- 24 Aralık 2014
- 5.264
- 7.053
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Babanne geldiği gibi gitsin. Baban içinde geçmiş olsun buradada korona çok fazla burda olsa kapmama ihtimali dahamı yüksekBabam yaklaşık 12 13 yıldan beri yurtdışına iş için gider gelir Türkiye de bir firmaya bağlı montaj ekibinde firma nereye yollarsa oraya gidiyorlar mobilya montajı yapmak için yılın 3 4 ayı orada sonra gelir 2 3 ay burada kalır firma ihale alır sonra yine çağırır işi o şekilde biz alıştık artık hasretlik zor gelse de ekmek parası işte şu an kardeşim için birikim yapmak için gitti.Gitme baba paranın gözü kör olsun ortalık karışık virüs var dedik ağustos ayıydı bu derece değil diye gitti. Neyse şu an babacım gittiği ülkede corona kapmış ne yazık ki ciğerlerine inmiş buzlanma varmış hastanede yatıyormuşGörüntülü konuşuyoruz öksürmekten mahvoluyor içimiz parçalanıyor.Annem yalnız yaşıyor ona destek olmak için yanına geldim babaannem babamın haberini duyar duymaz artık nasıl geldi bilmem başka bir şey olsa bacağım ağrıyor der gelmez yanımıza ışınlandı başladı anneme saydırmaya oğlumu sen yolladın senin yüzünden gitti oralarda ölüyor oğlumun sebebi olacaksın ona bir şey olursa sorarım sana kadın değil misin yollamasaydın kocanı diye bağırdı çağırdı asla sakinleşmedi bebek var korkacak diyerek ben sakinleştirdim bebeğimi ilk defa gördü sinirden ona bile bakmadı normalde babamı hiç umursamaz evlat ayırır şimdi kıymete bindi annem çok üzgün gerçekten suçlu muyum diye kendini sorguluyor sizce suçlu mu nasıl teselli edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?