Bu da benim derdim :(

Mesajlarda bulamadim sikayet et butonunu.
Sikayet etmek istedim ama edemedim.
Nasil sikayet edebilirim diger uyeler farkina varmamismi acaba?
Hep jinokoloji bolumune yazmis durmus herkesede ozel mesaj attim oraya bak canim yardimci olurum ben sana gibi seyler soylemis...
eger erkek oldugundan supheliysen ki hemen mail filan vermis,
gönderdigi özel mesajin assagi sol kosede ucgen icinde unlem isareti var aktarin yaninda ona tikla sikayet et...:34:

valla bende şöyle düşündüm konuyu acan erkek eşide v ajili oldugu için bu durumu yazmıs en somnundada ben karım için yazıyorum diyecek sandım..:53:

bişey merak ettim sakın yargılanıyormuyum diye düşünmeyin..kimse kimseyi yargılayamaz herkesin hayatı kendine..
siz yabancı değilsiniz müslüman bi kadınsınız diye algıladm..
yabancı bi erkeklede evlenebilirsiniz ona da sözüm yok fakat , hiç düşünmedinizmi sünnetsiz bir erkekle cinsellik nasıl olur..
bebek sahibi olunurmu..
kızlar yanlıs anlamayın ben herseyi çok arastırmaya bakarım netten..nebiliyim :S

Canim bir cok kisi cikti karsima Turk musluman ama hic biri bana gore degildi omrumu paylasacagim bazi seyleri goze alabilecegim.
Guvenemedim karsima cikan kisilere...Maddiyata yada dis gorunuse bakan bir tip degilim.
Hep siradan mazmut bir hayal duslemistim.
Ilk defa birinin beni yurekten icten sevdigini hissettim benim icin mucadele verdi.
Tam istedigim gibiydi ruh ikizi gibiyiz adeta ben degil sadece ailem de cok seviyor.
Konusmasi gulusu yok mu beni bitiriyor.
4 yil flort donemimiz oldu cok ayri kaldik kac yil ama birbirimizden kopmadik.
Sacma kavgalar yapmadik ben onemliydim onun icin.
Bu karari ben aldim evliligi zaten o hazirdi.
Oyleki evimizde birbirimizin dinine karsi saygiliyiz.
Gecenlerde dua ediyordum o anlamadi dua ettigimi gormedi konusmaya devam etti bende dedim dua ediyorum diye.
Kac kere ozur diledi anlatamam.
Bir yere gidecek oluruz isimiz olur dua et karicim duasiz cikmayalim senin dualarin kabul olur dedi...
Oyleki Turkleri bu denli seven biri daha gormedim ben omru hayatimda oyle saygili ki 4 yil boyunca hic bir yanlisi olmadi esimin.
Musluman erkekler diyoruzda neler yapiyorlar canim ne aldatmalar kac kadinla birlikte olmalar.
Onemli olan icteki temizlik ictenlik sadakat degilmidir.
Birbirine saygi degilmidir.
Kac musluman erkek gordum kitaba kurana kufur eden. (Tovbe hasa)
Biz bile dini anlamda kavgalar yasarken kendi ulkemizde esimin bu tutumu oyle mutlu ediyor ki beni...
Yani sen bu dindensin ben bundan dersek ayirim yoluna girersek bu daha buyuk gunaha girmezmi irkcilik sayilmaz mi.
Onemli olan insana insan oldugu icin deger vermek degilmidir.
Dinine diline irkina bakmaksizin insan oldugunu esit oldugumuzu kabul etmek degilmidir.
Simdi bazi kisiler sen esini cok ovdun felan gibi imalarda bulunacak biliyorum..
Bile bile de yazdim :) umarim cok tepki cekmem
Cok uzun bir yazi oldu sanirim.

benim eşimde yabancı.ve sünnetli değil.
fakat şöyle bir durum kanama can acısı falan diye birşey duymadım ben
eşimin anlatmıştı,şimdi arkadaşlar bebeklikten beri erkek bebeğin cinsel organı temizlenirken bilirsinizki o deri ileri ve geri itilir.bu sadece bebeklikte olur eğer bu işlem yapılmazsa o derinin altı ve içi enfeksiyon kapar.sonrasında yapıştığı için mecburen sünnet edilir.eşimin birçok arkadaşı sünnetlidir bu ihmal yüzünden.
bir arkadaş sormuş sünnetsiz olan biri çocuk yapabilirmi diye.evet elbette çocuğa engel değilki.sadece bir deri fazlası.

benim eşimde yabancı.ve sünnetli değil.
fakat şöyle bir durum kanama can acısı falan diye birşey duymadım ben
eşimin anlatmıştı,şimdi arkadaşlar bebeklikten beri erkek bebeğin cinsel organı temizlenirken bilirsinizki o deri ileri ve geri itilir.bu sadece bebeklikte olur eğer bu işlem yapılmazsa o derinin altı ve içi enfeksiyon kapar.sonrasında yapıştığı için mecburen sünnet edilir.eşimin birçok arkadaşı sünnetlidir bu ihmal yüzünden.
bir arkadaş sormuş sünnetsiz olan biri çocuk yapabilirmi diye.evet elbette çocuğa engel değilki.sadece bir deri fazlası.

Evet internetten de arastirdim simdi bu durumu yasayanlar soz konusu imis.
Tipki bizim gibi erkeklerde de degiskenlik gosteriyormus..
Ama arkadas cevresinde de var bu tip erkekler.
Arkadaslarida ilk deneyimlerini yasadiklarinda aci cekmisler kanama meydana gelmis
Esimde merakli sorunca arkadaslari korkutmus...
Esim cok denemis o deri geri gidiyor ama cok degil biraz yani.
Esim bu hareketi yaptiiginda cani cok yaniyormus.
Daha oncede birlikteligi olmadigi icin bu konularda acemi bilmiyorum..
Ailesi ihmal etmis yani anliyorum sunnet mecburi...
Dikkat edilmedigi ihmal edildigi icin...

Son düzenleme:
Back
X