istemiyorum farkındaysan
Yuoooo ondan başka gelen giden olmadığı için.Alışkanlık belki de benimki çünkü en uzun ilişkim bu çocukla oldu benim
Ne diyosun ya sen hayatımı nerden biliyosun konuşuyosun aynen ondan başka gelen giden yok senin hayatında olduğu gibiYuoooo ondan başka gelen giden olmadığı için.
Yavrucum benim kocam var gelen giden lazım değil bana. Yalan mı, bi başkası daha çok ilgi gösterse anında satarsın bu elemanı.Ne diyosun ya sen hayatımı nerden biliyosun konuşuyosun aynen ondan başka gelen giden yok senin hayatında olduğu gibi
Emin ol çevremde çok ilgi gösteren var. Buradakilerin kafasında bi önyargı. Evet sevince birine bağlı kalıyorum ben taparcasına o yüzden başka hiç kimseye de şans vermiyorum. Evet belki bunu yapmamam lazım belki de gerçekten değer verecek insanları kaçırıyorumYavrucum benim kocam var gelen giden lazım değil bana. Yalan mı, bi başkası daha çok ilgi gösterse anında satarsın bu elemanı.
Ne yani, gerçekten biri gelse, çiçeğe böceğe boğsa, mıç mıç dibinden gitmese sen yine bu salatalığın mesajını mı bekleyip duracaksın? İlgi gösterenleri de gördün Merve, libido düşünce gözleri görmüyor. Öyle bir ilgiden bahsetmiyorum.Emin ol çevremde çok ilgi gösteren var. Buradakilerin kafasında bi önyargı. Evet sevince birine bağlı kalıyorum ben taparcasına o yüzden başka hiç kimseye de şans vermiyorum. Evet belki bunu yapmamam lazım belki de gerçekten değer verecek insanları kaçırıyorum
Hastasın sen tedavi olsanaKendisi diyo sevgiliyiz diye
Birlikte gidelim mi tedavi olmayaHastasın sen tedavi olsana
Ama ona sorarsan onu sinirlendirdiğim için o tarz konuşması normalmişAyrılmalısınız.Küfürlü konuşan birini hayatınızda tutmayın.Çok saygısız biriymiş..
A*k lan gibi kelimeler söyleyen birinden ne bekliosunKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen