- Konu Sahibi elmali_turtam
-
onun dışında gayet hoş görünüyo canım gile güle kullan
derya baykala benzemiş burun ve yüz yapın yandan canım.. benimde kemerli burnum ama ben seviyorum burnumu daha karakteristik geliyo bana... yapada eyvallah tabi herkesin tercihi...
canım kusura bakma ama bence yapay duruo
yalan söylemek istemedim
niyetim seni üzmek degil ama
estetik oldugu cok belli
estetik olupta naturel duran burunlar da cok..
aaaaaaaaaa bence çok güzel duruyo... en sevdiğim burunlardan biri derya baykalın burnu... ona benzio aynı... hatta yan profilin alnın falanda çok benzio... dikkat et bak sende benzetçen kendini heheheh:) dedim gibi benimde kemerli ama ben seviyorum burnumu estetiğede karşıyım..boşver sen güzel hissediyosan öledir kime ne :)
bu sdc bi yönden çekilmiş bi resim kesin bişii sölenemez belki ama benim bi arkdaşımda olmuştu hemen hemen seninki gibi olmuştu asıl bu tip burunların ameliyat olduğunun anlaşılması zor oluyo özellikle tam oturduktan sonra oysa dier yapılı burunlar çok daha anlaşılır oluo nerdeyse ameliatta neler yapıldıını söliebiliosun . küçük ve sevimli bi burun yüzüne gitmiş önceki halini bilseydim daha rahat yorum yapabilirdim . mesela benim yüzümde bu burun ufak kalır ama sana olmuş. güle güle kullan
harika olmuş tam istediğim gibi küçük hafif kalkık
canım kusura bakma ama bence yapay duruo
yalan söylemek istemedim
niyetim seni üzmek degil ama
estetik oldugu cok belli
estetik olupta naturel duran burunlar da cok..
doktorunuzun adını verirmisiniz lütfen. reklama girmez merak etmeyin sadece kafadan elicem ....
Katılıyorum...
yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şeysebebini öğrenebilr miyim:)
yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?