bu cumle.nedemek arkadaslar?

gulciceklimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
57
11
3
32
Merhaba degerli hanimlar,

Bi cumleyi metak ediyorum.lutfen yardimci olurmusunuz kendim YD Yasiyorum bu nedenle dolayi baze cumleleri bilmiyorum... kusuruma bakmayon lutfen..

"Bu yil yariladiğimizdan tamamen kurtulucağiz"

Nedemek bu?

Ben şöyle anladım ; bu yıl yarıladığı tam halledemediği bir iş var ve en sonunda halledecek o işi bitecek kurtulacak yani.

Kimden geldi bu mesaj, patrondan falan mı? Eğer öyleyse yarısına geldikleri bir işin bu yıl tamamını bitirecekleri gibi bir anlama geliyordur muhtemelen.

Degerli hanimlar iyiki sizin gibi akkili bayanlar var bu sitede
..cok tessekur ederim gercekten.. Allah razi olsun hepinizden

Yarılamak diye bir tabir var evet, bir işin ortasına gelmek gibi düşünün. 100 km bir yol var ve 50 km'sini gittiniz, "yolu yarıladım" dersiniz.

Bilale anlatır gibi anlattım yalnız

Yarilamak" yani boyle bisey varmi Turkce olarak?

Ay doğrumu bilmişiz sonra yaz merak ettim vallahi

Canim ya hahah sagol.. Affedersin biraz sacma olucak fakat Burc yorumunda okudum.. Allah allah dedim nedir bu? Yaraladigi derken acaba birini yargilamak mi deniliyor dusundum hahaha

Kimden geldi bu mesaj, patrondan falan mı? Eğer öyleyse yarısına geldikleri bir işin bu yıl tamamını bitirecekleri gibi bir anlama geliyordur muhtemelen.

Canim benim.cok tsk ederim yardiminiz icin.. cok sacma olucak belki fakat burc yorumunda okudum.. ama ben birini yargilamak diye anladim.. cok tsk ederim sizin gibi akkili bayanlar olducu icin ve bana yardimco oldunuz icin

Canim benim.cok tsk ederim yardiminiz icin.. cok sacma olucak belki fakat burc yorumunda okudum.. ama ben birini yargilamak diye anladim.. cok tsk ederim sizin gibi akkili bayanlar olducu icin ve bana yardimco oldunuz icin

Haa ehehe yok canım neden saçma olsun? Başladığınız ve yarısına geldiğiniz bir işten bu yıl kurtulacakmışsınız, ne güzel tutar umarım. :)

Yarılamak diye bir tabir var evet, bir işin ortasına gelmek gibi düşünün. 100 km bir yol var ve 50 km'sini gittiniz, "yolu yarıladım" dersiniz.

Bilale anlatır gibi anlattım yalnız

Canim cok.tsk.ederim. ellerinize saglik..

Sacma.olucak fakat burc yorumunda okudum.yargiladigimizdan tamamen kurtulucaz hem.is anamlda hem duygusal anlamda..." peki yarim kalan duygusal.acidan demek istedikleri nelerdir acaba inanmamak laz tabi ama bazen hos oluyor okumak

Haa ehehe yok canım neden saçma olsun? Başladığınız ve yarısına geldiğiniz bir işten bu yıl kurtulacakmışsınız, ne güzel tutar umarım. :)
Ay canim herkeze dilerim bunu inshaAllah

Ama hem is hem duygusal.acidan yargiladigimizdan tamamen kurtulucaz derken duygusal acidan nedemek istiyolar?
Yarim.kalan duygu mu demek isteniliyor acaba

Ay canim herkeze dilerim bunu inshaAllah

Ama hem is hem duygusal.acidan yargiladigimizdan tamamen kurtulucaz derken duygusal acidan nedemek istiyolar?
Yarim.kalan duygu mu demek isteniliyor acaba

Olabilir, arada kaldığınız, platonik olduğunuz bir aşk sonuçlanacak olabilir. İlişkiniz varsa ve tartışmalar yaşıyorsanız tamam mı devam mı anlamında ilişkinin sonucu belli olacak olabilir. Durumunuza göre her yöne çekilebilecek bir cümle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…