bu da benim diyet günlüğüm 58'den 52'ye :)))

vienna

Ruhum sıfır MAKYAJ..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
1.055
1.121
333
yıllardır buradaki bir çok konuyu takip ettim birkaç konuya yazdım motive oldum zayıfladım ama tekrar geri aldım vermem gereken kilo çok çok fazla değilken ipleri elime alıyorum ve burada paylaşmaya başlıyorum yaptıklarımı.

eylülde 68 kilo ile başladım diyet yapmaya. 1 buçuk ay sonra 61 kiloydum. sonra diyet yapmayı bırakıp canımın istediğini yiyerek ama abartmadan 58 kilo oldum aralık ayında. sonra hiç diyet yapmadım hatta bazen yemeyi çok fazla abarttım ama ertesi gün dengeledim.bu şekilde bugüne kadar hep 58 kilo kaldım. 3 4 aydır bu kilodayım sanırım artık vücudum bu kiloyu benimsedi. bu benim için çok iyi birşey çünkü 60ın altına inmak bile benim için hayaldi.
şimdi hedefim 52 kilo olmak....
bu kadar 58 kilo olmak yeter şimdi maratona başlıyorum haftanın 2 günü step 2 günü pilatese yazıldım. haftada 4 gün gitmesem de 2 gün gidiyorum
bu arada boyum 1.67
desteklerinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın...

bu listeyi ben bu forumdan bir arkadaşımdan almıştım. diyetisyeni ona kilon vermen durduğunda metabolizmanı hızlandıracak ve yağdan vermeni sağlayacak 2 günlük bir liste demiş.
daha önce 2 kere uyguladım ve 2snde de 2 günde 1-1.5 kilo kadar verdim

sabah: 2 porsiyon meyve veya bir porsiyon muz ve 1 bardak süt

ara: bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve

merhaba canım bende evlenirken 53 kiloydum 11 ayda 60 kilo olmayı nasıl başardım bilemiyorum ne yapsam da eskiye dönsem diye düşünüp dururum diyet yapmışlığımda yok spor yapamıyorum ama yürüyüşe başlamaya niyetliyim inşallah seni takip edicem bende dikkat etmeye çalışacağım ...

merhaba :)
beni takip et belki senin motive olmana yardımcı olurum.. burada her gün ne yediğimi ve ne yaptığımı yazacağım
her hafta kilomu paylaşacağım

evet sabah kahvaltım : 1 armut 1 portakal ve 1 bardak süt

ara: 3 kuru incir
ve tabi bol su

eğer benim yaptığım 2 günlük listeyi uygularsanız portakal yemenizi tavsiye ederim bağırsakları baya çalıştırıyor

bu arada başlangıç kilom : 58.3

Seni tebrik ediyorum ama şu andaki boyun kilon ile uyumlu.
Çok fazla zayıflıkta iyi bişey değil bence

Seni tebrik ediyorum ama şu andaki boyun kilon ile uyumlu.
Çok fazla zayıflıkta iyi bişey değil bence

evet haklısın iyi bir şey değil bence de ama napalım nefis işte istiyor zayıf olmak

çevremdeki herkes bu kadar yeter çok iyisin falan diyor. çünkü göbeğim yok kalçam ideal simitlerim de yok. etim sıkıdır öyle löp löp et de gelmez neremi tutsam. ama incecik de değilim 38 bedenim 36 olsam bari

:) benim bi arkadaşım 48 kilo o da kilo almanın yollarını arıyor :) dediğiniz gibi nefis hep daha fazlasını istiyor
Başarılar size. bende dikkat ederim yediklerime ama hiç rejim yapmadım. 1,68 boyum kilom 55.

şimdi sıra öğlen yenilecekleri yazmada:

2 katı yumurta
salata
1 kase çorba veya 1 dilim ekmek veya 1 haşlanmış patates veya 2 uzun grissini

benim yediklerim :

1 kase karabuğday çorbası
yağsız tuzsuz limonlu salata
2 katı yumurta pul biberli

akşam yemeğinden önce 1 portakal

çok acıkan 2 tane yiyebilir

akşam : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba

diyetin son öğünü saat 9 gibi bir bardak süt

günaydın :)

bugün 2 günlük diyet listemin 2. günündeyim.bugün de dünle aynı şeyler yenecek

sabah: 1 armut+1portakal+1 bardak süt

günaydın :)

bugün 2 günlük diyet listemin 2. günündeyim.bugün de dünle aynı şeyler yenecek

sabah: 1 armut+1portakal+1 bardak süt

dün mutfaktan çıkamaynca hiç bildirim de yapamadım. dün de 1.gün ile aynı beslendim. bu sabah tartıldım. sonuç:
başlangıç kilosu: 58.3
bitiş: 57.9
fark:-400gr

zayıflama azmış gibi gelebilir ama yağdan 900 gr vermişim 300 gr su 200 gr da kas da artış var
bence bu 2 gün için harika bir sonuç çünkü vermem gereken kilo çok çok az ve ben 900 gr kadar yağ verdim 2 günde. sanılanın aksine sudan hiçbirşey kaybetmedim kastan da

bugün diyete ara veriyorum
yarın 90 gün diyeti ile diyete devam edicem

öncelikle tebrik ediyorum güzel kilo vermişsiniz.ben de sizinle aşağı yukarı aynı boyda ve zayıflamdan önceki kilonuza yakın bir kilodayım (yazmak bile istemiyorum o kiloyu ) hiç bu kadar kilolu olmamıştım.ama son birkaç yıldır 60 ın üstündeyim.göstermediğimi söyleseler de ben hiç iyi hissetmiyorum.giydiklerimi yakıştıramıyorum.alışverişe gidip eli boş dönüyorum zayıflayınca alırım diye..ben de bir haftadır yürüyüş ve pilatese başladım.haftada 2 şer en kötü ihtimalle birer kez yapma niyetindeyim.diete de başlıyorum.Ancak benim son zamanlarda iştahım çok yerinde.nu kesmek için ne yapmak lazım? bir de sormak istediğim: bitki çayı içtiniz mi?

merhaba

ben pek bitki çayı içmem çok su içerim bu da beni tıkıyor ve iştahımı azaltıyor. bir de çok yaptığım birşey protein ağırlıklı beslendim başta. bu da hemen doymamı sağladı ve kolay kolay acıkmadım.

ama kas ve kemik oranım yüksek olduğundan proteini biraz azalttım sebzeye ağırlık vermeye çalışıyorum

evet 90 gün diyetinin 2. günündeyim
ilk gün protein günüydü yediklerim :

sabah: 2 portakal (kahvaltı sadece meyve 90 gün boyunca)
öğle: et sote+ 5 6 yemek kaşığı çorba(çorbayı beğenmediğim için içmedim)+ bir parça kepekli ekmek(1 dilim yenebilir)+ayran
akşam: salam peynir ayran vs protein tabağı yaptım
bir de dondurma yedim
biliyorum yememem gerekiyordu ama dayanamadım

2.gün nişasta günüydü yediklerim :

sabah: 2 portakal
öğle: 1 tane soğan halkası+domates çorbası+salata+light cola+form mısır patlağı
akşam: fırında patates + ranch sos ve barbekü sos ile

şimdilik diyetim iyi gidiyor kendimi baya hafiflemiş hissediyorum

bugün 90 gün diyetinin 3.günü

bugün karbonhidrat günüydü

sabah: 2 portakal
öğle: patatesli gözleme+dondurmalı künefe
akşam ne yesem diye düşünüyorum :/

şimdi diyeceksiniz ki bu nasıl diyet gözlemeler künefeler vs diye ama diyetin kuralı bu her gün belli birşey yeniyor. bugün de sadece karbonhidrat içeren herşeyden yiyorum

90 gün diyetinin 4.günü meyve günüydü toplamda 6 mandalina 3 muz bir bardak meyve suyu içtim hiç zorlanmadım daha da çok yiyebilirdim.

bugün 5.gün başa dönüyoruz. yani protein günü

sabah 1 elma 1 bardak meyve suyu

öğle mantarlı tavuk sote
tavuklu çorba
ayran
soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…