Anlatacaklarım bnmle ilgili değil ama beni çok üzdü ve gözümü korkuttu. Geçen hafta kuzenimin düğünü oldu bu hafta bi uğrayıp görelim dedik kuzenimin eşi daha 18 yaşında ve yengemin yanına gelin oldu yani kaynana gelin aynı evde yaşıyor. Kızın memleketi 8-9 saat uzaklıkta kimi kimsesi yok burda çıktı gurbet ellere gelin geldi ama yengem(yani kaynanası) daha 1haftalık gelinine nasıl hor davranıyor. İşte git çayı koy, bardağımı al,şekeri uzat.....şunu yap bunu yap. ama söyleyiş tarzı çok itici 'hiştt sana diyorum sana' falan diyor
kızcağız daha 18yaşında baba kapısından çıktı geldi şimd başkalarının hizmetçiliğini yapıyor resmen artık dayanamadım yenge elin ayağın yokmu şekerinide kendin al dedim beni de tersledii sen karışma benim gibi kayınvalide bulmuşta canı ne istiyorrr dedi bir şey demedim ama nasıl sinirlendim onun üstüne bir de bana demez mi senin niye evlenemediğin belli bu sivri dille seni alan olmaz tabi evde kalacan evde dedi (bu arada daha 21 yaşındayım) bende senin gibisi alacaksa almasın daha iyi dedim (benim sözlüyüm, söz-nişan zamanım biraz uzun tutuluyor okulumdan dolayı bana laf sokuyor aklınca). Neyse gelinine çok üzüldüm yani hiç bir insan bunu haketmiyor kızcağızın sesi bile çıkmıyor bizim yenge hnımda kötü kaynanalık yapıp kızı eziyorda eziyor. Böyle kayınvalideleri gördükçe bende korkuyorum ve haksızlıklara tahammül edemiyorum