Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Arkadaşım ne iletişimi. Ayrıldık ben de sildim numarasını her yerden çıkarttım hatta 1 kere bile gönderme bile yapmadım neyin iletişimden bahsediyorsun
Arkadaşım iletişim bittiyse bu mesajlar ne? Ayrıldıktan sonra yazılmadı mı?! Ayrıldıktan sonra yazılmadıysa konuyu açtıktan sonra neden etiketleyerek, mesajları paylaşarak yorum yazıyorsunuz?
Ayrıca siz istediğiniz kadar ayrılın bence kafada bitirmemişsiniz ki...

Çok fazla üzerine gidiyorsunuz çok fazla gereksiz sorgu sual var gibi geldi bana , kadın olmama rağmen bana söylense kaçta kalktın neden yazmadın tek tık kalktı ne yapıyorsun vs ben bitiririm

Ben engellemeden önce zaten mesajları atıp görüldü atınca numaramı silmişti pp yoktu sonra ben engelledim
o mesaj attı sen görüldü yaptın ve sildi mi seni? gerçekten bunla muhatap olma bir daha kaç ay geçse de

Arkadaşım iletişim bittiyse bu mesajlar ne? Ayrıldıktan sonra yazılmadı mı?! Ayrıldıktan sonra yazılmadıysa konuyu açtıktan sonra neden etiketleyerek, mesajları paylaşarak yorum yazıyorsunuz?
Ayrıca siz istediğiniz kadar ayrılın bence kafada bitirmemişsiniz ki...
Mesajı ben atmadım ki o yazdı ilk

o mesaj attı sen görüldü yaptın ve sildi mi seni? gerçekten bunla muhatap olma bir daha kaç ay geçse de
Son attığı mesajda işte devam edeceksek beni darlama rahat bırak eğer böyle bi ilişki istemiyosan da kendine göre ilişki bul yazdı ben de buna görüldü attım. Silmiş ya da engellemiş beni

Son attığı mesajda işte devam edeceksek beni darlama rahat bırak eğer böyle bi ilişki istemiyosan da kendine göre ilişki bul yazdı ben de buna görüldü attım. Silmiş ya da engellemiş beni
bence unutmaya çalış. bende unutmaya çalışıyorum. sen seviyosun diye senle oluyo bak sonra seni silip gidiyo bu kadar kolay silebiliyo seni. kaç yaşındasınız?

bence unutmaya çalış. bende unutmaya çalışıyorum. sen seviyosun diye senle oluyo bak sonra seni silip gidiyo bu kadar kolay silebiliyo seni. kaç yaşındasınız?
24 yaşındayım. Kolay silebiliyo çğnkü başkaları var hayatında. o kişiden de emin oldu benle işi kalmadı sildi artık

Beni İnstragramdan da engellemiş şaka mı zaten ben çakmıştım takipten

Bir zaman geçip böyle insanlardan arındıktan sonra şu engellesem mi görüldü mü atsam kaçsam kovalanır mıyım ordan takipten çıktım beni neden engellemiş numarasını mı silsem vs bunun gibi enerji çabaların ne kadar boş ne kadar gereksiz böyle insanlar için ne kadar zaman israfı olduğunu anlayacaksınız kardeşim, şu an bütün dünyan olan insan bir zaman sonra aklına dahi gelmeyecek ama kendine yağtığın haksızlıklar geçmez. Duygular değişkendir ve bence bu dünyadaki en iyi şeylerden biri. Bu adamı nasıl ayrılık için üzebilirim vs kafasından çık bence güzel kardeşim yaşın o kadar genç ki dünyada o kadar güzel şeyler var ki şu şeyler için daha fazla bir saniyeni bile ayırma. Hele hele yazmayım sessiz kalayım kaçayım şaşırsın afallasın beni arasın kovalasın çablarına girmek deli saçması kendi ayağına kurşun olur. Çünkü normal ilişkilerde böyle uğraşlar yoktur bu olmayanı oldurmaya çalışmaktır neden böyle bir çabaya giresin çok mu lazım. Senden 10 yaş büyük birisi olarak yazıyorum inşallah yazılanları dikkate alır bu kişinin senin hayatından daha fazla zaman tırtıklamasına izin vermezsin çünkü zaten sen izin veriyorsun adamın dersi bile değil maalesef.

Bir zaman geçip böyle insanlardan arındıktan sonra şu engellesem mi görüldü mü atsam kaçsam kovalanır mıyım ordan takipten çıktım beni neden engellemiş numarasını mı silsem vs bunun gibi enerji çabaların ne kadar boş ne kadar gereksiz böyle insanlar için ne kadar zaman israfı olduğunu anlayacaksınız kardeşim, şu an bütün dünyan olan insan bir zaman sonra aklına dahi gelmeyecek ama kendine yağtığın haksızlıklar geçmez. Duygular değişkendir ve bence bu dünyadaki en iyi şeylerden biri. Bu adamı nasıl ayrılık için üzebilirim vs kafasından çık bence güzel kardeşim yaşın o kadar genç ki dünyada o kadar güzel şeyler var ki şu şeyler için daha fazla bir saniyeni bile ayırma. Hele hele yazmayım sessiz kalayım kaçayım şaşırsın afallasın beni arasın kovalasın çablarına girmek deli saçması kendi ayağına kurşun olur. Çünkü normal ilişkilerde böyle uğraşlar yoktur bu olmayanı oldurmaya çalışmaktır neden böyle bir çabaya giresin çok mu lazım. Senden 10 yaş büyük birisi olarak yazıyorum inşallah yazılanları dikkate alır bu kişinin senin hayatından daha fazla zaman tırtıklamasına izin vermezsin çünkü zaten sen izin veriyorsun adamın dersi bile değil maalesef.
Bana dün bu mesajı attı.
” ben bu zamana kadar en çok düşündüğüm kafa yorduğum kişi sensin bu zamana kadar kimseyi böyle düşünmedim ağlamadım bukadar çok. Ben hakkımı helal ediyorum sen de helal et kimse birbirini üzmesin kalbini kırmasın herkes hakettiği sevgiyi yaşasın doğru kişiyle. ben o kişi değilim belli ki sana istediğin aşkı veremiyorum bu bi gerçek ve asla nefret kin öfke çözüm değil dediğin gibi birbirimizi kötü hatırlamayalım ben bu kafada sana iyi gelemem denedik gördük en azından fakat olmadı sağlık olsun benim yana sana hakkım helaldir Allah’a emanet ol

engelle ulaşamasın gene gelır yoklama almaya

Bana dün bu mesajı attı.
” ben bu zamana kadar en çok düşündüğüm kafa yorduğum kişi sensin bu zamana kadar kimseyi böyle düşünmedim ağlamadım bukadar çok. Ben hakkımı helal ediyorum sen de helal et kimse birbirini üzmesin kalbini kırmasın herkes hakettiği sevgiyi yaşasın doğru kişiyle. ben o kişi değilim belli ki sana istediğin aşkı veremiyorum bu bi gerçek ve asla nefret kin öfke çözüm değil dediğin gibi birbirimizi kötü hatırlamayalım ben bu kafada sana iyi gelemem denedik gördük en azından fakat olmadı sağlık olsun benim yana sana hakkım helaldir Allah’a emanet ol

Bu adam sizden ayrılmadan önce siz ayrılın bence. Çünkü adamın umursamazlığı ve size şeffaf olmaması sizin güveninizi bitirmiş. İlişki öyle bir hal almış ki adam en sonunda sizi takıntılı ve ruh hastası diye lanse edip ayrılacak. Sürekli bir şeyleri didik didik eden, soran, trip atan biri olarak gösterecek sizi ve sizi manipüle edecek.
Adam saygısız, size kullandığı kelimeler ortada. Size tartışmanın ortasında bile saatler sonra yazabiliyor. Bu durumu çözmeye çalışmak, kendine çeki düzen vermek yerine ben böyleyim kabul edersen diyor. Sizde bu durumu kabullenemiyorsunuz madem bitirin gitsin. Kendinizi harap etmenin anlamı yok. Adam hem sorumsuz hem saygısız. Çekilecek dert değil.

Bana dün bu mesajı attı.

Adam sizi umursamıyor. Hiçbir şey yapmasa bile ortada sizin öyle olduğunu düşünmenizi sağlayacak bir durum var sonuçta bir problem var yani konuşulması gereken. Adam konuşup öyle olmadığı yanlış anladığınız konusunda sizi ikna etmeye çalışacağına hala mesajlarınıza saatler sonra dönüyor ve işine geliyorsa beni böyle kabul et diyor açık açık. Akşam 5te mesaj atmışsınız 8de cevap vermiş. Siz de maşallah 3-5 dakika içinde direkt yazmışsınız. Siz ne diye umursuyorsunuz sizi bu kadar umursamayan bir insanı. Bu ilişkiden olmaz ben diyeyim size. Yaşınız küçükken anlayamıyorsunuz da belli bir yaştan sonra bu tarz ilişkilerden hiçbir şey olmayacağını anlıyorsunuz. O yüzden uzatmayın bence ayrılın gitsin bu dingilden.

Ayrılmıştık zaten.
Bana dün bu mesajı attı.

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen

Güncelleme: Ayrıldım arkadaşlar. Her yerden sildim çıkarttım. Sizlerin de yazdığı gibi gerek yokmuş böyle bi insanla zaman harcayıp uğraşmaya.
Ayyy çocuk için iyi olmuş..

Bana dün bu mesajı attı.
öf ayak yapıyor ya inanma erkekler böyle değil tam bir canavar

Hayırlısı olsun bitirmişsiniz zaten ama mesajlar baydı beni açıkçası. Bir erkek bu kadar sık boğaz edilmez güvenmiyorsan bitirirsin. Diğer ilişkiler için size tecrübe olur inşallah kendinizi mental olarak geliştirin kendi kendinize yetin içinizdeki boşluğu adamlar dolduracak diye beklentilere girmeyin. Güven yoksa o ayrı paranoyak olur insan ama güvenip bir ilişkiye başladıysanız başkaları neler istiyor falan irrite duruyor geri tepiyor dişil enerji vs hakkında bilginiz yok mu o arasın siz geç cevap veren geç yazan işi olan olun ve gerçekten de uğraşlariniz hobileriniz olsun değişmezseniz hep aynı tarz kişileri hayatınıza çekersiniz yani bir sonraki sevgiliniz de böyle olur. Bir sınavı gecemezseniz geçene kadar aynı sınava gireceksiniz unutmayın hayat yolunda başarılar.

ben böyleyim kabul edersen et ,diyen adamdan her aman uzak dur, seven insan değişir yada değişmeye calışır,canı istediği zaman arayacak,hatta başkaları bile olacak sende kafayı ye dur sonra.

Back
X