Bu da benim aşk hikayem..

Bir çok hatasına rağmen hala sevmek..Doğru mu?

• Aptallık

OY: 6 100,0%
  • Sevmek güzel şey

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
18 yasindasin. Bunda aglarsin unutursun. Baskasi olur bu baska dersin. Ondada aglarsin onuda unutursun. Vakto zamani geldiginde gercek asik olursun. Daha once kim vardi kim yoktu aklina bile gelmez. O sevdiginin aski sevgisi herkesi herseyi unutturur.
Merak etme cok ustune durma. Gelip gecicim.. yasin cok genc oldugundan bunlar olasi seyler. Yani gelip gecici birilerinicin cok hirpalama kendini.
Cok az sayida insan cocukluk aski ile evlenir yada gencken senin yaslarinda tanistigi kisi ile evlenen.

Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Umarım aklımdan tez zamanda çıkar.Çok zor çünkü sevdiğim birinden kolay vazgeçemiyorum.

Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Umarım aklımdan tez zamanda çıkar.Çok zor çünkü sevdiğim birinden kolay vazgeçemiyorum.
Olur tabi okadar. Kimse oynaya oynaya sevine sevine ayrilmaz ama inan gecici. Bir zaman sonra arkaya baktiginda uzukdugun gunler icin kendine kizacaksin. Bu hep boyle oldu. Gereken kisiyi sevdiginde kiziyorsun kendine bosuna sumuk salya aglamissim diye. Hicte gerek yokmus dersin. Bunlari bil ona gore aman unutcam nasilsa diyip uzulme.aslinda sevgiliden ayrilinca insan buyuk boskuga dusuyor yuzden uzuluyor. Bi anda sevgi alaka kesiliyor bi anda artik konusacak sevginsozleri sar ettigin ve duydugun cumeleler yok oluyor. Bosluk oluyor. O yuzden uzuluyor insan ama sevdiğinden üzülüyor saniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…