Bu da benim derdim :(

canım ben ortada büyütülecek bir sorun göremedim birbirinizi seviyorsunuz aile terapistine eşini ikna edebilirsen git ama herşey sende bitiyor ortamı senin ayarlaman lazım.kısa bir tatil iyi gelebilir

Eşimle evlendiğimizde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünmüştüm. Kayınvalidemle beraber yaşaıyorduk görümcem kayınvalidemin annesi kimi zaman. Ev 2 oda 1 salondu. Neler yaşadığımı tahmin edemezsin. Kaç kere geceleri yastığın altına başımı koyup ağladım kaç kere nefret ettim kaç kere vurdum kırdım hatırlamıyorum. 1-2 seferde valizimi topladım gidecektim ama iyi ki de gitmemişim. İyiki de sabretmişim. Ben de senin gibiydim. artık arkadaş gibiyiz sana olan sevgim azaldı sende öylesin diyordum. Ama öyle değilmiş yeni yeni anlıyorum. O benim canım herşeyim. Şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun ki. Bütün borçlarımız bitti elele verdik biz daha sıkı sarıldık başka bir ile benim doğduğum büyüdüğüm şehre geldik. Herşey daha güzel oldu. Artık bize ait bir yuvamız var oğlum sıcak, sağlıklı bir ortamda büyüyor. Maddi anlamda sıkıntılarımızı yendik.

Sizde aşacaksınız, sabredin. Eşinize daha sıkı sarılın. Ona ehrşeyin birlikte halledebileceğiniz inancını verin ve güçlü olun. Böyle durumlarda çiftlerden birinin güçlü olması şart. Ben bunu üstlendim.

Eşimle evlendiğimizde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünmüştüm. Kayınvalidemle beraber yaşaıyorduk görümcem kayınvalidemin annesi kimi zaman. Ev 2 oda 1 salondu. Neler yaşadığımı tahmin edemezsin. Kaç kere geceleri yastığın altına başımı koyup ağladım kaç kere nefret ettim kaç kere vurdum kırdım hatırlamıyorum. 1-2 seferde valizimi topladım gidecektim ama iyi ki de gitmemişim. İyiki de sabretmişim. Ben de senin gibiydim. artık arkadaş gibiyiz sana olan sevgim azaldı sende öylesin diyordum. Ama öyle değilmiş yeni yeni anlıyorum. O benim canım herşeyim. Şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun ki. Bütün borçlarımız bitti elele verdik biz daha sıkı sarıldık başka bir ile benim doğduğum büyüdüğüm şehre geldik. Herşey daha güzel oldu. Artık bize ait bir yuvamız var oğlum sıcak, sağlıklı bir ortamda büyüyor. Maddi anlamda sıkıntılarımızı yendik.

Sizde aşacaksınız, sabredin. Eşinize daha sıkı sarılın. Ona ehrşeyin birlikte halledebileceğiniz inancını verin ve güçlü olun. Böyle durumlarda çiftlerden birinin güçlü olması şart. Ben bunu üstlendim.

Cok sevindim sizin adiniza ne guzel sorunlarinizi asmissiniz.
Bende esimin yaninda olmaya calisiyorum maddi sikintilarimiz var Turkiye'ye gidecegiz herseyin daha guzel olacagini dusunuyorum...
Umarim bende mutlulugumu sizin gibi burada paylasma imkani bulurum tesekkur ederim...

Cok sevindim sizin adiniza ne guzel sorunlarinizi asmissiniz.
Bende esimin yaninda olmaya calisiyorum maddi sikintilarimiz var Turkiye'ye gidecegiz herseyin daha guzel olacagini dusunuyorum...
Umarim bende mutlulugumu sizin gibi burada paylasma imkani bulurum tesekkur ederim...

Ben teşekkür ederim. Sabredin, ve ona her zaman değerli olduğunu hissettirin. İnanın hiç zor değil...

Arkadaslar aslinda ben burada bunu yazmak istemedim esime escinsel felan dyenler olmus onlarida anliyorum..
Kadinlar kulubunde neler gorduk neler okuduk...
Benim esim ybanci uyruklu daha once cinsel yonden deneyimi yok benimde oyle...
Yabanci erkeklerin bizim musluman erkeklerine gore bazi sikintilari oluyor..
Soyleki sunnet olmadigi icin onlarda da bakirlik soz konusu..
Ilk gece kanama ve agri meydana geliyor..
Ingilizce bilen arkadaslar ingilizce arastirabilir...
Bu kesilmeyen deri geri gittigi zaman aynen kadinlarda oldugu gibi bakirligini kaybediyor...
Yani bir erkegin cinsellik yasayip yasamadigini anlayabiliyorsunuz...
Ama bizim musluman erkekler sunnet oldugu icin zaten bu bakirligi bebekken kaybetmis oluyor...
Dun gece esimle konustuk bundan dolayi sikinti yasadigini soyledi...
Aci ve kanama olacagindan korktugunu bundan yapamadgini soyledi...
Simdi internette arastirdigim kadari ile ingilizce arastirdim bu sorunu yasayan cok kisi varmis.
Yani sorunumuzun tanisini koymus oldum.
Ya bu konulari buraya yazarken utaniyorum..
Esim sunnet olmak istiyor burada birilerini bulabilirmiyim bilmiyorum sunnet icin.
Turkiye'ye 2 hafta sonra gidecegiz.
Esim sunnet olacak.
Zaten muslumanliga karsi cok ilgili...
Neyse konu neredeydi neree geldi.
Sorunum icin cevap yazan arkadaslara tesekkur ederim...

Arkadaslar aslinda ben burada bunu yazmak istemedim esime escinsel felan dyenler olmus onlarida anliyorum..
Bu kesilmeyen deri geri gittigi zaman aynen kadinlarda oldugu gibi bakirligini kaybediyor...
Ama bizim musluman erkekler sunnet oldugu icin zaten bu bakirligi bebekken kaybetmis oluyor...
Simdi internette arastirdigim kadari ile ingilizce arastirdim bu sorunu yasayan cok kisi varmis.
Esim sunnet olmak istiyor burada birilerini bulabilirmiyim bilmiyorum sunnet icin.
Esim sunnet olacak.

Arkadasim dünyanin her tarafinda olsanizda türkiye gelmeden bu prosedürü uygularlar. Hastanelere basvurun.Yahudi olanlarda sünnet olmakta . Bazi erkek bebeklere yurt disinda dogumdan sonra saglik sebeblerinden dolayi sünnet uygulanmakta. Ama yinede sorununuz acikliga kavustugu icin sevindim. En azindan belirsizlik ortadan kalkmis olmus.

Arkadasim dünyanin her tarafinda olsanizda türkiye gelmeden bu prosedürü uygularlar. Hastanelere basvurun.Yahudi olanlarda sünnet olmakta . Bazi erkek bebeklere yurt disinda dogumdan sonra saglik sebeblerinden dolayi sünnet uygulanmakta. Ama yinede sorununuz acikliga kavustugu icin sevindim. En azindan belirsizlik ortadan kalkmis olmus.

Cok tesekkur ederim arkadasim 2 3 hafta suremiz var..
Buradaki evliligimiz tescil ettirmemiz gerekiyormus Turkiye'de esimin oturum almasi icin.
Bu surec icerisinde olursa sanirim daha iyi olacak....

iyide musluman olmayan yabanci erkeklerde
sunnet oluyor saglik acisindan bu tavsiye edilen bir durum tipta

Sizde sanirim yurtdisindasiniz evet kesinlikle olunmali ama esimin ailesi uygun gormemis o zamanlar...
Simdi esim blseydim daha once olurdum diyor...
Evet kesinlikle saglik acisindan olunmali bencede...

sorunun adını koymuşsunuz, böylece %50 çözülmüş sayılır.

eşinize konuşarak anlaşmanın faydasını anlatın. böyle saklayarak, sorundan kaçarak çözülmez. ikizinde boşyere 7 aydır üzüldünüz.

sevgi, sabır ve tıbbi yardımla geri kalan %50 lik kısmı çözersiniz.

Hic olmadi evet 7 aydir evliyiz ama olmadi uzulmem sacma degil degilmi :(
Evlimiyim bekarmiyim onu bile anlayamadim ben :(

Senin sorunun büyük dert cnm benim 7 ay azmı insanın nasıl siniri bozulur bee..doktora yada terapiye gidin bence cnm kendiniz aşamıyorsanız ve olabilir yani.

sorunun adını koymuşsunuz, böylece %50 çözülmüş sayılır.

eşinize konuşarak anlaşmanın faydasını anlatın. böyle saklayarak, sorundan kaçarak çözülmez. ikizinde boşyere 7 aydır üzüldünüz.

sevgi, sabır ve tıbbi yardımla geri kalan %50 lik kısmı çözersiniz.

Aslinda bu birazda kadinlar kulubundeki arkadaslarimiz sayesinde cozuldu onlarin sayesinde guzelce cekinmeden konustum dun.
Su an ikimizde huzurluyuz esimle..Gerisini asacagimiza inaniyorum :)
Sizin gibi guzel yorum yapan arkadaslarima tesekkur ederim
Cozumun bu kadar kisa surecegini bilmiyordum.
Bilseydim daha onceden konusup cozum yolunu bulurdum esimle :)

Sizin adiniza sevindim konusup rahatladiniz biraz.
Bundan sonrada insallah devami gelir sizde evliliginizin tadini cikarirsiniz :)
Cok tesekkur ederim beyaz kartopu adin gibi yaptigin yorumlarinda beyaz :)
Moralim duzeldi sukur insallah hersey daha da guzel olacak...

Sizde sanirim yurtdisindasiniz evet kesinlikle olunmali ama esimin ailesi uygun gormemis o zamanlar...
Simdi esim blseydim daha once olurdum diyor...
Evet kesinlikle saglik acisindan olunmali bencede...

simdide sorunsuzca yaptirabilir
korkularla yasamak yerine doktora gitmek en iyisi
ya lokal ya general anestezi olacak
buyuk acilar cekmeyecek ki
yigenimin eside yaptirdi bir bucuk sene once
dort aylik bebekleri var
korkulacak bir durum yok yani esin icin

simdide sorunsuzca yaptirabilir
korkularla yasamak yerine doktora gitmek en iyisi
ya lokal ya general anestezi olacak
buyuk acilar cekmeyecek ki
yigenimin eside yaptirdi bir bucuk sene once
dort aylik bebekleri var
korkulacak bir durum yok yani esin icin

Cok tesekkur ederim beni aydinlattiginiz icin.
En kisa surede gidecegiz doktora :)

Hayir arkadaslar esimin escinsel olmadigina adim gibi eminim.
Ama esiminde benimde ilk cinsel deneyimimiz daha once cinsellik yasamadk.
Ben bundan kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Belki basariz olma kaygisi yada canimi acitma korkusu olabilir diye dusundum.
Dun gece uzun uzun konustuk soz verdi bu sorunu asacagina.
Ve canimi yakmaktan korktugunu soyledi..
Bende bugun ona supriz yapacagim guzel bir ortam hazirlayacagim umarim etkili olur...
Bilmiyorum normalde alkol almayiz ama internette biraz alkol alin kendinizi rahat birakmaniza neden olur diyorlardi sizce yapmalimiyim alkol içmelimiyim 1 2 kadeh esimde bende.
Faydasi olur mu ??
Cevaplariniz icin tesekkur ederim...
Ne olursa olsun esimi anlamaya calisiyorum.
Ters durum bende olsaydi ve o sabir gostermeseydi sanirim cok uzulurdum...

Sukurler olsun!
dusundugum gibi adim atmis.
Esini anlamak cok guzel en azindan kendini bir nefi rahat ve guvende hiseder.
Bencede.. boyle bir sey kadinin basina gelince normal bakiyoruz duruma ama, bir erkek korktugunda hemen tam terzini dusunuyoruz!! bende bunu anlayamiyorum niye, boyle davraniyoruz diye!:27:

alcol..bir nefi yardim ede bilir..
ayiptir soylemezsi ben nisanlimi ilk gece yapmayalim diye ikna etmeye calisiyorum ( yorgun olacagiz, eeh korkuyorumda)
ama adam 8 sene bekledi, firsat bulmusken beklermi? bana alcol icersin..farkinda bile olmazsin demisdi:18:
ve ikna edemiyorum konu her acildiginda.. alcol kulanirsin diye hala israr ediyor..

bence alcol deneyin:) bence oda denesin! ama uyuya kalacak kadarda kulanmayin!:1:

Esim sunnet olacak.

öncelikle Esinle konusup, sorununuzu hallettiginize sevindim canim. Sen nerde kaliyorsun? Avrupada, cogu Hastanelerde sünnet ediyorlar. Cünkü cogu Hristiyanlar, daha hijyenik oldugundan sünnet olduklari icin, cok normal bir prosedür haline geldi bu durum.

öncelikle Esinle konusup, sorununuzu hallettiginize sevindim canim. Sen nerde kaliyorsun? Avrupada, cogu Hastanelerde sünnet ediyorlar. Cünkü cogu Hristiyanlar, daha hijyenik oldugundan sünnet olduklari icin, cok normal bir prosedür haline geldi bu durum.

Evet oluyorlarmis hatta simdi burada cocuk dogar dogmaz yaptiriyorlarmis minikken yani...
Burada da var sunnet ama olay su simdi bu bizim aklimiza takildi yani esim eger sunnet olursa ne yapacagiz nasil gidecegiz disari.
Iyilesme surecinide bilmiyorum arastirmamiz gerek cunku kisa sure sonra Turkiye'ye yerlesecegiz...
Yarin bu konuyla alakali bir doktora gidecegiz kisa surede hallederiz umarim...

Back
X