Aşılama BU DA BENİM AŞILAMA GÜNLÜĞÜM...!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yeni gördüm mesajını.çok üzüldüm adet olmana.inşallah bir sonraki denemede başarılı olursun.şimdi ne durumdasın.yeniden başladın mı ilaçlara
Yok cnm başlamadım birdaha aşılama yaptırmam heralde , bir doktor bana laporoskopi önermişti, daha önce kürtaj olduğum için , önümüzdeki ay laporoskopi olucam, ondan sonra kısmet bakalım.Sen naptın?

Kızlar bende 2. aşılamamı yaptırcam bu ay yada önümüzdeki ay . Bu ay adetim gecikirse şehir dışına çıkmam gerektiği için yapamayacağım.

Yok cnm başlamadım birdaha aşılama yaptırmam heralde , bir doktor bana laporoskopi önermişti, daha önce kürtaj olduğum için , önümüzdeki ay laporoskopi olucam, ondan sonra kısmet bakalım.Sen naptın?
bende bayramdan sonra adet olucam canım.ve o adette inşallah başlıyorum aşılama için.doktorumla konuşup anlaştık.sen ne yaptın oldun mu laparoskopi ??

Kızlar bende 2. aşılamamı yaptırcam bu ay yada önümüzdeki ay . Bu ay adetim gecikirse şehir dışına çıkmam gerektiği için yapamayacağım.
başarılar arkadaşım.inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz :KK68:

bende bayramdan sonra adet olucam canım.ve o adette inşallah başlıyorum aşılama için.doktorumla konuşup anlaştık.sen ne yaptın oldun mu laparoskopi ??
Evet oldum , su anda evde dinleniyorum, tüplerde ve rahimde yapışıklıklar varmış ,doktorum iyiki de yapmışız dedi bir ay bekleyip çalışmaya devam edicez :) bakalın hayırlısı .Senin için de inşallah hayırlısı olur cnm dualarım seninle :)

Sanırım hamilesiniz.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İlk aşılamadan sonra mı hamile kaldınız.Belirtiler nelerdi.
Tesekkur ederim.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.kurban bayraminin ardindan asilama olacaktim ama kendiliginden hamile kalmisim :KK16: cok sukur rabbime.siz asilama mi deniyorsunuz ?

Tesekkur ederim.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.kurban bayraminin ardindan asilama olacaktim ama kendiliginden hamile kalmisim :KK16: cok sukur rabbime.siz asilama mi deniyorsunuz ?
evet perşembe günü ilk aşılamamı oldum.Beklemedeyim şimdi.

Back
X