Selenais Kelepceliyim ben sana Kayıtlı Üye 24 Kasım 2006 1.284 6 158 A.B.D. 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #21 off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =)
off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =)
truf Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 3.236 8 116 41 Diğer 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #22 süpppppperrr
Zengin Ama Mutlu Nirvana Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 6.552 8.044 773 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #23 Çok etkilendimm ya inşallah darısı başımaa bi gun banada böle yapar :))
lotika Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2009 174 1 96 Adana 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #24 Selenais .!.: off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =) Genişletmek için tıkla... :roflol: hahaha çok iyi ya bayıldım yorumuna
Selenais .!.: off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =) Genişletmek için tıkla... :roflol: hahaha çok iyi ya bayıldım yorumuna
sakardeniz işten çıkan ev hanımı Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 3.554 22 358 Afyon 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #25 hmmm iyi fikir. bazen ben de yapıyorum aşkitoma sürpriz,hep beklemek olmaz. o yapmasa bile ben yapıp kendim de o coşkuyu yaşıyorum.evlenince yaparım, iyi fikirde benimkinin adı çok uzun yakarım her tarafı :)) ben de baş harflerimizi yazarım...
hmmm iyi fikir. bazen ben de yapıyorum aşkitoma sürpriz,hep beklemek olmaz. o yapmasa bile ben yapıp kendim de o coşkuyu yaşıyorum.evlenince yaparım, iyi fikirde benimkinin adı çok uzun yakarım her tarafı :)) ben de baş harflerimizi yazarım...
pisisik herkes kendini bilicek! Kayıtlı Üye 7 Şubat 2008 530 3 316 39 İstanbul 28 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pisisik #26 Selenais .!.: off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =) Genişletmek için tıkla... hersey gonlunce olsun ıns.:kedi:
Selenais .!.: off romantizm asilanabilse keske insanin kanina, benimkine kac litre eklemek gerekirdi bilmem ama parasi neyse verirdim valla. Allah mutlu etsin sizi ömür boyu =) Genişletmek için tıkla... hersey gonlunce olsun ıns.:kedi: