Eşimle evlendiğimizde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünmüştüm. Kayınvalidemle beraber yaşaıyorduk görümcem kayınvalidemin annesi kimi zaman. Ev 2 oda 1 salondu. Neler yaşadığımı tahmin edemezsin. Kaç kere geceleri yastığın altına başımı koyup ağladım kaç kere nefret ettim kaç kere vurdum kırdım hatırlamıyorum. 1-2 seferde valizimi topladım gidecektim ama iyi ki de gitmemişim. İyiki de sabretmişim. Ben de senin gibiydim. artık arkadaş gibiyiz sana olan sevgim azaldı sende öylesin diyordum. Ama öyle değilmiş yeni yeni anlıyorum. O benim canım herşeyim. Şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun ki. Bütün borçlarımız bitti elele verdik biz daha sıkı sarıldık başka bir ile benim doğduğum büyüdüğüm şehre geldik. Herşey daha güzel oldu. Artık bize ait bir yuvamız var oğlum sıcak, sağlıklı bir ortamda büyüyor. Maddi anlamda sıkıntılarımızı yendik.
Sizde aşacaksınız, sabredin. Eşinize daha sıkı sarılın. Ona ehrşeyin birlikte halledebileceğiniz inancını verin ve güçlü olun. Böyle durumlarda çiftlerden birinin güçlü olması şart. Ben bunu üstlendim.