Bu da benim Burnum :)

elma sirkesi geciriyo muu? bi yasıma daha girdim iyi oldu ögrendigim :)

pamuğa biraz elma sirkesi damlatıp sivilcenin üstünde biraz tutarsan faydası oluyor.suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi döküp yüzünüde yıkayabilrsin. konunun çok dışına çıktık ya gerçi bi konuda yok yaa :)) öpüldünüz kızlar

gercekten konu dısı oldu ama olsun herkese faydası olur yanee, tsk ederimm bu arada, görüsürüzz...

nazara inanırım. burnumda sivilce çıktı. bunun için fotoğraflarımı kaldırıyorum. olumlu ya da olumsuz yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)

masallah diyerek baslamak istedim nazar degdigi icin :) ben ne yazikki resmini goremedim ama cok yakinda kendimde burun ameliyati olucam ve hala kesin bi karar veremedim hangi doktora yaptiricami aklimda 2-3 isim var toplamda 12 doktora gittim . nefes sorunuda oldugu icin biraz ince eleyip slk dokumaya calisiyorum . yorumlarin bi kacini okudum ve genelde guzel seyler yazilmis sende sonuctan memnun oldugun icin merak ettim acaba hangi doktora yaptirdin ? eger doktor ismini soylersen cok sevinirim cok tesekkurler .

çok teşekkür ediyorum :) ben dr. yusuf can a ameliyat oldum.benim sağlık sorunum olmasaydı estetik olmayı hiç düşünmüyordum öncelikle çok rahat nefes alıp veriyorum ve burnumdan da çok memnunum:) çok dr la görüşmüşsün kafan iyice karışmıştır. eminim bu dolaştığın dr ların içinde dr. yusuf can yok. eğer olsaydı mutlaka ameliyat olur başka bi dr a da danışmak zorunda kalmazdın. ben görüp tanışmanı isterim hem ne kaybedersin ki ?
sağlıklı günler dilerim :)a.s.

Son düzenleme:
kızlar eski resimlerimi ekledim ama kısa bir sure sonra profilimi özelleştiricem ve yanlızca arkadaslarımın görmesine izin vericem yasadıgım can sıkıcı bir durum nedeniyle.oyuzden eger giremesseniz önce arkadaslık göndermeniz gerekicek haber veriyim dedim

Bi kişi neden elerki doktoru ? demekki burnun modelini beğenmemişim.

bencede burnun çok güzel olmus canımmmmm harikaaaaaa

çok teşekkür ediyorum :) burun ameliyatımın üzerinden tam 2.5 sene geçmesine rağmen hala böyle güzel sözler duymak çok mutlu ediyor beni. tek bir ameliyatla düşme çöküntü olmadan nefes alıp vermekte hiç bi problem de yaşamadım. :teytey:

cok güzel olmus burnun.

.acaba eskiden de zaten cok büyük degilmiydi burnun? yani bu kadar kücültemesler cok fazla büyük bi burunu diye düsünüyorum...????

cok güzel olmus burnun.

.acaba eskiden de zaten cok büyük degilmiydi burnun? yani bu kadar kücültemesler cok fazla büyük bi burunu diye düsünüyorum...????

teşekkür ediyorum. evet eskidende büyük kemerli bi burnum yoktu. aksine boksör burnu diye tabir edilen yayvan bi burnum vardı. burun ucumu toparladı üst kısmı tamamen baştan yarattı diyebilrim :)

cnmm ya baştan okudumda topiği amma olay olmuş burnun..burdaki profl resminden gayt güzel görünüo..başka resim koyarsan sevinrm çok merak ettm cnm ya..

cnmm ya baştan okudumda topiği amma olay olmuş burnun..burdaki profl resminden gayt güzel görünüo..başka resim koyarsan sevinrm çok merak ettm cnm ya..

bi doktorun hastası beni burda tanıyor belkide doktorun kendisidir yazan bilmiyorum çekememezlik mi diyim ya da burnumu gerçekten güzel bulmadıkları için mi bilmiyorum ama yaptıkları yorumlar bana samimi gelmediği için böyle olaylar oldu. dr. yusuf can a ameliyat olan biri olarak yazıyorum buraya sadece ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olabilmek için başkada hiçbir amacım yok olmadıda. teşekkür ediyorum. buraya foto eklemiyorum dilersen mail adresini özelden gönder mail atıyım :)

bence de öyle bişey olsa gerek cnm..sen mutluysan burnundan gerisi hikaye..insan aynaya bakınca mutlu oluosa olay bitio..ben de şuan öyleym..umarm böle devam eder..mailimi yolluorm cnm çok merak ettm :) sevgiler..

bu arada dr un kendisi neden yapsın anlayamadım?? aranız mı bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…