Bu da benim diyet günlüğüm :):)

PaRaDiSiaC

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
310
1
116
- Yurtdışı
şu an kaç kiloda olduğumu bilmiyorum ama ilk defa bu kadar kilo aldım..
Şu halime şaşıyorum kafayı yiyeceğim.
Tartılmaktan çok korkuyorum zayıflamak kendime güvenmek istiyorum..
10 kilo fazlalığım var sanırım onuda bilmiyorum ama 10 liko vermem lazım umarım veririm...
Burada zayıflamak adına izlediğim yolları yazıp hergün siteye girmeye çalışacağım.,
Umarım başarılı olurum.
Okuyan arkadaşlara teşekkur ederim...

Öncelikle diyetin hayırlı olsun bu başlığın:46: ilerleyen sayfalarında yupii işte istediğim kilo demen umuduyla canım..
bende bu sürece dilerim bu sayfada yanında olurum.. :38:

Öncelikle diyetin hayırlı olsun bu başlığın:46: ilerleyen sayfalarında yupii işte istediğim kilo demen umuduyla canım..
bende bu sürece dilerim bu sayfada yanında olurum.. :38:

Çok mutlu oldum verdiğin destek için arkadaşım..
İnşallah herkes kendinde bu gücü bulur bende dahil.
Konuma zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim :16:

sabah: önce limonlu soğan suyu içtim aç karnıma
daha sonra 2 dilim çavdar ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta çok az kırmızı biber yedim üstünede yoğurt ekledim..
ara öğünde 2 dilim elma 2 dilim ayva 2 dilimde portakal yedim..
diğer ara öğünde meyveli yoğurt yedim
akşam:başamel soslu makarna yedim ve 1 kase çorba içtim
daha sonra uyumadan önce meyve yiyeceğim ve gunu boyle bitireceğim
yazınca gözüme çok geldi sanki çok yemişim gibi ama midemi şiş hissetmiyorum
bu arada bol bol da su içtim

öncelikle hoşgeldin aramıza.başarılar diliyorum diyet günlügünde.biraz kendinden bahset boyun kaç kilon kaç.hedefin ne.tekrar başarılar kolay gelsin

öncelikle hoşgeldin aramıza.başarılar diliyorum diyet günlügünde.biraz kendinden bahset boyun kaç kilon kaç.hedefin ne.tekrar başarılar kolay gelsin

tesekkur ederim bende basarilar dilerim benim boyum 159 kilom sanirim 57 benim 49 kilo olmam gerek 11 kilo vermem gerekiyor
bana yol gostermenisi istiyorum cok mu yemisim yoksa normalmi izlediigm yol dorumu yanlismi bilemiyorum ilk kez diyet yapacagim normalde muhakkak hergun kola icen cips yiyen biriyim gecede yemek yerim cok ama bundan sonra daha saglikli beslenmek istiyorum ve kilolarimin cabucak gitmesini istiyorum kotlarimin icine giremiyorum tayt giyiyorum morelim cok bozuk insalla bir an once kilo verip kendime gelirim bu benim en buyuk temennim

Sabah uyanır uyanmaz haşlandığım soğan suyuna biraz limon sıkarak ılık ılık içtim

Kurallarım kesınlıkle dıyet yapmıyorum sadece eskıden yedımlerımden az mıktarlarda yıyerek yemek duzenımı oturtacağım
akşam 7 den sonra meyve harıcı birşey yemeyeceğim hergun 3 lıtre su ıcecegım beyaz ekmek yenmeyecek çavdar ekmegı yenecek

Sabah:Patates kızartması yapmış kardesım dayanamadım bırazcık yedım bunu yanı sıra bıraz peynır bıraz zeytın 1 tane haşlanmış yumurta yedım 2 dılım çavdar ekmeğı yedım...
Ara Öğün: 12 dilim ayva 1 dilim elma 2 dilimde portakal yedım
Öğlen:tekrar haşladığım soğan suyuna lımon sıkarak ılık ılık içtim canım birşey ıstemedı sadece minik kasede sütlaç yedım..
Akşam: tekrar haşladığım soğan suyuna lımon sıkarak ılık ılık içtim daha sonra akşam yemeğine sucuklu yumurta yapmışlardı biraz ondan atıştırdım bırazda peynır 1,5 dilim çavdar ekmeği
gunluk 3 lıtreye yakın su ıctım
daha sonra 1 dilim kek ve mandalına yedım yınede gelışmeler var eskısıne gore hadi bakalım gunden gune yedıklerımı azaltıp mıdemı kucultecegım

Sabah: aç karnıma haşlanmış soğan suyuna limon sıkarak ılık ılık içtim
1 dilim çavdar ekmeğine yaptığım tostu yedım 1 haşlanmış yumurta biraz domates peynır ve 4 tane zeytın yedım
ara öğün:1 dilim kek yedim.
öğlen:tekrar aç karnıma haşladığım soğan suyuna limon sıktım 15 dakıka sonra minik kasede pılav ve et kavurması yedım.. ekmeksiz cunku pılav vardı yememe gerek kalmadı
ara öğün:1 greyfurt yedım 1 elma
akşam:1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmekle kapatacağım akşam yemeğimi
belkı akşam yemeğinden sonra 1 tane elma yerım ve uyurum gece kesınlıkle yemek yemeyecegım abur cuburuda bıraktım

Son düzenleme:
sabah aç karnıma haşladığım soğanın suyuna limon sıkarak ılık ılık içtim

Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta 1 tane üçgen peynir yarım dometese limon sıkıp yedim zaten çayı şekersiz içiyorum

Ara öğün:1 tane greyfurt yedim

Öğlen 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt yarım domatesi doğrayıp yedim

akşam:meyve yada salata yiyeceğim bugunu bitireceğim akşam yemeklerimi kesiyorum yavaş yavaş akşam yemek yemeyeceğim meyve yada salata veya yoğurtla
geçiştireceğim bundan sonra...
3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum her yemekten önce soğan suyu içiyorum muhakak ve uyumadan önce form çayı içiyorum sindirimim kolaylaşsın diye
NOT:Daha bu 4 günde acayip derecede vucudumda fark hissettim göbeğim dümdüz oldu ve uyandığımda midem eskisi gibi ağır değil
kola bırakıldı abur cuburuda aramıyorum ben diyet değil sağlıklı besleniyorum bunu kendime hep tekrarlıyorum..Ve bunları yaparken hiç aç hissetmiyorum midem hep dolu sanki
sanırım bır ay içerisinde çok fark göreceğim vucudumda inşallah buna inanıyorum

sabah. ac karnima hasladigim sogan suyuna limon siktim ve ilik ilik ictim
kahvaltida.3 sosis bir kac salam dilimi 2 dilim ekmek biras peynir sekersis cay ictim

ara ogun. 1 tane kivi yedim

aksam. yemekten once 1 bardak limonlu sogan suyu ictim tekrar
1 tane lamacun biras salata 1 bardak ayran ictim

2 dilim ayva 2 dilim portakal 1 tane probis yedim

3 lt yakin su ictim

sabah : Aç karnıma ılık limonlu su ve yeşil çay yarım yeşil elma
kahvaltı:1 dilim yağsız kızarmış ekmeğin üzerine biraz peynir ve haşlanmış yumurta şekersiz çay.

ara:2 kayısı yarım elma 1 kupa bardak yeşil çay

akşam: 1 kase mercimek çorbası bir minik dilim kepek ekmek 5 parça tavuk nugget bu minik olanlardan. 1 bardak kola ki keşke içmeseydim pişman oldum...

1 saat yürüyüş bölgesel hareketler 300 ip atlama

ara: 5 6 adet eti yulaflı üzümlü bisküvi yuvarlak minik olanlardan şekersiz çay yatmadan evvel yeşil çay içeceğim günde 3 litreden fazla su içiyorum.su içerken zorlanmıyorum çok su içen biriyimdir bugunu böyle kapatıyorum :)

kahvaltıdan önce 5 i bir yerde çay 1 bardak ılık limonlu su

sabah: 1 dilim kepekli kızarmış ekmek üzerine tulum peyniri 4-5 adet acı turşu biberi 2 dilim salam

ara:1 minik kase yoğurt

akşam:1 kase çorba bir kaç kaşık sebze yemeği 3 4 kaşık kaşarlı ıspanak 1 but tavuk 1 minik kase salata 1 kase sütlaç çok kaçırdım ama misafirlikteydim ısrardan yemek zorunda kaldım ama hiç ekmek yemedim.

1,5 saat tempolu yürüyüş 3 kilometreyi geçti yürüyüşüm 300 ip atlama bu arada ara öğünlerde 5 i bir yerde çay ve yeşil çay içtim.

Son düzenleme:
kahvaltıdan önce 1 bardak 5 i bir yerde çay 1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı:1 çeyrek kaşarlı bazlama 2 dilim salam

ara:1 minik kalburabastı 5 i bir yerde çay

akşam:2 minik tavuk kanat 3 4 kaşım bulgur pilavı 3-4 yemek kaşığı yoğurt

gece: 4 adet bisküvi

1 bardak 5 i bir yerde çay

3 kilometre yürüdüm tempolu 1,5 saate denk geldi 300 ip atlama

Son düzenleme:
sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su 1 bardak 5 i bir yerde çay

kahvaltı:1 dilim kızarmış kepek ekmeği biraz peynir 5 adet yeşil zeytin şekersiz çay

ara:2 dilim ev keki 5 i bir yerde çay

akşam:1 bardak süt

1 saat yürüyüş 75 dakika zumba yaptım.
uyumadan önce 5 i bir yerde çay belki biraz dondurma yerim çünkü bugun pek bişey yemedim ve kan şekerim düşmüş hissediyorum

bu arada tartılmadım çünkü antibiyotik içiyorum sanırım antibiyotiklerim bittikten sonra tartılacağım ama sıkılaştığımı hissediyorum
bu arada karbonatlı su içmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum umarım alışırım.

Aradan kaç ay geçmiş 4 kilo vermişim diyeti zaten bıraktım.Ama benim bir huyum var yediğim zaman abartıyorum.Bu yüzden kendimce bir diyet yolu çizeceğim sağlıklı yada değil.En azından bu halimden daha sağlıklı olacağı kesin.
Diyetime 2 gün sonra başlıyorum lahana çorbası diyetine başlıyorum 2 hafta dişimi sıkacağım zaten eskisi gibi kontrol sorunum yok.
Sabah kalkar kalkmaz elma sirkesi+papatya+ballı karışımı içeceğim faydasını gören arkadaşlar var.Ardından çorbamı içeceğim 1 2 saat sonra yeşil çayımı içeceğim tekrar çorba tekrar çay bu aralarda tabi papatya iksirini içeceğim.Bu şekilde vermem gerek yoksa bu kilolar yapıştı kaldı bundan başka bir yol göremiyorum.Ayrıca her gün egzersiz yapacağım eşimle beraber bakalım 2 hafta sonra kaç kilo geleceğim :))

Evet bugün başladım diyetime.Diyetime aslında lahana çorbası ile başlayacaktım ama eşim bir türlü izin vermedi.Bende protein ağırlıklı başlamaya karar verdim eşimin desteği ile.Ama ekmek kesinlikle yasak :) asitli içecekleryapak şekerler yasak.

Sabah: Aç karnıma sarımsak çayı içtim yemekten yarım saat önce.
-2 yumurta biraz peynir bu da yeterli geldi bana :)

Yemekten 1 saat sonra yeşil çay günde 2lt papatya iksiri..

Sarımsak çayı yemekten yarım saat önce
Akşam yoğurt yiyeceğim
Tekrar yeşil çay .
Çok yedim bu 1 hafta abarttım
yemesem ölecek değilim ya bakalım 1 haftada neler olacak.

sabah aç karnıma haşladığım soğanın suyuna limon sıkarak ılık ılık içtim

Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta 1 tane üçgen peynir yarım dometese limon sıkıp yedim zaten çayı şekersiz içiyorum

Ara öğün:1 tane greyfurt yedim

Öğlen 1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt yarım domatesi doğrayıp yedim

akşam:meyve yada salata yiyeceğim bugunu bitireceğim akşam yemeklerimi kesiyorum yavaş yavaş akşam yemek yemeyeceğim meyve yada salata veya yoğurtla
geçiştireceğim bundan sonra...
3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum her yemekten önce soğan suyu içiyorum muhakak ve uyumadan önce form çayı içiyorum sindirimim kolaylaşsın diye
NOT:Daha bu 4 günde acayip derecede vucudumda fark hissettim göbeğim dümdüz oldu ve uyandığımda midem eskisi gibi ağır değil
kola bırakıldı abur cuburuda aramıyorum ben diyet değil sağlıklı besleniyorum bunu kendime hep tekrarlıyorum..Ve bunları yaparken hiç aç hissetmiyorum midem hep dolu sanki
sanırım bır ay içerisinde çok fark göreceğim vucudumda inşallah buna inanıyorum
canım ya bende diyete başladım da kolayı nasıl bıraktın bende içmiyorum ama canım çekiyor

Back
X