- Konu Sahibi elmali_turtam
-
elma sirkesi geciriyo muu? bi yasıma daha girdimiyi oldu ögrendigim :)
pamuğa biraz elma sirkesi damlatıp sivilcenin üstünde biraz tutarsan faydası oluyor.suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi döküp yüzünüde yıkayabilrsin. konunun çok dışına çıktık ya gerçi bi konuda yok yaa :)) öpüldünüz kızlar
nazara inanırım. burnumda sivilce çıktı. bunun için fotoğraflarımı kaldırıyorum. olumlu ya da olumsuz yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)
masallah diyerek baslamak istedim nazar degdigi icin :) ben ne yazikki resmini goremedim ama cok yakinda kendimde burun ameliyati olucam ve hala kesin bi karar veremedim hangi doktora yaptiricami aklimda 2-3 isim var toplamda 12 doktora gittim . nefes sorunuda oldugu icin biraz ince eleyip slk dokumaya calisiyorum . yorumlarin bi kacini okudum ve genelde guzel seyler yazilmis sende sonuctan memnun oldugun icin merak ettim acaba hangi doktora yaptirdin ? eger doktor ismini soylersen cok sevinirim cok tesekkurler .
Merhaba,
Tabiki eleme hakkına sahipsiniz ama merak ettim neden eleyeceksiniz ? Eleştiri yaparken şu şu şu sebeplerden dolayı bu cerrahi çalışma benim hoşuma gitmedi demenizi tercih ederdim. Yoksa kafadan elerdim yorumunuzu ne yapıcı yorum ne de eleştiri olarak kabul etmiyorum. Bu bölümde ki amaç eksileri artıları göstermektir. Kurumları, doktorları kötülemek değil. Eksileri gösterirken de hakaret etmemeye özen göstermenizi rica ediyorum.
cnm hangi doktora yaptirdin masallah findik gibi burun olmus
bencede burnun çok güzel olmus canımmmmm harikaaaaaa
cok güzel olmus burnun.
.acaba eskiden de zaten cok büyük degilmiydi burnun? yani bu kadar kücültemesler cok fazla büyük bi burunu diye düsünüyorum...????
valla bu resimdeki sensen gayet de hoşşş çok güzell
cnmm ya baştan okudumda topiği amma olay olmuş burnun..burdaki profl resminden gayt güzel görünüo..başka resim koyarsan sevinrm çok merak ettm cnm ya..
bu arada dr un kendisi neden yapsın anlayamadım?? aranız mı bozukbi doktorun hastası beni burda tanıyor belkide doktorun kendisidir yazan bilmiyorum çekememezlik mi diyim ya da burnumu gerçekten güzel bulmadıkları için mi bilmiyorum ama yaptıkları yorumlar bana samimi gelmediği için böyle olaylar oldu. dr. yusuf can a ameliyat olan biri olarak yazıyorum buraya sadece ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olabilmek için başkada hiçbir amacım yok olmadıda. teşekkür ediyorum. buraya foto eklemiyorum dilersen mail adresini özelden gönder mail atıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?