Bu da benim evim, buyurmaz mısınız...

canım koycamda makinem sağlamken ben foruma resim ekleme yetkim yoktu aksilikya şimdi de makinem bozuldu ama ekliycem inşallah...

bakınca ıcım acıldı valla
mutlulukla yasayın cok guzel tertemız mısssssss gıbı bır ev a.s.

Güle güle oturun, çok güzelmiş eviniz, inşallah birgün bizde bu apartmanlardan kurtulur müstakil evde yaşarız kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

bahceniz cok düzenli görünüyo
titiz birimisiniz
cok şirin bence oh balkon keyfi falan
bahce resmi ve diğer resimleride bekleriz

bahçem normalde çok düzenlidir tabi şimdi kış geldi pek bişey kalmadı ama yazın tadına doyum olmaz bahçemin..allah isteyen herkese versin

Güle güle oturun çok güzelmiş ama mutfak girişine astığınız adını bilemedim bence onu çıkartıp kapı kasasını çıkartıp girişi genişletebilir veya alçıpanla güzelleştirebilirsiniz. Fikr sadece karışmak gibi olmasın.

neden evini burda gösterme gereği duydun onu anlamadım ama:uhm:

nasıl yani?laelaelaelaelae yoksa sen burayı kpss ye hazırlananlar topici falan mı sandın :olmaz:

evin çok hoş olmuş hele kşben müstakil evlere bayılırım özellikle en son misafirlerimiz geldiğinde azıcık sesli konustuk diye yan komsu duvarı yumrukladıktan sonra daha da bii anladım kıymetini kaydirigubbakcemile3

mutlululkla huzurla otur inşallah...

şey bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum...Mutfak fayansın çok kalabalık..Benimde böyleydi baya bi azalttım ama ...Mesela şekerliği kahveyi ve çayı dolaba kaldırabilirsin havluluğuda fırının üzerine koyabilirsin...Nacizane fikrim :kedi:

şey bende bi tavsiyede bulunmak istiyorum...Mutfak fayansın çok kalabalık..Benimde böyleydi baya bi azalttım ama ...Mesela şekerliği kahveyi ve çayı dolaba kaldırabilirsin havluluğuda fırının üzerine koyabilirsin...Nacizane fikrim :kedi:

çok teşekkürler doğru söylüyorsunuz aslında kadınlara ne kadar dolap olsa az bence bana da yetmiyo bu dolaplar inanın salonuma bi gümüşlük alıp yemek takımımı ona kaldırınca epeyce bir yer kazanırım diye düşünüyorum o zaman ne varsa boşaltıcam tezgahı aslında ben de memnun değilim bu halinden...tekrar fikir için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Güle güle oturun çok güzelmiş ama mutfak girişine astığınız adını bilemedim bence onu çıkartıp kapı kasasını çıkartıp girişi genişletebilir veya alçıpanla güzelleştirebilirsiniz. Fikr sadece karışmak gibi olmasın.

kasayı ve tabi kapısı hiç yaptırmasam ne iyiymiş diye bende çok düşündüm ama evi kendimiz yaptırdık çok kısa bir sürede iç dekorasyonuyla hiç ilgilenemedim malesef o ve onun gibi birçok fikir var aklımda mesela tam kapının yanında o çilek poşetlik olan kısımda kocaman bir baca var onu da yıktırıp yerine buzdolabını koymak istiyorum eskiden yani ilk 1 yıl sobalıydı evim yeni doğalgaz geldi artık o bacaya ihtiyaç yok ama işte inşaattan hele de evin içindeki inşaattan okadar bıktımki erteledik şimdilik bi süreliğine...a.s.a.s.

Back
X