• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu çok büyük haksızlık gerçekten

görücü usulü olduğuna göre damatta kızı sevmiyordur. yani arkasında durup annesine karşı gelecek kadar sevmiyordur. kız affedersiniz mal gibi ortaya sunulmuş. kızın durumundan pekte şikayetçi olduğunu düşünmüyorum. belliki ailesindede böyle gördü. evlenmeseydide hayatını yaşayamazdı. bununla olmasaydı başka birisiyle muhakkak evlendirirdi babası.
Allah yardımcısı olsun. güç sabır versin. inşallah kendini ezdirmez.

sen ona arkadaş ol. kimsesi yoktur burda. derdini anlatacağı oturup sohbet edeceği kimsesi varmı. onun yanında olduğunu bilsin. kendini iyi hisseder.

sen ona arkadaş ol. kimsesi yoktur burda. derdini anlatacağı oturup sohbet edeceği kimsesi varmı. onun yanında olduğunu bilsin. kendini iyi hisseder.

ben başka bir ilde okuyorum çok sık görüşemeyiz ama birde o gün biraz konuştuk hep ben sordum o cevap verdi ve söylediği şeyler çok farklı bana normal gelen onun için abes o yüzden pekte benimle samimi olabileceğini düşünmüyorum ama haline üzülüyorum.

ben başka bir ilde okuyorum çok sık görüşemeyiz ama birde o gün biraz konuştuk hep ben sordum o cevap verdi ve söylediği şeyler çok farklı bana normal gelen onun için abes o yüzden pekte benimle samimi olabileceğini düşünmüyorum ama haline üzülüyorum.

bide bunlar kaynanayla kanki oluyolarmış. sende dediğinle kalıyomuşsun. kimi zaman acımayada gelmez insanlar.

bide bunlar kaynanayla kanki oluyolarmış. sende dediğinle kalıyomuşsun. kimi zaman acımayada gelmez insanlar.

öyle vallahi zaten öyle olmasa bile yengem farklı bir insan sonra gelini bırakır bana sarar sen benim gelinimi dolduruyorsun diye

Back
X