Bu çocukla artık konuşma zamanı geldi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Selam kizlar,
Daha önce konu açmıştım ani bir şekilde terkedilmemle ilgili... Özet geçmek gerekirse. 1 aydir görüşüyorduk, ben kendisine pek guvenemedim ve son gorusmemizde biraz soğuk davranmıştım sonra telafi etmeye çalıştım...

Bende tel nosu yoktu instadan iletişim kuruyorduk sonra hesabını silmiş. Başka bir hesabı daha var beni oraya asla eklemedi ve kullanmıyorum diye de yalan söyledi.

Birlikteyken her sey çok güzeldi. Birbirimize karsi saygısızlık, tartışma, cirkinleşme olmadı hiç. 3 aydır aşk acısı çekiyorum. Onu kaybettigim için üzgünüm...

Bu arada, ben sizi dinleyerek hiçbir şekilde iletişim kurmadım. Kendisinin sosyal medya hesaplarına bakıyorum yalnızlık ve aşk acısı çektiği belli... Anladığım kadarıyla ya reddedildi ya da benim kendisine ulasmami bekliyor( sevseydi peşimden koşardı diye düşünüyor olabilir)... Ben kendisiyle konuşmaya karar verdim beni istemiyorsa yüzüme soylesin...

İyi ki kendisiyle iletişim kurmamışım egoları zarar goruyor, kıymete biniyorsunuz...

Kendini kandırma.
Ben de benzer şekilde ay herhalde peşinden koşmamı bekliyor diye düşünüp adım attım ayağıma dolandı. G.t gibi ortada kalan ben oldum. 3 aydır aşk acısı çekiyor olma nedenin de onu hala stalklıyor olman. Stalkı derhal bırakmalısın. Bence hiç konuşmaya da gerek yok. Neden paylaşıyorsa paylaşsın salla.

Hayat, 1 aylık bişey için 3 ay yas tutulamayacak kadar kısa. Ya düşünsene 3 ay önce dolar kaç paraydı? Bi yas tutacaksak bozulan ekonomi için tutalım daha anlamlı.

Adam baskalarina yürümek icin seni eklememis, muhtemelen baskalariyla görüştüğü icin telini hic vermemis, seni stepne olarak tutmus. Aşk acisi cekiyosa da senin askinin acisi degil ona emin ol. Daha neyi konusucan, memlekette baska adam bulamadim, mecburi u donusu mu diycen. Yazdiklarini kendin okusan belki bi illuminati kafasi yasiycan, bi aydinlanma gelicek ama o da olmuyo belli

Telefon numarasını size ilişki sırasında vermediyse ya evlidir, ya nişanlı, ya da sevgilisi vardır net. Adam sizi neden eklemiyor hiç aklınıza gelmedi mi başka sevgilisi olmuş olabileceği

Sizi hayal dünyanızdan çıkarmaya geldim.

hayır aşk acısı falan çekmiyor ,sevseydi koşardı diye de düşünmüyor , ulaşmanızı da istemiyor hatta ulaşsanız rahatsız bile olabilir. sizi asla eklemediği kullanmıyorum diye yalan söylediği hesabında ya karısı ya nişanlısı ya da evlilik düşündüğü sevgilisi var. 1 ay görüştüğünüz birine böyle anormal bağlandığınız için sizi korkutucu bile bulabilir . size seni istemiyorum demesini beklemeyin şu durumunuz yönlendirilmeye çok açık olduğunuzu gösterir, ona tam hakimiyet veriyorsunuz kendinize gelin size numarasını verme tenezzülünde bile bulunmamış. umursamıyor .

umarım yeterli şiddetde silkeleyebilmişimdir sizi

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ,telefon numarasını bile vermeyen birisi sizi ancak yara bandı olarak kullanmaya çalışmıştır o da tutmamıştır.

Bu adamla görüşmüş ve bir şeyler yaşamışsınız. Ama telefon numarası yok öyle mi? Nasıl birlikte olduğunuz adamın telefon numarası nasıl olmaz? "Fb" ilişkilerinde bile bu denli kopukluk yok, siz bir de sevgilim diyorsunuz.
Nasıl oluyor bu iş?
Buradan bakınca adam sizle sadece takılmış, sıkılınca da hesabı kapatmış tüymüş gibi görünüyor.

Şuan çok yorgunum yarın detaylı cevaplar yazarım. Birlikteyken seviyor gibiydi çok ilgili ve nazikti... Evli veya nişanlı olması mümkün değil.
Neye dayanarak mümkün değil? Telefon numarasını bile alamadığınız kişiyle ilişki yaşadım diyerek kendinizi kandırmayın. Acilen stalklamayı da bırakmanız lazım.

Aşk acısı derken ? Aranizda aşk göremiyorum da

Seni isteseydi ohoho şimdiye kadar ne yol almıştınız bilemezsin. Tel nosu yok instası yok ama sana aşık aynen tatlımmm. Acı çekiyo senden bekliyo hıhı.

Şuan çok yorgunum yarın detaylı cevaplar yazarım. Birlikteyken seviyor gibiydi çok ilgili ve nazikti... Evli veya nişanlı olması mümkün değil.
Yahu zaten 1 aydır görüşüyormuşsunuz. Ne sevgisi 1 ayda
Gerçekten doğruyu söyleyin yoksunluk falan mı çekiyorsunuz? Numarasını vermeyen bir adamla yaşadığı saçmalığın ilişki olduğunu zannetmek neyin kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…