- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi denizbenimadim
-
Canım bende o haberlere çok çok çok üzülüyorumMerhaba arkadaşlar
Ne kadar okumak istemesem de çocuk cinayeti haberleri çıkıyor karşıma. Kendimi bir anda tüm detayları araştırken buluyorumEn son 3 yaşındaki Alperen Ekinci cini çıktı karşıma. Şu 3 yaşında annesinin sevgilisinin yumruk ve tekmeyle öldürüp gömdüğü çocuk
kendimi bi an gözlerimi kapatıp olayı hayal etmeye çalışıp o anı hissetmeye çalışırken buldum yine.
Çocuğun o an hissettiklerini acısını yaşayabilmek için zorluyorum resmen kendimi.
Sonra neden çocuk yaptım ya benim çocuğuma da biri zarar verirse ya ben ölürsem ona da birileri böyle şeyler yaparsa diye çıldıracak gibi oluyorum.
Kadericiyim ama bu konuda rahat olamıyorum. Sürekli manasız bir empati çabası içindeyim. Kalbim sıkışıyor oturduğum yerden resmen. Önceden de insanların acılarına duyarlıydım ama kızım doğduktan sonra psikopata bağladım. Kendi kendime psikolojimi bozucam
Sizler bu haberler ve düşüncelerle nasıl baş ediyorsunuz? Rahatlatıcı ve yol gösterici önerilere ihtiyacım var
Okuyunca etkisinden nasıl çıkıyorsunuz pekiOkumamaya çalışıyorum. Almanyada bu aralar cok büyük bir istismar çetesini indiriyorlar Almanyada. O çocuklarının çektiğini aklımdan bile geçirmek istemiyorum. Topusunun Allah belasını versin.
Çocukları gözümün önünden ayirmadigim için abartiyorsun diyenler oluyor. Evet abartıyorum. Tedbir benden, takdir Allahtan.bu konuda kimseye güvenmiyorum diyebilirim
Haber izlemiyorum ama internette sürekli karşımda tahammülümü çok zorluyorEvde tv yok zaten. İnternette elbette karşima cikiyor başlik olarak ama icerigine girip detaylica okumuyorum genelini ve düşünmüyorum.
Annelik bi nevi psikopatlık gibiymiş. Denge kurmaya çalışıyorum ama tıkanıyorum o haberleri görünceBaş edemiyorum
Hiç duyarsızlaşmakta istemiyorum
Dünya o masumlar için fazla kötü
Ve bazılarımız hayata şanslı başlıyor
Açlıktan ölen filistin afganlı çocukların çok zengin komşuları var
Dünyada bazıları yemekten ölürken bazıları açlıktan öluyor
Hani bide diyorlar ya inanılmaz bir ahenk uyum adaletle yaratıldı dunya
Bazılarının yüzüne yalan diye bağırasim var
Okuyunca etkisinden nasıl çıkıyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?