Bu da annemin kv konusu 🙄

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.264
7.053
398
Babam yaklaşık 12 13 yıldan beri yurtdışına iş için gider gelir Türkiye de bir firmaya bağlı montaj ekibinde firma nereye yollarsa oraya gidiyorlar mobilya montajı yapmak için yılın 3 4 ayı orada sonra gelir 2 3 ay burada kalır firma ihale alır sonra yine çağırır işi o şekilde biz alıştık artık hasretlik zor gelse de ekmek parası işte şu an kardeşim için birikim yapmak için gitti.Gitme baba paranın gözü kör olsun ortalık karışık virüs var dedik ağustos ayıydı bu derece değil diye gitti. Neyse şu an babacım gittiği ülkede corona kapmış ne yazık ki ciğerlerine inmiş buzlanma varmış hastanede yatıyormuş 😓Görüntülü konuşuyoruz öksürmekten mahvoluyor içimiz parçalanıyor.Annem yalnız yaşıyor ona destek olmak için yanına geldim babaannem babamın haberini duyar duymaz artık nasıl geldi bilmem başka bir şey olsa bacağım ağrıyor der gelmez yanımıza ışınlandı başladı anneme saydırmaya oğlumu sen yolladın senin yüzünden gitti oralarda ölüyor oğlumun sebebi olacaksın ona bir şey olursa sorarım sana kadın değil misin yollamasaydın kocanı diye bağırdı çağırdı asla sakinleşmedi bebek var korkacak diyerek ben sakinleştirdim bebeğimi ilk defa gördü sinirden ona bile bakmadı normalde babamı hiç umursamaz evlat ayırır şimdi kıymete bindi annem çok üzgün gerçekten suçlu muyum diye kendini sorguluyor sizce suçlu mu 😓nasıl teselli edebilirim

Geçmiş olsun babanıza, inşallah atlatir tez zamanda.

Babanız yurtdışına gitmeseydi de kapabilirdi virüsü, sanki burada yok mu?

Şuan uzakta olması ekstra üzücü olabilir ama babanız kendi gitmek istemiş sonuçta, annenizin bir suçu yok.

Annenize iyilik yapmak istiyorsaniz evine gönderin bir şekilde babaannenizi. Birde onunla uğraşmayın.

Babaannenize ‘sende korona kapmadan git evine’ diyin ve ekleyin; sonra onu da bizden bilirsin diye. Annem zaten üzgün sende tuz biber olma. Kim ister ki kocası hasta olsun. Üzgün olabilir babaneniz ama annenizi töhmet altında bırakması hiç hoş olmamış. Allahtan acil şifalar diliyorum babacığınıza.

Çok geçmiş olsun, umarim çabucak iyileşir babanız.
Babaannenizi biran önce evine gönderin. Corona var sende hastalanırsın buralarda deyin. Bence vicdan azabından dolayı bu kadar agresif davranıyor

Öncelikle geçmiş olmuşsun babanız inşAllah tez vakitte iyileşir, iyi haberlerini alırsınız.

Babanneye gelince gönderebiliyorsanız gönderin çünkü kaldığı süre boyunca annenize psikolojik olarak zarar verecek. Zaten bir hastalık yada kötü başka bir şey olana kadar umurlarında olmaz ama bir hastalıkta sen bu hale getirdin derler. Bana hiç yabancı gelmedi söyledikleri.

Annenize destek olun, onun bir suçu yok babannenin söyledikleri ona bu şekilde düşündürüyor.

Yasli kadin tabii ki evladi hasta oldugu icin isinlanacak evinize..biraz hurmet edin yasina..sakinlestirin.

Babanıza acil şifalar dilerim. 😔

Öncelikle annenizin elbette hiçbir suçu falan yok. Ona bakarsak babanneniz de annesi sonuçta “sütümü helal etmem” diyip yasaklasaymış. 🙄

Yetişkin insan, ekmek parasını kazanmaya çalışıyor, kolay mı bu işler?

Neden bağırdığını son paragrafda yazmışsınız aslında. Şimdiye kadar evlat ayırmış, umursamamış, hiç gitmez sanmış. Kaybetmekten korkunca da pişmanlıktan nereye saldıracağını şaşırmış. Emin olun iki gün sonra Allah korusun bebeğinize birşey olsa, yüzüne bakmadığı bebek için size çemkirir.

Babanneyi tekrar sakinleştirmeye çalışın, işe yaramıyorsa bir bahaneyle evine gitsin.

Babanız yetişkin bir birey. Gitmek de gitmemek de onun tercihi. Burada kalsa belki burada da korona olabilirdi. Şu saatten sonra kendinizi üzmenin babanıza faydası yok. Geçmiş olsun.

hayır babanne niye geldi annenizin yanına anlamadım? onun orda olmasının kime ne faydası var?gönderin gitsin evine..babanıza çok geçmiş olsun bir an evvel sağlığına kavuşur umarım

Babanıza geçmiş olsun.

Ama annem söz konusu olduğunda karşımdakini hiç tanımam.

Böyle bir durumda olsam kolundan tutup evine gönderirdim. Kırmadan, kibarca... ama gitmek istemezse de zorla götürürdüm.

Kimse kimsenin kum torbası değil.

Anne kaç yaşında, KV kaç yaşında ?? Konu sahibesi çocuklu evli barklı bir insan, eee annesi de 50-60 civarı olsa babaanne dirgen gibi ölmez de gelir basa bela olur dedim içimden. Böyle yaşlılar ölmez de anca ona buna saydırır. Konuya gelince zaten gitme demişsiniz, adam da babasının keyfine değil ekmek parasına gitmiş. Baba da pişmandır eminim, siz de üzgünsünüz KV dırdırı çekecek kafada değildir eminim anne atın evden gitsin. babaya acil şifalar

Babam yaklaşık 12 13 yıldan beri yurtdışına iş için gider gelir Türkiye de bir firmaya bağlı montaj ekibinde firma nereye yollarsa oraya gidiyorlar mobilya montajı yapmak için yılın 3 4 ayı orada sonra gelir 2 3 ay burada kalır firma ihale alır sonra yine çağırır işi o şekilde biz alıştık artık hasretlik zor gelse de ekmek parası işte şu an kardeşim için birikim yapmak için gitti.Gitme baba paranın gözü kör olsun ortalık karışık virüs var dedik ağustos ayıydı bu derece değil diye gitti. Neyse şu an babacım gittiği ülkede corona kapmış ne yazık ki ciğerlerine inmiş buzlanma varmış hastanede yatıyormuş 😓Görüntülü konuşuyoruz öksürmekten mahvoluyor içimiz parçalanıyor.Annem yalnız yaşıyor ona destek olmak için yanına geldim babaannem babamın haberini duyar duymaz artık nasıl geldi bilmem başka bir şey olsa bacağım ağrıyor der gelmez yanımıza ışınlandı başladı anneme saydırmaya oğlumu sen yolladın senin yüzünden gitti oralarda ölüyor oğlumun sebebi olacaksın ona bir şey olursa sorarım sana kadın değil misin yollamasaydın kocanı diye bağırdı çağırdı asla sakinleşmedi bebek var korkacak diyerek ben sakinleştirdim bebeğimi ilk defa gördü sinirden ona bile bakmadı normalde babamı hiç umursamaz evlat ayırır şimdi kıymete bindi annem çok üzgün gerçekten suçlu muyum diye kendini sorguluyor sizce suçlu mu 😓nasıl teselli edebilirim
Babanne geldiği gibi gitsin. Baban içinde geçmiş olsun buradada korona çok fazla burda olsa kapmama ihtimali dahamı yüksek

Back
X