- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
-
Öncelikle diyetin hayırlı olsun bu başlığınilerleyen sayfalarında yupii işte istediğim kilo demen umuduyla canım..
bende bu sürece dilerim bu sayfada yanında olurum..
Çok mutlu oldum verdiğin destek için arkadaşım..
İnşallah herkes kendinde bu gücü bulur bende dahil.
Konuma zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim
Rica ederim
İnşallah... İsteyen her kezin kilo vereceğine inanıyorum... ben verdiysem her kez verir
öncelikle hoşgeldin aramıza.başarılar diliyorum diyet günlügünde.biraz kendinden bahset boyun kaç kilon kaç.hedefin ne.tekrar başarılar kolay gelsin
canım ya bende diyete başladım da kolayı nasıl bıraktın bende içmiyorum ama canım çekiyorsabah aç karnıma haşladığım soğanın suyuna limon sıkarak ılık ılık içtim
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta 1 tane üçgen peynir yarım dometese limon sıkıp yedim zaten çayı şekersiz içiyorum
Ara öğün:1 tane greyfurt yedim
Öğlen 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt yarım domatesi doğrayıp yedim
akşam:meyve yada salata yiyeceğim bugunu bitireceğim akşam yemeklerimi kesiyorum yavaş yavaş akşam yemek yemeyeceğim meyve yada salata veya yoğurtla
geçiştireceğim bundan sonra...
3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum her yemekten önce soğan suyu içiyorum muhakak ve uyumadan önce form çayı içiyorum sindirimim kolaylaşsın diye
NOTaha bu 4 günde acayip derecede vucudumda fark hissettim göbeğim dümdüz oldu ve uyandığımda midem eskisi gibi ağır değil
kola bırakıldı abur cuburuda aramıyorum ben diyet değil sağlıklı besleniyorum bunu kendime hep tekrarlıyorum..Ve bunları yaparken hiç aç hissetmiyorum midem hep dolu sanki
sanırım bır ay içerisinde çok fark göreceğim vucudumda inşallah buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?