Bu çocuk hoşlanıyor mu benden :(

Loneliess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
29
6
36
29
Herkese merhabaa hoşlandığım bi bey var ama yaptıklarından beynim yandı vaktiniz varsa okuyup yardımcı olmanızı rica ediciimmm :)
Arkadaşımın arkadaşından hoşlanıyorum e dolayısıyla hikaye üçümüz arasında dönüp dolaşıyor
Şimdi şöyle ki
İlk tanışma faslından ve bi iki ayaküstü sohpetten sonra
Ders çalışalım bahanesiyle (21 yasındayım ve aynı fakültedeyiz o benim üst sınıfım ) sürekli üçümüzü toplamaya calısıyodum, geliyodu, ama tabiki derse dair hiç bişey yok sadece sohpet ediyoruz bir iki böyle devam etti ben onu her defasında bulusalım dıye arıyodum o da arıyodu bulusmak için konu hep ders calısırızdı ve asla calısmıyoduk
Üçümüz aynı spor salonuna kaydolduk ve beraber gitmeye basladık o gündüzleri gitmeyi sevmesede bana, sen gel diyosun diye geliyorum demişti
Ve o gün
Ertesi gün bulusalım mı dıye mesaj attım olur dedi aradan bi saat gecti ee hani bulusuyoduk nerdesın dedı
Ben yanlıs anladın sanırım yarın için yazmıstım sana dedım
Hadi ya ben yanlıs anladım yarın da musaıt degılım ben haber verıcem dedı...
Sonra arkadasımı aramıs bulusmuslar e tabi arkadasım konuyu acmıs ondan hoslanıyo gibisin aranızda bişey mi var diye, dediği şey şu
Ben hayatımda kimseyi istemiyorum mezun olucam ve kariyer yapma odaklıyım kız tribi çekemem en son da benım için, gülerek iyi kız benden hoslanıyo ben en basından anladım amabana çocuksu birini bul o biraz fazla olgun demıs gülerek ( benim bunlardan haberim yok diye biliyo)
Ama ben tabi gururuma yedirir miyim ertesi gün fakültede görünce naber kanki dedim direk 😂😂😂 bana mı dedin diyip soğuk ve saskın bı bakıs attı evet nooldu ki dedim hiiç desi kısa bişiler söyleyip gitti
Ertesi gün yanıma hıc gelmedı gordugu halde konusmaya calıstım kısa cevaplar verıp uzaklastı yanımdan sonra da koronadan okul iptal oldu tabi
Şimdi instagram da storylerımı bıle ızlemıyo eskıden hep yorum yazardı konusurduk bu neyin tribi anlayan var mı ya belki aylar sonra gorusucez su an konusmuyoruz mal gibi kaldım hiç bişey anlamadım :(

Sizi kırmak istemem,ama trip falan yok ilginizi hissetmiş ama karşılık vermeyeceğini de belli etmiş.Sanırım uzak durmak istiyor,bir erkek ilgisi olsa konuşmak için çabalar.Bizim gibi değiller bu konuda,biz kadınlar yine ölçüp tartıyoruz bazen uzak bazen yakın,erkekler net oluyor bu konuda ilgisi olsa ilk dakika hissedersin.
Siz de hazır evdeyken kendinizi başka şeylere verin,olacağı varsa da karantinadan sonra o adım atsın artık.Siz bir nevi şansınızı denemişsiniz,yeşil ışık yakmamış.

Yok ben daha çabalamam zaten ama arkadaşlıgımız niye bozuldu birden onu anlamadım neden soguk oldugunu
Ama haklısınız bitiricem kafamda bu konuyu
Teşekkür ederim cevabınız için😊

fakülte okuyup bağlaç yazmayı bilmiyosunuz da sohpet sohpet yazıp durmuşsunuz sohpet nedir? Sohbet denir ona.Ayrıca çocuğun trip attığı falan yok, hoşlanmıyo ve haberin size uçacağını bildiğinden yollamış , siz kankiii yapınca da mesajın iletildiğini anlamış.

fakülte okuyup bağlaç yazmayı bilmiyosunuz da sohpet sohpet yazıp durmuşsunuz sohpet nedir? Sohbet denir ona.Ayrıca çocuğun trip attığı falan yok, hoşlanmıyo ve haberin size uçacağını bildiğinden yollamış , siz kankiii yapınca da mesajın iletildiğini anlamış.
Uzun bi yazı yazdım arada harf hatası olabilir bence anladıgım kadarıyla resmi bi kurum sayfası da değil burası :)
Hem imla hatalarına takılmaktansa üslup daha önemli kanaatimce
Yine de vaktinizi ayırıp yorum yazdığınız için teşekkürler

Sana karşı bir duygusu var olduğundan uzak duruyor çünkü hedeflerinden şaşmak istemiyor, zaten sana karşı bir hissi olmasaydı o da sana karşılık verir kanka derdi

Değil mi ya ben de öyle düşündüm ama önceki yorumları okuyunca yanlış düşünmüşüm dedim
Madem benden hoşlanmıyosun ben sana kanka dedım zaten nıye hala uzak durmayı seçiyosun ki bu sogukluk nıye
Sanırım her sey korona bitince ortaya çıkacak
Yorumunuz için çok teşekkürler 🙏
Sana karşı bir duygusu var olduğundan uzak duruyor çünkü hedeflerinden şaşmak istemiyor, zaten sana karşı bir hissi olmasaydı o da sana karşılık verir kanka derdi

Herkese merhabaa hoşlandığım bi bey var ama yaptıklarından beynim yandı vaktiniz varsa okuyup yardımcı olmanızı rica ediciimmm :)
Arkadaşımın arkadaşından hoşlanıyorum e dolayısıyla hikaye üçümüz arasında dönüp dolaşıyor
Şimdi şöyle ki
Ders çalışalım bahanesiyle (21 yasındayım ve aynı fakültedeyiz o benim üst sınıfım ) sürekli üçümüzü toplamaya calısıyodum, geliyodu, ama tabiki derse dair hiç bişey yok sadece sohpet ediyoruz bir iki böyle devam etti ben onu her defasında bulusalım dıye arıyodum o da arıyodu bulusmak için konu hep ders calısırızdı ve asla calısmıyoduk
Üçümüz aynı spor salonuna kaydolduk ve beraber gitmeye basladık o gündüzleri gitmeyi sevmesede bana, sen gel diyosun diye geliyorum demişti
Ve o gün
Ertesi gün bulusalım mı dıye mesaj attım olur dedi aradan bi saat gecti ee hani bulusuyoduk nerdesın dedı
Sonra arkadasımı aramıs bulusmuslar e tabi arkadasım konuyu acmıs ondan hoslanıyo gibisin aranızda bişey mi var diye, dediği şey şu
Ben hayatımda kimseyi istemiyorum mezun olucam ve kariyer yapma odaklıyım kız tribi çekemem en son da benım için, gülerek iyi kız benden hoslanıyo ben en basından anladım amabana çocuksu birini bul o biraz fazla olgun demıs gülerek ( benim bunlardan haberim yok diye biliyo)
Ama ben tabi gururuma yedirir miyim ertesi gün fakültede görünce naber kanki dedim direk 😂😂😂 bana mı dedin diyip soğuk ve saskın bı bakıs attı evet nooldu ki dedim hiiç desi kısa bişiler söyleyip gitti
Ertesi gün yanıma hıc gelmedı gordugu halde konusmaya calıstım kısa cevaplar verıp uzaklastı yanımdan sonra da koronadan okul iptal oldu tabi
Şimdi instagram da storylerımı bıle ızlemıyo eskıden hep yorum yazardı konusurduk bu neyin tribi anlayan var mı ya belki aylar sonra gorusucez su an konusmuyoruz mal gibi kaldım hiç bişey anlamadım :KK43:
Adama dünya ahret bacımsın demişsin daha ben naaptım ki diyosun 😅 kuş uçmuş beybisi kanki demicektin.

Hahaha napıyım ya haketti sinirliyim ben ona
Kovaladım hep bugune kadar kaçan taraf olmayı denicem 😂

Erkekler gerizekalı değildir. Arkadasiniz konuyu açtığı anda niyetini anlamıştır. Adam belli ki sizinle flört etmekten ilginizden hoşlanmış ama sevgili olmak istememis. Fakültede naber kanki dediğiniz icinde bu ne samimiyet der gibi bozulmuş. Yazmayın bi sakin olun

Şimdi şöyle ki
Ve o gün
Şimdi instagram da storylerımı bıle ızlemıyo eskıden hep yorum yazardı konusurduk bu neyin tribi anlayan var mı ya belki aylar sonra gorusucez su an konusmuyoruz mal gibi kaldım hiç bişey anlamadım :KK43:
Çocuk saf değilse arkadaşınızla olan konuşmadan haberiniz olduğunu anlamıştır.

Erkekler gerizekalı değildir. Arkadasiniz konuyu açtığı anda niyetini anlamıştır. Adam belli ki sizinle flört etmekten ilginizden hoşlanmış ama sevgili olmak istememis. Fakültede naber kanki dediğiniz icinde bu ne samimiyet der gibi bozulmuş. Yazmayın bi sakin olun
15 gündür hiç yazmadım dün bişi paylaşmıştı yorum yaptım kısa bi muhabbetimiz oldu

Başlığa tıklayınca böyle bi içerik beklemiyodum. İçeriği okuyunca bi "ne alaka ya?" oldum. Tekrar döndüm konu başlığına baktım. Ortada hoşlanmaya dair birşey yok ki.
Çocuk açıkça ona göre olmadığınızı söylemiş. İlgilenmediğini de söylemiş. Daha ne hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu diye düşünüyosunuz anlamadım. Tuhaf.

Hoşlansa ne olacak hoşlanmasa ne olacak? Istemedigini acik acik belirtmis otesi var mi?

. Adam belli ki istemiyor sizi . Uzak duruyor. Sizde az salsanız mı adamı acaba

Son düzenleme:
Back
X