- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
Bu lafla ne demek istediği gayet açık değil mi?
Bak huyum değildir milletin eski konusuna bakmak ama bu gece bi senin konun, bi de başka bir üyenin portakallı konusu çok anormal geldi, gayri ihtiyari baktım. Ne umuyorsunuz eşinizden acaba?
8 aylık hamileyken burnunuzdan kan getirmiş vura vura, ne umuyorsunuz acaba?
Diğer üyenin derdi de portakal dilimi. Aynen onu da kocası dövmüş sövmüş.
Dalga mı geçiyorsunuz, hafızanız mı gitti?
Hayır canım benim aksine çok büyük bir kavga değildi bağırma çağırma da olmadı ..nbenimki sinirlidir..sonra ben şakayla vurdum o dA kolumu sıktı ama Gülerek ..tabi sinirinden gülüyor biliyorum ..ben de o soruyu sordum ve öyle bir cevap aldımUzgunum ama genelde insan gercek duygularini kavga aninda soyler. Bir de ne icin kavga ettiniz? Siz cok kalp kirici seyler mi soylediniz?
Takilmayon boyle seylere. Eger tekrar ederse o zaman bir gerceklik payi oldugunu dusunun.Hayır canım benim aksine çok büyük bir kavga değildi bağırma çağırma da olmadı ..nbenimki sinirlidir..sonra ben şakayla vurdum o dA kolumu sıktı ama Gülerek ..tabi sinirinden gülüyor biliyorum ..ben de o soruyu sordum ve öyle bir cevap aldım
Kiymetiniz kalmamis gozunde demek kikızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
Şuanda arkasını döndü be uyudu tek bir kelime etmeden ..benim de içimden konuşmak gelmiyorErkekler kadınlar gibi değiller. Biz kadınlar küçük bir şey bile söyleyemezken, onlar söyleyebiliyorlar. Boşverin ikincisi olursa eğer karşısına geçip düzgünce konuşun eğer kendisi için siz bi anlam ifade etmiyorsanız o zaman bakarsanız ne yapacağınıza .
Çok mu konuşuyorsunuz,çok mu abartıyorsunuz birşeyleri fazla fazla yapıyorsunuz gibi..Şuanda arkasını döndü be uyudu tek bir kelime etmeden ..benim de içimden konuşmak gelmiyor
kızlar eşimle AZ Önce tartıştık .. bana önceden senin saçının teline Zarar gelse benim canım yanar derdi..bu lafını hatırlattım..bana dediği tek şey o can öldü..ne demek oluyor bu? Çok kötüyüm
Ben şakaya vururum sinirlense de şakayla gülerek konuşurum ..kendisi tam aksi herşeye surat yapar sinirlenir küser ..kişiliği çok ağır..kendisi beni bıktırdı aslında ben arsızlığa vuruyorum kendimiÇok mu konuşuyorsunuz,çok mu abartıyorsunuz birşeyleri fazla fazla yapıyorsunuz gibi..
Sanki esinizin size tahammülü kalmamış ,bıktırmıssiniz..
Siz olsanız ne niyetle söylenmiş olursa olsun bu lafın üzerine gülüp geçer misiniz ..konuşur musunuz hemen ..zorunuza gitmez mi üzülmez misimizSinirle ve o hatırlatmaya cevap olsun diye söylemiş. Kesinlikle içten söylememiştir.
Zoruma giderdi ama burnunu sürterdim canım çoğumuz eşlerimizden neler duyduk sonra pişman oluyorlar bu kadar abartırsan gözünde büyürSiz olsanız ne niyetle söylenmiş olursa olsun bu lafın üzerine gülüp geçer misiniz ..konuşur musunuz hemen ..zorunuza gitmez mi üzülmez misimiz
Hiçbirşey olmamış gibi gidip konuşamam amaZoruma giderdi ama burnunu sürterdim canım çoğumuz eşlerimizden neler duyduk sonra pişman oluyorlar bu kadar abartırsan gözünde büyür
. Tabiki hiç bir şey olmamış gibi konuşma ama kırıldığınızı belli edinHiçbirşey olmamış gibi gidip konuşamam ama
Bu lafla ne demek istediği gayet açık değil mi?
Bak huyum değildir milletin eski konusuna bakmak ama bu gece bi senin konun, bi de başka bir üyenin portakallı konusu çok anormal geldi, gayri ihtiyari baktım. Ne umuyorsunuz eşinizden acaba?
8 aylık hamileyken burnunuzdan kan getirmiş vura vura, ne umuyorsunuz acaba?
Diğer üyenin derdi de portakal dilimi. Aynen onu da kocası dövmüş sövmüş.
Dalga mı geçiyorsunuz, hafızanız mı gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?