Bu da benim evim

evin çok güzel tam yazlıkk manzara harikaa güle güle otur hiç canın sıkılmaz ne güzelll

Güle güle otur canim, terassina bayildim, benimde terassim var ama neye yararki
Senenin 10 ayi yagmur yagiyor burda :çok üzgünüm:

çok beğendim vallahi özellikle manzaraya bayıldım insan gençleşir orad çok huzurlu ve sakin görünüyo....a.s.

Evet canım biraz fazla sakin.Hele kışları cıt çıkmıyo.Baya sıkılıyorum bu sakinlikten doğma büyüme istanbullu biri olarak.4 yıl oldu buraya yerleşeli daha bi komşu bulamadım.Kahve takımlarım ömür boyu eskimez heralde :)

biz ortacaya yerleşeceğiz

Süper ...geldiğin zaman haberleşelim buluşalım canım.İkinci kk buluşmam olur bu.İlk buluştuğum arkadaş taşındı.Bu arada Bodruma yakın kk dan arkadaşlar nerelerdesiniz bi bulamadık birbirimizi.

evin cok güzel canim...
hele o manzarisi yokmu ah ah bitirdi beni...
neyse iyi oldu böyle evinin fotolarini koyman bak bodruma gelince gidebilecek bir kapimiz oldu.... kaydirigubbakcemile5

evin cok güzel canim...
hele o manzarisi yokmu ah ah bitirdi beni...
neyse iyi oldu böyle evinin fotolarini koyman bak bodruma gelince gidebilecek bir kapimiz oldu.... kaydirigubbakcemile5

Herzaman beklerim canım.Ya şurda iki iyi arkadaşım olsada şu manzara olmasa razıyım.Antisosyal oldum buraya yerleşeli.

mutfak mı demiştinizz :) şahane manzarası oln güzel renkler seçilmiş bir mutfak...televeizyon yok ama :) bence koy hep burda otur derim :) gerçi diğer odaların nasıl kimbilir..

mutfak mı demiştinizz :) şahane manzarası oln güzel renkler seçilmiş bir mutfak...televeizyon yok ama :) bence koy hep burda otur derim :) gerçi diğer odaların nasıl kimbilir..

Sağol canım ama elimde olsa salondaki televizyonuda kaldırıcam.Bu tavsiyene eşim kesin bayılır. Bi mutfakta kahvaltıda muhabbet oluyo.Aman aman .Nerde tv orda susmuş kısa cevaplar veren bi kocaklava:

Ayy çok güzelmiş eviniz..Triblexmi ne..çok güzel..
Helede mutfak dolaplarının rengine bayıldım..İçimi aydınlattılar...
Ben zaten mutfak dolaplarında klasik renklerden yanayım..Daha bi hoş oluyor bence..
Güle güle oturun, Allah ağzınızın tadını bozmasın..

Süper ...geldiğin zaman haberleşelim buluşalım canım.İkinci kk buluşmam olur bu.İlk buluştuğum arkadaş taşındı.Bu arada Bodruma yakın kk dan arkadaşlar nerelerdesiniz bi bulamadık birbirimizi.

tabi ki neden olmasın. kaydirigubbakcemile5

uzun zamandır gördüğüm en güzel ev a.s.
manzara müthiş yaaaa
bizde istanbulda evlerin catısına bakmaya devam edelim kaydirigubbakcemile3

evin çok güzel canım güle güle otur içinde allah sağlık mutluluk sevgi versin size canıma.s.

evin cok güzel iyi gunlerde otur canım harika bi balkonun var yaz geceleri şahane olur bide salıncak yada hamak yokdunmu deymeyin kefineeeeeeeee
salonun rngi cok hoş bence
ben kum beji istiyorum yada istanbul beji acık renkler tarcigimdir hferahlık aydınlık bakımından

he bide kayısı beyazı ve şeftali beyazı da güzel ama acık renk ler
marşalın havanasıda güzel

lolova sen bi gece ben uyurken ruhumu,beni ve zevkimi çalıp döşemişsin bu evi.....
aşık oldum.........sitede bayanların koyduğu yüzlerce evden beğendim evin ikincisi seninki oldu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…