- 26 Eylül 2007
- 1.814
- 7
- 156
- Konu Sahibi elmali_turtam
-
çok doğal bulmadığımı belirtmek isterim.Tercih meselesi tabi .Güle güle kullanın ..Ayrıca doktor ismi vermek yasak değil forumda dikkatinizi çekerim.Sadece doktor asistanlarının reklam yapması yasak..:1closedeyes:
demothy, ben bu forumda hiç kimsenin durduk yere bir doktoru karaladığına inanmıyorum canım. herkes büyük umutlarla ameliyat oluyor ama maalesef sonuç sizlerinki gibi başarılı olmayabiliyor. ve ben burunları güzel olanlardan çok burnu kötü olmuş kişilerinin doktorları hakkındaki yazıları daha fazla önemsiyorum. çok ünlü bir doktor röportajında şöyle demiş, bu seviyey gelene kadar 400 burun mahvettiğim olmuştur demişti. yani herhangi bir doktorun kötü bir burun ameliyatı yapmış olması demek onun kötü beceriksiz bir doktor olduğunu değil sadece yaşından dolayı tecrübesiz olduğunu gösterir. senin burnunda harikalar yaratmış bir doktor başka bir burunda kusurlar bırakmış olabilir o yüzden de çekemeyenler anten taksın gibi sözlerle burun ameliyatından umduğunu bulamamış zaten psikolojisi çökük insanları iyice kötü hale sokuyorsun. sence hangi hasta bir doktoru çekemez ya da niye çekemesin ki? bence gösterdiğin tutum çok yanlış.
çok doğal bulmadığımı belirtmek isterim.Tercih meselesi tabi .Güle güle kullanın ..Ayrıca doktor ismi vermek yasak değil forumda dikkatinizi çekerim.Sadece doktor asistanlarının reklam yapması yasak..:1closedeyes:
canım yüzüne çok yakışmış doktorunun ellerine sağlık güle güle kullankaydirigubbakcemile5 çok şeker bi yüz ifadesi vermiş sana canım kiba.s.
Güle güle kullanın öncelikle yeni burnunuzu.
Fotoğraftan mı bilemeyeceğim,ama bir yapaylık var.Burun ucu ve kavisi bana bu hissi verdi.
yaw canım ne çok olay oldu senin bu burun... güzel şeye taş atan çok olur boşver gül geç... hey allam dr elicem falan... iğrenç burun ameliyatı görmemiş bunlar hiç galiba... valla tek bir ameliyatla yaptılarsa bu burnu.. ben o dr u alnından öperim... tv leri çıkar reklamını bile yaparım lolsırnaşık şey
demothy cim yorumun için tşkr ediyorum. zahmet etmişsin :)
ben yasak olduğunu söylemedim zaten reklam yapmak istemediğimi belirttim. bi kere yazmaya kalktım bazı saygısız kişilerden tepki aldığım için yazma gereği duymuyorum. ki dr u mu da sen zaten biliyorsun.
amacım reklam yapmak deil kk uzun zamandır takip ediyorum burun ameliyatı olmuş biri olarakda fotoğrafı mı koydum. beğenmiyorsan rahatsız oluyorsan da girip benimle muhattap olmazsın olur biter.ben rahatsız oluyorum böyle fotoğrafımın altında gergin bi konuşma da istemiyorum.
yorumuna saygı duyarım beğenmek zorunda deilsin tekrar çok teşekkür ediyorum.
elmalı turta, konunuzda gergin bir konuşma olsun istemiyorsanız,yukardaki arkadaşı da uyarmalısınız..o yazı resmen olumsuz görüş beyan edenlere karşı yazılmış bir yazıdır. ve ortamı geren o ifadeyi görmemekte, mümkün değildir...o yazı beni çok rahatsız etti. çünkü,bizi güzel olan şeye taş atmakla, suçlayan ve bunu bilhassa yaptığımızı ima eden bir yorumla karşılaştım..... .
ha bu arada ,bu bölüme ilk kez yorum yazdım.genelde bakmazdım. ama, bununla karşılaştım...
neyse,burnunuzu güle güle kullanın... önemli olan sizin beğenmeniz.
doktorunuzun adını verirmisiniz lütfen. reklama girmez merak etmeyin sadece kafadan elicem ....
sebebini öğrenebilr miyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?