Bu da benim Burnum :)

derya baykala benzemiş burun ve yüz yapın yandan canım.. benimde kemerli burnum ama ben seviyorum burnumu daha karakteristik geliyo bana... yapada eyvallah tabi herkesin tercihi...

derya baykala benzemiş burun ve yüz yapın yandan canım.. benimde kemerli burnum ama ben seviyorum burnumu daha karakteristik geliyo bana... yapada eyvallah tabi herkesin tercihi...

teşekkür ediyorum. tabi sağlık sorunun yoksa aynaya baktığında kendini böyle daha güzel daha mutlu buluyorsan hiç gereği yok. a.s.

canım kusura bakma ama bence yapay duruo
yalan söylemek istemedim
niyetim seni üzmek degil ama
estetik oldugu cok belli
estetik olupta naturel duran burunlar da cok..

canım kusura bakma ama bence yapay duruo
yalan söylemek istemedim
niyetim seni üzmek degil ama
estetik oldugu cok belli
estetik olupta naturel duran burunlar da cok..

ameliyat olalı 14 ay oluyor yapay duruyor diyen tek kişisin.yakından görenler çok doğal olduğunu söylüyor bende aynı fikirdeyim. bu senin görüşün saygı duyarım.
ben gelen yorumlara üzülücek biri değilim olsaydım zaten fotomu koymazdım. kendime ve burnuma güvendiğim için koydum.hihoyyyt
ilgilenip yorum yazdığın için çok teşekkür ediyorum a.s.

arkadasım kusura bakma ama daha dogal olabilirdi bencede.nacizane gorusum bu.sende yorumları bekledigin icin koymussun fotoyu zaten. sen begeniosan sorun yok

aaaaaaaaaa bence çok güzel duruyo... en sevdiğim burunlardan biri derya baykalın burnu... ona benzio aynı... hatta yan profilin alnın falanda çok benzio... dikkat et bak sende benzetçen kendini heheheh:) dedim gibi benimde kemerli ama ben seviyorum burnumu estetiğede karşıyım..boşver sen güzel hissediyosan öledir kime ne :)

ayy çok teşekkür ediyorummm :) hihoyyyta.s.a.s.

bu sdc bi yönden çekilmiş bi resim kesin bişii sölenemez belki ama benim bi arkdaşımda olmuştu hemen hemen seninki gibi olmuştu asıl bu tip burunların ameliyat olduğunun anlaşılması zor oluyo özellikle tam oturduktan sonra oysa dier yapılı burunlar çok daha anlaşılır oluo nerdeyse ameliatta neler yapıldıını söliebiliosun . küçük ve sevimli bi burun yüzüne gitmiş önceki halini bilseydim daha rahat yorum yapabilirdim . mesela benim yüzümde bu burun ufak kalır ama sana olmuş. güle güle kullan

teşekkür ediyorum.a.s.

Son düzenleme:
bi farklılık var ama çözemedim..amaaa kötü bi burun diyemem tabiki..zaman geçtikce tam oturur yüzüne daha iyi olur..güle güle kullannn cnm...

sebebini öğrenebilr miyim:)
yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şey

kusura bakmayın,hanımefendi. güzel olan şeye taş atmak gibi bir ,amacım, olmadı ve olamaz da... burası özgür bir platform. ve ben düşüncemi söylüyorum....buraya beğenende yazar beğenmeyende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…