Bu çok acımasızca oldu

Eski konularina bakmadim ama sasirdim gercekten.
Portakalli uyeyle denk gelmesi de enteresan

Uzgunum ama genelde insan gercek duygularini kavga aninda soyler. Bir de ne icin kavga ettiniz? Siz cok kalp kirici seyler mi soylediniz?
Hayır canım benim aksine çok büyük bir kavga değildi bağırma çağırma da olmadı ..nbenimki sinirlidir..sonra ben şakayla vurdum o dA kolumu sıktı ama Gülerek ..tabi sinirinden gülüyor biliyorum ..ben de o soruyu sordum ve öyle bir cevap aldım

Takilmayon boyle seylere. Eger tekrar ederse o zaman bir gerceklik payi oldugunu dusunun.

Kiymetiniz kalmamis gozunde demek ki

Erkekler kadınlar gibi değiller. Biz kadınlar küçük bir şey bile söyleyemezken, onlar söyleyebiliyorlar. Boşverin ikincisi olursa eğer karşısına geçip düzgünce konuşun eğer kendisi için siz bi anlam ifade etmiyorsanız o zaman bakarsanız ne yapacağınıza .

Şuanda arkasını döndü be uyudu tek bir kelime etmeden ..benim de içimden konuşmak gelmiyor

Şuanda arkasını döndü be uyudu tek bir kelime etmeden ..benim de içimden konuşmak gelmiyor
Çok mu konuşuyorsunuz,çok mu abartıyorsunuz birşeyleri fazla fazla yapıyorsunuz gibi..
Sanki esinizin size tahammülü kalmamış ,bıktırmıssiniz..

öfke anında söylemiş belli ki.

Çok mu konuşuyorsunuz,çok mu abartıyorsunuz birşeyleri fazla fazla yapıyorsunuz gibi..
Sanki esinizin size tahammülü kalmamış ,bıktırmıssiniz..
Ben şakaya vururum sinirlense de şakayla gülerek konuşurum ..kendisi tam aksi herşeye surat yapar sinirlenir küser ..kişiliği çok ağır..kendisi beni bıktırdı aslında ben arsızlığa vuruyorum kendimi

Konuşmayın bu aralar belki siz fazla konuşup bunaltıyorsunuz farkında olmadan Yada eşinizin bazı şeylere canı sıkkındır biraz bekleyin

Siz olsanız ne niyetle söylenmiş olursa olsun bu lafın üzerine gülüp geçer misiniz ..konuşur musunuz hemen ..zorunuza gitmez mi üzülmez misimiz
Zoruma giderdi ama burnunu sürterdim canım çoğumuz eşlerimizden neler duyduk sonra pişman oluyorlar bu kadar abartırsan gözünde büyür

Saçının teline zarar gelse canı yanarmış hamile karısının burnunu elleriyle kanatmış öyle mi?

Bir de bu yaptığından sonra artık o can öldü lafı koymuş ha..

Vay anasını!

Yiyip yutamadiklarima, sindiremediklerime bakıyorum bir de şurada okuduklarıma..
Bir mide uzmanina mi görünsem diyorum..

Öyle derin bir anlam yok ya da duygu dışavurumu yok altında söylediklerinin. 'Dün dündür bugün bugündür' ya da 'köprüyü geçene kadardı o' anlamına geliyor söylediği ama muhtemelen sadece sizi geçiştirmek, konuya kendince havalı bir kapanış cümlesi yapmak için söylemiştir. Bu kadar derin anlamlar aramayın adamın her söylediğinde.

Bir de şiddet görmüşsünüz, evli kalmaya devam etmeniz ya da evlilikle ilgili beklentileriniz hakkında yorum yapmıyorum ama kendi güvenliğiniz için 'kavga esnasında şakayla karışık' vurmayın adama. Hatta hiç el kol şakasına girmeyin. Şakayla da olsa fiziksel boyuta çekmeyin tartışmalarınızı. Adam zaten şiddete meyilli, önce kışkırtıp sonra zarar görünce trip atıyorsunuz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…